Bigstock

Alle anmeldelser

Bigstock

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Bookbeat

Bookbeat

1 anmeldelser

Verden er blevet mere digital og vi forbruger online services og lydbøger som aldrig før, til at fylde hverdagen med interessant info...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Logo GamesDeal

GamesDeal

1 anmeldelser

Din Spilleverandør online på nettet, spil til fordelagtige priser Om GamesDeal Siden er ejet af Glory Profit International LTD. de...

Logo Historie

Historie

1 anmeldelser

Magasiner og tidsskrifter har altid været populære blandt danskere og i takt med den øgede digitalisering, er vores informa...

Bigstock

At finde materiale som man kan bruge til sine kreative projekter, kan ofte være svært. I mange tilfælde så kan det være at man skal bruge videoer eller billeder og mange andre ting til sine projekter. Det er ikke ligefrem nemt at vælge imellem alle de tjenester derude, som der typisk kun er rettet mod en af tingene. Det ville være dejligere hvis man kunne finde alle disse ting på én samlet side, eftersom dette gør søgning hurtigere og mere effektiv, så man kan bruge mere tid på sit projekt.

Om BigStock
Med en brugerorienteret oplevelse i tankerne, prøver BigStock at gøre det nemmere at finde professionelt materiale. Med en masse velkendte navne bag sig, så kan du være sikker på at BigStock faktisk er blevet brugt til professionelt arbejde. Med kontorer mange steder, så er BigStock en virksomhed der gør at de har nok arbejdere, til at kunne gøre kreativt arbejde til en billigere og mere effektiv proces. Uanset hvad du leder efter, så er der stor sandsynlighed for at dette er tilgængelig, eftersom de har mere end 113 millioner billeder og illustrationer tilgængelige.

Produkter og tjenester
BigStock gør det nemt for dig at finde billeder, videoer og meget mere. Dette tilbyder de til overskuelige priser, så de kan hjælpe dig med at finde materialer til dit kreative projekt. Derudover tilbyder BigStock også en del redskaber der gør det nemt for dig at udvikler logoer og andet. Hvis du overvejer at bruge tjenesten, men ikke er sikker på dine egne kreative evner, så har BigStock en gratis prøveperiode på 7 dage, hvor du kan finde ud af om det er noget for dig. Dette kan være meget nyttigt hvis du overvejer at bruge tjenesten men ikke er sikker på om du har erfaringen til at bruge den. BigStock tilbyder mere end nævnt her. Alt dette og mere kan findes på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Hvis du er i tvivl om licensering, priser eller andet, så har BigStock gjort det nemt at få svar på. Ved at gå til hjælpecenteret på deres hjemmeside, så kan du søge efter det problem eller spørgsmål du har. Her har du mulighed for at få svar på dit spørgsmål, nemt og hurtigt. Hvis dette ikke hjælper, så bliver man nød til at kontakte deres kundeservice, men hvordan gør man dette? BigStock har flere muligheder for at kunne kontakte dem. Hvis du vil sende dem en e-mail, så kan dette gøres ved at sende en mail til support@bigstockphoto.com. Derudover er det også muligt at bruge deres live-chat, hvor du muligvis kan få svar hurtigere.

Anmeldelse
DanskeAnmeldelser fungerer på grund af meningerne forskellige mennesker har om forskellige tjenester. Hvis du har erfaring med BigStock eller hvis der var noget der holdte dig fra at bruge det, så kan du skrive om dette her. Din mening kan komme andre til nytte, som der gerne vil vide hvordan tjenesten var at bruge. Din anmeldelse kan også være brugbar for andre der leder efter folk, der har haft den samme erfaring. Så hvis du har noget information du tror der kunne være nyttigt for andre mennesker, så kan dette deles her.