BilligEmballage

Alle anmeldelser

BilligEmballage

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

BilligEmballage

Hos BilligEmballage værdsætter de god kundeservice. Det er vigtigt for dem, at alle kunder føler sig godt behandlet. Så du kan handle trygt hos dem, både som virksomhed og som privatkunde. De har emballage til både store og små forsendelser. Så du kan sende alle slags varer til dine kunder og have ro i sindet, at de kommer sikkert frem. Deres emballage har altid konkurrencedygtige priser, og de søger altid at lagerføre alle typer emballage, som du som kunde har brug for. BilligEmballage produkter er udvalgt, så pris og kvalitet hænger så tæt sammen som muligt. Der er også en sammenhæng mellem pris og kvalitet, når det kommer til emballage. Derfor tester de altid nye typer emballage, såsom papkasser eller boblekuverter, inden de kommer til butikken.

Hvis du ikke kan finde det, du leder efter, er deres butik så omfattende, at du normalt kan finde den emballage, du leder efter, med blot et par klik ved hjælp af deres søgefelt. Hvis du ikke har fundet den emballage, du skal bruge, er de altid villige til at kigge på at få den med hjem og se, om vi skal have den i butikken i fremtiden. 

Køb af en pakke
BilligEmballage gør meget ud af at købe produkter så billigt som muligt, så vi kan sælge emballage til kunderne billigere. Ofte til priser, der ikke involverer mange andre. Nogle af produkterne købes fra oversøiske producenter, hvorfra de køber store partier. For eksempel har BilligEmballage et samarbejde med en bobleposeproducent, som laver vores egne bobleposer under packair-navnet. Det gør dem til en af ​​de billigste leverandører af bobleposer i Danmark, hvilket er en stor fordel for kunder, der køber deres emballage hos dem. Når BilligEmballage køber en bestemt type emballage, leder de altid efter den leverandør, der kan levere så billigt som muligt. Det betyder, at de løbende skifter leverandør, der for eksempel leverer de forskellige typer papkasser. Derfor kan du som kunde hos dem opleve, at en bestemt papkasse leveres med forskellige påtryk mv., men altid i samme størrelse. Når en karton svinger i pris, er det ofte fordi en producent vil af med et stort parti, eller fordi prisen på papir svinger. BilligEmballage forsøger altid at holde deres priser så lave og stabile som muligt. Så du som emballagekunde ikke oplever prisudsving i de typer emballage, du bruger.

Emballage og pap løskøb
Hvis du er en storkunde, som kan købe hele paller af den emballage, du har brug for, såsom papkasser eller boblekuverter. Med prisberegneren kan du finde ud af den præcise størrelse på de kasser, du skal bruge, samt en MOQ (minimumsmængde). Du indtaster blot kartonens længder og du vil herefter modtage et overslag, som normalt passer til både pris og mængde med +/- 5 % afvigelse. Det er her du kan spare på kartonen, hvis du køber kartoner på den fulde palle. Mit antal kartoner er normalt 4 europaller, så du skal bruge lidt plads på dit lager. Er du storforbruger af kartoner, bør du helt sikkert tage et kig på denne side.

Udover prisberegneren kan du få mængderabat på mange af vores forskellige typer emballage. For eksempel, hvis du køber 2000 forsendelsesposer på én gang, kan du normalt få en rabat på omkring 30-35%. Så du kan virkelig få noget ud af priserne, hvis du kan tage lidt mere emballage af på én gang end de pakkestørrelser, de sælger i. BilligEmballage giver mængderabat på de forskellige emballagetyper af et par grunde. Først og fremmest er deres omkostninger til at behandle en ordre. At plukke og pakke en ordre med blandet emballage er kedeligt og tidskrævende, så det gør vores arbejde nemmere, hvis vi kun skal pakke 5 x 100 forsendelsesposer. BilligEmballage imødekommer også gerne vores faste pakkekunder med mængderabat.

Hvad syntes du om BilligEmballage?
Fortæl os gerne om din erfaring her, ved at skrive en anmeldelse.