Tips til at finde billigt tøj

Tips til at finde billigt tøj
Webshops

Der er fem tips, som du skal kende, hvis du gerne vil have dit tøj til en billig pris. Så smøg ærmerne op og find de allerbedste tøj-tilbud – vi hjælper dig godt på vej.

Om du er på jagt efter herretøj, dametøj eller tøj til de små poder, så har vi nogle tips, som kan spare dig penge, når du shopper.

Vi vil altid anbefale vores brugere at læse kundeanmeldelser her på DanskeAnmeldelser, inden du gør et køb. Læser du tidligere kunders beretninger om deres oplevelse med butikker eller webshops, så kan du nemlig selv undgå ubehagelige og decideret dårlige kundeoplevelser. Husk altid at læse lidt dybere end de første to anmeldelser, men læs også nogle af de negative for at få et mere helstøbt billede af, hvordan det kan opleves at være kunde.

Webshops som for eksempel eBay, AliExpress og Wish er bare nogle af de mange tusind steder, du kan gå på tøjjagt og spare nogle penge. Så længe du har vores fem tips til at finde billigt tøj i baghovedet. God shopping!

1. Kend dine udsalgssæsoner

Der er helt bestemt penge at spare, hvis du venter med at jagte den nye garderobe til en af de store udsalgssæsoner. Her i Danmark er der mange butikker, der slår betydelige procenter af deres priser, når det ofte dyre julesalg er overstået i januar.

En nyere tilflytter i de danske butikker og webshops er det amerikanske fænomen Black Friday. Dagen ligger altid fredagen efter thanksgiving, og har fået sit navn, fordi det historisk set var der, butikkerne endelig kunne komme omstøde de røde tal til sorte i regnskabet. I dag er Black Friday helt bestemt også blevet en dansk tradition, og det betyder, at mange på denne dag – og i nogle tilfælde hele i ugen op til – har stærkt reducerede priser. Også på de allermest eftertragtede mærker.

2. Jagt dine tilbud online

Er der hul i alle dine bukser og lang tid til januarudsalg og Black Friday, så kan du også ofte spare penge ved at handle online. Der er nemlig mange webshops, som tilbyder en reduceret pris, hvis du tilmelder dig deres nyhedsbrev. Ofte er det mellem 10 og 15 procent, du får slået af prisen på dit første køb, og det er bestemt ikke at kimse ad, især hvis du skal købe stort ind. Du kan selvfølgelig altid afmelde dig igen senere – det bestemmer du heldigvis selv.

Der er også en del webshops og butikker, som giver studierabat til studerende. Så hvis du er i besiddelse af et gyldigt studiekort, er det bestemt også en god måde at spare lidt kontanter på.

3. Find en rabatkode

Ligesom der er mange webshops, der benytter sig af reducerede priser til dem, der tilmelder sig et nyhedsbrev, så er der også mange, som tager imod rabatkoder. Nogle gange er det unikke rabatkoder, og hvis du ikke har modtaget sådan en, kan det godt være svært at få fingre i en, når du står med den digitale indkøbskurv fuld af shoppingfund.

Men andre gange er det faktisk muligt at søge sig frem til en rabatkode på nettet. Ikke altid, men nogle gange. Prøv at indtaste navnet på webshoppen i din foretrukne søgemaskine efterfulgt af ”rabatkode” og se, om ikke nogen skulle have været så venlige at dele en.

4. En tur i genbrugsen

Vores fjerde tip er ikke kun godt for dig og din garderobe – det er også godt for miljøet. For som du måske allerede er klar over, så koster mode dyrt på vores alle sammens klimakonto. Faktisk er modeindustrien en af de allerstørste klimasyndere i verden. Du kan derfor gøre vores smukke planet en stor tjeneste, hvis du begynder at finde dit tøj – eller i det mindste noget af det – i en af de mange genbrugsforretninger her til lands. Og samtidig er det altså muligt at gøre et fund til ingen penge, for genbrugstøj er i de fleste tilfælde langt billigere end et nyt stykke tøj.

5. Tag på tøj-outlet

Nogle mærker og forhandlere har såkaldte outlets. Sådan et kan du også tage til, for her kan du ofte få en rigtig god pris på noget, som ellers koster knaster.

Hvordan finder jeg billigt børnetøj?

Hvis du har et barn, så ved du, at sådan nogle små væsner kan være en dyr fornøjelse. De skal fodres, passes, og de skal sørme også have tøj på kroppen. Heldigvis gælder vores førnævnte tips også ofte for børnetøjsforhandlere. Se om ikke der skulle være en rabat at hente, hvis du tilmelder dig et nyhedsbrev, eller om der skulle være en rabatkode tilgængelig et sted på nettet.

Hvordan finder jeg billigt arbejdstøj?

Er du på jagt efter noget billigt arbejdstøj til det nye job? Om end du skal bruge en pæn, hvid skjorte eller en sort T-shirt til det, du tjener dine penge på, så kan du med fordel også benytte dig af de førnævnte tips.

Mere Webshops