BilligVVS

Alle anmeldelser

BilligVVS

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

BilligVVS

Er der noget bedre i online shopping universet, end at få den rigtige vejledning og være helt sikker på sit køb, og endda til en god pris? Vi hører tit fra byggemarkeder og andre butikker, at man enten betaler en billig pris eller får kyndig vejledning. BilligVVS mener, man skal kunne få begge dele. BilligVVS tilbyder faglært vejledning til dit køb af VVS-produkter samtidig med, at de lover nogle af markedets bedste priser. På denne side kan du læse om online forhandleren, BilligVVS.

Om BilligVVS
BilligVVS.dk har siden år 2000 solgt VVS-produkter til hele Danmark. Virksomheden var altså en af de tidligere spillere på online markedet og er en etableret, erfaren udbyder. BilligVVS ekspanderede i 2008 til Sverige og Norge med webshops efter samme koncept. BilligVVS har 35 medarbejdere, heriblandt VVS-eksperter, som kan kontaktes via email, chat og telefon, hvis man er i tvivl om sit køb.

Produkter og Services
BilligVVS forhandler i alt 25 mærker, herunder populære mærker som Danfoss og Grohe. Sortimentet er delt op i syv overskuelige kategorier: mærker, badeværelse, køkken, tekniske installationer, hus & have, lamper & el samt værktøj. Man kan derudover vælge at søge efter særlige tilbud eller tips & guides.
Udover at tilbyde VVS-produkter som almindelig webshop, tilbyder hjemmesiden flere services for at danne en fuldkommen oplevelse for kunden. Hjemmesidens formål er, at tage kunden i hånden og følge dem hele vejen gennem deres projekt. Man kan med fordel starte på hjemmesidens Inspirationsunivers. Her findes forslag til design af ethvert rum i huset. Man kan vælge hvilket rum, man er interesseret i at ændre, og hvilken stil det skal være. Har man oprettet en profil, kan ens foretrukne designs gemmes som favoritter og besøges senere hen til dybere overvejelse eller køb.


BilligVVS uddanner løbende deres kundeservice personale til, at kunne besvare kundernes mange spørgsmål. Formålet er ikke kun at give kunden gode råd, men også at give en grundig forklaring på fordele og ulemper ved de VVS-produkter og løsninger, de overvejer.
BilligVVS tilbyder fragt fra 39 kr. uden omdeling, men fragtprisen kommer an på vægt og volumen. Er ordren større (f.eks. vandhaner) koster fragten 59 kr. eller 69 kr. med omdeling. De største ordrer, såsom ved køb af badekar, koster 99 kr. i fragt. Man betaler fragt for den største/tungeste vare. Fragtprisen kan maksimalt blive 199 kr. uanset størrelsen på ordren. Fragtprisen beregnes automatisk, når varerne lægges i den elektroniske indkøbskurv, og vises øverst på siden. Varer på 3 meter eller derover pålægges et fragtgebyr på 199 kr.
Bestiller man inden kl. 15.30 på en hverdag, kan man vælge at få varen leveret samme aften. Fragtprisen vil da være 69 kr. For at tilbyde deres kunder den bedste oplevelse, har BilligVVS en udvidet returret på 60 dage fra du modtager produktet.

Komplimenter, Klager og Tips til BilligVVS.dk
Hvis du har handlet hos BilligVVS, er det dig, vi vil høre fra. Kommer varerne virkelig samme aften? Er deres kundeservice kompetent og venlig? Fik du den hjælp, du havde brug for? Du kan hjælpe andre forbrugere ved at efterlade en anmeldelse af din oplevelse med BilligVVS.dk