Björn Borg

Alle anmeldelser

Björn Borg

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Freja
Super kvalitets mærke! Vil købe en anden vare i fremtiden. Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Super kvalitet!

  Super kvalitets mærke! Vil købe en anden vare i fremtiden.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Bubbleroom

Bubbleroom

1 anmeldelser

Bubbleroom er en online tøjforretning, og det er her, du finder alt det tøj, som godt kunne tænke dig, og som du gerne vil have...

Björn Borg

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tiderne har brandet Björn Borg udviklet sig til at være et globalt varemærke, der bærer navnet af tennis legenden af samme navn. Snyd dig ikke selv for kvalitet, og køb Björn Borg. Alle er født ukendte, nogle bliver kendt som legender, men kun få for lov til at leve som en.

Om Björn Borg
Björn Borg har en lang og rig historie der strækker sig tilbage tilbage til selve tennisspilleren. Som spiller brød han igennem i midt 70'erne på de engelske græsbaner i Wimbledon, hvor han har betaget millioner af mennesker verden over. Og det er også her brandet Björn Borg opstår. Med hans karakteristiske udseende og spillesil, bliver han hurtigt en populær figur. 

Derfor blev brandet Björn Borg skabt af designeren Rohdi Heintz. Starten blev med fokus på sportsbeklædning, men med deres dristige holdning kom gode ideer; efter nogle få år, tog virksomheden et modigt skridt ind i undertøjets verden. På det tidspunkt blev undertøj ikke betragtet som meget mere end et beskyttende tøj. Baseret på troen på, at det var tid til en forandring, var designer Anders Arnborger på udkig efter de perfekte underbukser. ‘The Perfect Fit’ blev et internationalt fænomen, som voksede sig større og større og virksomheden ekspanderende videre ud i verden. 

Designteamet i Stockholm fik helt frie hænder til at eksperimentere med prints og mønstre, skabte kollektioner, der blæste folks sind og banebrydede, hvordan undertøj så ud, perfekt i overensstemmelse med den hældende tendens med at bære dine jeans markant under taljen, og afsløre din ægte farve. Og herfra er resten historie. Björn Borg er kendt over hele verden, og ingen er i tvivl om hvad brandet står for. 


Nuværende kollektion
I dag er der ikke kun fokus på undertøj, som var det der skabte grundlaget for det brand vi kender i dag. I dag spænder kollektionen vidt og bredt over det meste inden for sportstøj til både mænd, kvinder og børn. Dertil har de ligeledes fokus på jakker, svømmetøj, sko, sokker, tasker og briller. Kort sagt, så har Björn Borg nu en portfølje af beklædning der dækker de flestes behov. 

Kontakt til Björn Borg
Er det så muligt at komme i kontakt med et brand som Björn Borg? Det er det! For selvom det er en stor og international virksomhed, har de som mål at yde et fremragende serviceniveau og altid overstige dine forventninger. Du kan altid finde hjælp på deres hjemmeside, lige såvel som at du kan kontakte dem gennem deres formular på hjemmesiden. 

Derfor er Björn Borg bedst
I år er Björn Borg tilbage til deres rødder. Designet af vores sportsbeklædning er blevet bragt tilbage til Stockholm efter nogle gode år i Holland, og vores rejse hen imod at blive nr. 1 inden for sportstøj igen er målet. Tilbage til der hvor det aktive og attraktive startede. Der hvor historien startede. Der hvor du får din inspiration fra.