Black Swan

Alle anmeldelser

Black Swan

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Wish

Wish

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online butikker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Logo Light in the Box

Light in the Box

0 anmeldelser

Der er rigtig mange forskellige onlinebutikker der sælger billige ting på internettet, som du kan få leveret lige til døre...

Logo Sunsky

Sunsky

0 anmeldelser

Uanset hvad du har brug for, så er det nok tilgængeligt online. Der er mange online buttiker der har alt hvad man skal bruge. Men det e...

Black Swan

Design. Kvalitet & (R)Evolution. Disse er hjørnestenene i Black Swan's vision. De accepterer intet mindre for at opfylde deres kunders idealer. Eksklusivt design kombineret med funktionalitet er det, der former deres designproces. De har gjort det til deres mission at designe udsøgt sextilbehør, der er unikt i både form og æstetik.

Black Swan lader ingen detaljer være uberørte. Deresd indviklede designproces tager højde for selv de mindste detaljer, såsom deres unikt designede Black Swan. De indgraverer et brugerdefineret "Black Swan" mærke på hvert eneste produkt, hvilket understreger vores forpligtelse til sanseopfattelse.

Kvalitet
Black Swan bruger kun materialer af højeste kvalitet til at fremstille deres produkter. De starter med et udvalg af ægte læder, som danner grundlaget for eres design. Behageligt bløde og funktionelle stoffer med slidstærke nikkelfrie metalelementer fuldender pakken.

Black Swan er afhængige af en kvalitetsproduktionsproces i flere trin. Hver vare kommer med sit eget inspektionsnummer, hvilket sikrer 100% kundetilfredshed og garanti.

Deres designgaranti er inkluderet med hvert produkt som et kvalitetscertifikat, der tilbyder Black Swans personlige producents løfte til vores værdsatte kunder.

Kreativ revolution er en integreret del af deres udviklingsproces. De prøver konstant nye materialer, former og funktionaliteter for at nå eres innovationsmål. Brug og komfort er kernen i vores designbestræbelser. Sådan sikrer e, at de fokuserer på og imødekommer eres kunders behov og forventninger.

Betaling
Betaling for varer fra vores webshop sker udelukkende pr

- Kreditkort (MasterCard, VISA)
- PayPal
- Klarna Sofort (tidligere SOFORT bankoverførsel)
- Klarna faktura
- Amazon Pay

Efter ordre- og betalingsprocessen modtager du en ordrebekræftelse fra os med en faktura (med undtagelse af Klarna-fakturaen) samt en bekræftelse på modtagelse af betaling til den e-mailadresse, du har angivet.

I samarbejde med Klarna Bank AB (publ), Sveavaegen 46, 111 34 Stockholm, Sverige, tilbyder vi følgende betalingsmuligheder. Betalingen sker til Klarna:

Faktura: betalingsperioden er [14] dage fra datoen for afsendelse af varerne / billetterne / eller, for andre tjenester, leveringen af ​​tjenesten. De fulde fakturabetingelser for de lande, hvor denne betalingsmetode er tilgængelig, kan findes her: Østrig, Finland, Tyskland, Holland, Norge, Sverige, Storbritannien.
Brugen af ​​fakturabetalingsmetoden kræver en positiv kreditkontrol. I denne sammenhæng videregiver de dine data til Klarna med henblik på adresse- og kreditvurdering i forbindelse med købsinitiering og købskontraktbehandling. Forstå venligst, at de kun kan tilbyde dig betalingsmetoder, der er tilladte baseret på resultatet af kredittjekket. Yderligere information og vilkårene for brug af Klarna kan findes her. Generel information om Klarna kan findes her. Dine personlige data vil blive behandlet af Klarna i overensstemmelse med de gældende databeskyttelsesforskrifter og i overensstemmelse med oplysningerne i Klarnas privatlivspolitik.

Forsendelse
Black Swan's produkter sendes med det østrigske POST AG eller en anden pakkeservice. Alle fragtomkostninger vises automatisk i indkøbskurven, når ordren afgives efter indtastning af kundedata.

De produkter, der kan bestilles, vil blive afleveret til deres fragtpartner inden for 2 hverdage efter modtagelse af ordren. Erfaring har vist, at levering i Østrig tager 1 til 3 hverdage og i andre europæiske lande 3 til 7 hverdage. I alle andre lande uden for Europa kan der forventes en leveringstid på 5 til 15 hverdage. For forudbestillinger vises den estimerede leveringstid separat i produktdisplayet.

Inden for Den Europæiske Union

Faste forsendelsesomkostninger: EUR 5,50
Gratis fragt fra en ordreværdi på EUR 79,-.
Uden for EU

Faste forsendelsesomkostninger: EUR 19,50

Alle priser i Euro inklusive 20% moms. Varerne leveres i neutral karton. Levering vil ske til den leveringsadresse, som kunden har oplyst. I tilfælde af flere mislykkede leveringsforsøg eller manglende levering på grund af forkerte leveringsdata, returneres pakken med varerne til BS -DesignZ e.U.

Black Swan vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside.