Blackshark

Alle anmeldelser

Blackshark

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Blackshark

En kompromisløs spiloplevelse til en overkommelig pris. Det er det, Xiaomi sigter efter med sin næstbedste gaming-telefon, Black Shark 4. Den byder på stort set alt, hvad Pro-versionen har, men den reducerer chipsættet til Snapdragon 870 og skifter 64MP-hovedkameraet ud med et 48MP-kamera. Det lyder måske som en markant nedgradering, men den konkurrencedygtige pris kan måske overbevise dig om at trykke på aftrækkeren. Black Shark 4 har to af dem.

Ud over det allerede standard 144Hz OLED-panel har Xiaomi inkluderet mere spilspecifikke funktioner som fysiske skulderudløsere. Det lyder måske ikke af meget, i betragtning af at Asus og Nubia gør det samme, men disse er fysiske, klikbare knapper. Og intet slår disse, når det kommer til spil.

Kraftige højtalere
Enheden er også udstyret med kraftige højttalere og et anstændigt kølesystem, der sikrer langvarig ydeevne. Kameraopsætningen dækker dog kun de nødvendige fornødenheder. Men det er nok heller ikke det, du leder efter, hvis du allerede her læser en anmeldelse om en spilletelefon.

Det, der bekymrer os mest, er den under gennemsnitlige batterikapacitet på 4.500 mAh. Forhåbentlig vil den ekstra hurtige 120W opladning sikre, at ladetiderne bliver så korte som muligt. Xiaomi lover en fuld opladning på kun 17 minutter.

Så ud fra din anmeldelse og erfaring vil vi se, om det er det værd at droppe Snapdragon 870 givet konkurrencen og prisen. Vi vil også teste forskellige spil i Play Butik og se, om Xiaomis gaming-telefon kan mætte 144Hz-skærmen med de passende billedhastigheder. 

Udpakning af Xiaomi Black Shark 4
Black Shark 4 kommer i en standardboks, der vejer lidt mere end forventet, mest på grund af den klodsede 120W oplader. USB-A til USB-C-kablet til opladning og dataoverførsel er også inkluderet, sammen med et hårdt, semi-transparent plastik cover som en bonus. Etuiet omslutter ikke hele enheden, og vi kan ikke sige, at den giver et godt greb. På plussiden gør det ikke telefonen tykkere, end den allerede er.

Betaling
Black Shark opkræver ikke yderligere transaktionsgebyrer. Hvis du betaler for din ordre med et internationalt kredit- eller betalingskort, kan prisen på dit kortudtog variere afhængigt af valutakursen. Din bank eller kortudsteder kan også opkræve yderligere gebyrer for omregning af udenlandsk valuta, hvilket kan øge de samlede omkostninger ved dit køb. Forhør dig hos din bank eller kortudsteder for relevante gebyrer.

Forsendelsespolitik
Ordrer vil blive afsendt inden for 2 hverdage efter betaling er modtaget. Ordrer afgivet i kampagneperioder og særlige lejligheder kan opleve længere leveringstider efter Black Sharks skøn. I sådanne tilfælde vil kunderne få særskilt besked på forhånd. Alle varer er inspiceret og forseglet før forsendelse for at forhindre skader. Forbrugere vil ikke blive opkrævet et genopfyldningsgebyr for returnerede varer. Black Shark vil holde dig opdateret om status for din ordre via e-mail. Ordrer kan ikke annulleres, når de først er modtaget. Gratis standardforsendelse hos Black Shark. Gratis standardforsendelse er normalt tilgængelig på enhver Black Shark-telefon. Bemærk venligst, at vi ikke sender til postboksadresser.

Fragt beregnes ud fra forsendelsesadresse og forsendelsesmetode. Følgende muligheder kan vælges under købsprocessen:

Standardforsendelse (2 arbejdsdages behandlingstid + 4-9 hverdage levering); Ekspres forsendelse (1 hverdages behandlingstid + 2-5 hverdage levering); Bemærk venligst, at leveringsdatoer kun er skøn. Der opkræves ekstra gebyrer for leveringsadresser i fjerntliggende områder. Vi kan ikke levere til postboksadresser.