Blacksnow

Alle anmeldelser

Blacksnow

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Blacksnow

Der er mange, som efterhånden er til udendørslivet, og som dyrker sport som skisport og surfing. Vi er ude og opleve trekking over hele verden, og det stiller krav til vores tøj og det udstyr, som vi bruger. Det er dog ikke alle steder, hvor du finder det, som du lige skal bruge, og derfor er der flere og flere, som nu bruger Blacksnow, for de har lige det, som du står og skal bruge af tøj til at kunne være ude i naturen og dyrke sportsgrene eller have den livsstil og ikke vil gå på kompromis med kvaliteten.

Om Blacksnow
Blacksnow er aktivt fritidstøj og det udstyr, som du bruger, når du står på ski eller til at surfe. De er leveringsdygtige i det, som udøverne af sporten bruger af tøj, som sikrer fuld bevægelighed, over udstyret til at dyrke sporten, til solbriller og det rigtige tøj, som sikrer, du har det look, som du ønsker, for at fuldende stilen som en, der dyrker det, som mange nok vil betragte som lidt en ekstremsport. Alt kan du få hos firmaet, som henvender sig til de unge, som gerne kaster sig med dødsforagt ud fra bjerge, eller jagter den perfekte bølge på de 7 verdenshave.

Services hos Blacksnow
Hos Blacksnow få du tøj, udstyr og tilbehør til skisport og til surf. Det kan være tøjet, udstyret eller det sikkerhedsudstyr, som man bør bruge, for det er sportsgrene, hvor du hurtigt og let kan komme galt afsted, hvis du ikke bruger det, når du er ude og lege. Hos Blacksnow får du muligheden for at vælge blandt det bedste udstyr fra de største mærker, og da de er nordens største onlineforretning, så har de altid et stort sortiment og det, som er det sidste nye på hylderne. De sender hurtigt det, som du bestiller, køber du over et særligt beløb, så sender de gratis, og det er let at holde sig opdateret på deres tilbud, hvis du melder dig til deres nyhedsbrev.

Klager og kundeservice
Hvis du skal have fat i kundeservice hos Blacksnow, så er det noget, som du kan gøre ganske let. Det eneste, som du skal give dig til, er at gå ind på deres hjemmeside. Der finder du ganske let både telefonnummer og e-mail, som du kan kontakte dem på. Det giver sig selv, at de svarer hurtigt på telefonen, men det er ikke, fordi du skal vente i ugevis, hvis du skriver til dem på mail, nej de svarer hurtigt og kompetent på alle henvendelser, og det er for dem lige meget, om det er en forespørgsel eller en klage, det er den samme gode behandling, du får, lige meget hvad.

Bedømmelse af Blacksnow
De fleste i dag bruger internettet til at undersøge de firmaer, som de skal handle med, og der er flere steder, hvor du selv kan give din mening til kende og bedømme firmaerne. Nu er der så kommet en ny dreng i den klasse. En hjemmeside, hvor du kan give en nuanceret og objektiv bedømmelse af firmaet og blive en del af dem, som andre læner sig op af, når de skal finde ud af, om det er et firma, som de ønsker at handle med.