Blank Roast

Alle anmeldelser

Blank Roast

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Blank Roast

Siden 2007 har kaffefabrikken Blank Roast ristet udvalgte kaffebønner fra de bedste voksende regioner i verden i en unik ristningsproces med vinstokke. Grundlægger og administrerende direktør Holger K. Blank gør tyskernes yndlingsdrik håndgribelig i sit glasristeri i Neustadt an der Weinstrasse. Risteprocesserne er fuldstændig gennemsigtige, og kunderne kan kigge stegemesteren over skulderen, mens han arbejder.

Friskstegt hver dag - i Pfalz!
Kaffe er ikke bare kaffe! Hos Blank Roast bliver de udvalgte kaffebønner forkælet hele vejen rundt: I en skånsom langvarig risteproces med tilsætning af økologiske vinstokke fra regionen, skaber ristemesteren de typiske aromaer af hver bønne i hånden. Ensortsristningen af ​​små mængder adskiller familievirksomheden fra de store industrielle ristevirksomheder - og du kan smage den!

Gå ikke glip af det, en uforlignelig smagsoplevelse
Blank Roast er forpligtet til bæredygtighed, miljøbeskyttelse og ansvarlig handel. Gennem samarbejde med foreninger og organisationer garanterer de ensartet kvalitet.

Det økologiske segl kan bruges til at identificere produkter og fødevarer, der er produceret og kontrolleret i overensstemmelse med EU-lovgivningen om økologisk landbrug. Disse EU-dækkende lovbestemmelser garanterer ensartede standarder for økologisk landbrug. Den økologiske sæl står for økologisk produktion.

For produkter med Fairtrade-mærket kan du være sikker på, at leve- og arbejdsvilkårene for landmænd og ansatte forbedres gennem Fairtrade-priser og præmier. Derudover er udnyttende børnearbejde og tvangsarbejde forbudt.

Nye ideer, nysgerrighed og en følelse af individuelt mod betaler sig
Forskellige priser opfordrer os til at give bønnerne denne særlige opmærksomhed. Det tyske landbrugsselskab (DLG) udnævner Mr. Blank til en international kaffesensorisk ekspert og bekræfter dermed Blank Roasts position som kvalitetsleder i branchen.

Blank Roast giver deres kunder størst mulig gennemsigtighed i deres processer. I deres glasristeri kan besøgende lære mere om produktionen af ​​deres kaffe, mens de friskristede kaffespecialiteter tilberedes i den tilstødende Roastery CaféRoastBar. Med kager, bagværk, morgenmad, dagligt skiftende frokostmenuer og brunch i weekenden kan sultne gæster stille deres appetit. Sortimentet rundes af med alle slags delikatesser såsom internationale vine og mousserende vine, fine teer, udvalgte olier og specielle limonader.

Annulleringspolitik & annulleringsformular
Forbrugere har ret til fortrydelsesret i henhold til følgende bestemmelser, hvorved en forbruger er enhver fysisk person, der indgår en juridisk transaktion med formål, der i overvejende grad hverken kan henføres til hans kommercielle eller hans selvstændige erhvervsmæssige aktivitet:

For at udøve din fortrydelsesret skal du kontakte os (Blank Roast Manufaktur AG, Mussbacher Landstrasse 21, 67433 Neustadt an der Weinstrasse, Tyskland, Tlf.: +496321/937880, Fax: + 496321 / 93788-59, E-Mail: info@blankroast.de) ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt med post, fax eller e-mail) om din beslutning om at fortryde denne kontrakt. Du kan bruge den vedlagte modelfortrydelsesformular, som ikke er obligatorisk.

For at overholde fortrydelsesfristen er det tilstrækkeligt, at du sender meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten inden fortrydelsesfristens udløb.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Blank Roast
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.