Blue

Alle anmeldelser

Blue

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Blue

Blue er en amerikansk lydfremstillingsvirksomhed ejet af Logitech, der designer og fremstiller mikrofoner, hovedtelefoner, optageværktøjer, signalprocessorer og musiktilbehør til audioprofessionelle, musikere og forbrugere.

Historie
Blue blev grundlagt i 1995 af den amerikanske sessionsmusiker Skipper Wise og den lettiske lydtekniker Mārtiņš Saulespurēns. Virksomhedens navn er et bagronym for Baltic Latvian Universal Electronics. Virksomheden har hovedkontor i Westlake Village, Californien, USA.

Blue's første skabelse var "Bottle", en alsidig XLR-studiemikrofon med udskiftelige kapsler designet til at isolere lydsignaturer til enhver applikation og udbredt blandt professionelle musikere. På det tidspunkt foreslog Skippers datter Jessica, en håbefuld sangerinde i en alder af 12, Skipper udvikle en mikrofon til at udsende lyd over internettet. Jessica var vokset op med at spille softball med Skipper. Da hun foreslog ideen til mikrofonen, nu kendt som snebolden, formede hun den med sin hånd – til de nøjagtige dimensioner af en softball. Jessicas perspektiv var at samarbejde med andre nye kreative online, synonymt med behovene i den udviklende forbrugerverden af ​​teknologi i 1990'erne. Efter forslag fra Apple udviklede Westlake Village-firmaet en billig kondensatormikrofon kaldet Snowball til brug med GarageBands musikoptagelsessoftware. Denne mikrofon blev populær blandt håbefulde professionelle musikere og dedikerede hobbyister som et alternativ til at leje et optagestudie.

Den første Blue mikrofon blev udviklet i 1995 i Riga, Letland. Det var den berømte ''sutteflaske'', som stadig bliver fremstillet i 2021. Fra 1995 til 2004 blev BLÅ mikrofoner fremstillet i Letland, fra 2005 blev produktionen flyttet til Kina, men nogle mikrofoner blev bygget i USA. I 2008 solgte Skipper og Martins Blue til Transom Capital, et private equity-firma baseret i det sydlige Californien. I 2013 købte The Riverside Company Blue Microphones fra Transom Capital. Intrepid Investment Bankers rådgav Blue om denne transaktion. I juli 2018 annoncerede Logitech, at de ville erhverve Blue for $117 millioner.

Blue mikrofoner Yeti USB-mikrofon
Fra firmaet, der skabte Snowball and Snowflake, kommer Yeti - en USB-mikrofon der er designet til at skabe kaos og plyndre desktop-optagestudier. Hvis du undrer dig over, hvorfor Blue opkaldte sin mikrofon efter en mytisk snemand, så bør du tjekke Yeti. Denne ting er enorm - ligefrem foruroligende enorm. Den er tre fod høj, vejer 3,5 pund og får de fleste mikrofoner til at ligne Happy Meal-legetøj.

Men bortset fra dens skræmmende størrelse, er navnet Yeti lige så egnet til at beskrive dens lyd. Sammenlignet med lignende mikrofoner som Samson G-Track eller endda Blues Snowball, tilbyder Yetis lydkvalitet meget mere dybde og detaljer. Den producerer en stor lyd fra en stor mikrofon.

Hvad angår funktioner, tilbyder Yeti hovedtelefonovervågning med nul-latency, en lydstyrkekontrol for hovedtelefoner og en praktisk lille mute-knap, der er perfekt, hvis du har brug for at rømme. På bagsiden sidder en knap, der giver dig direkte kontrol over forstærkningen af ​​mikrofonen. Under forstærkningskontrollen er denne mikrofons virkelige kronjuvel: en multimønstervælger med fire optagetilstande. Ligesom Snowball har du et omnidirektionalt mønster til at opfange lyd fra alle retninger og et cardioidmønster til at fokusere på lyden direkte foran mikrofonen. Fordi Yeti bruger et unikt design med tre kapsler (i stedet for de to i Snowball eller enkeltkapslen i de fleste andre mikrofoner), tilbyder mikrofonen to yderligere optagetilstande: En stereotilstand og en tovejstilstand, der opfanger lyd direkte foran eller bag mikrofonen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Blue
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.