Blue&Cream

Alle anmeldelser

Blue&Cream

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Blue&Cream

Jagten på moderigtigttøj går ud over at bære tøj for at dække ens nøgenhed. I dag fortolkes moderigtigt tøj på en række forskellige måder. Inden du køber moderigtigt tøj, skal du overveje komfort, holdbarhed, mærke, pris, trends og meget mere. Og dette er i betragtning af det utal af shopping platforme, der er tilgængelige på online markedspladsen i dag. Mange online platforme hævder at have opfyldt kundernes forventninger, mens andre stadig kæmper for at leve op til kundernes smags- og modeforventninger. Blue&Cream er en sådan online butik, der tilbyder et bredt udvalg af herre- og dametøj. Men kan de leve op til kundernes forventninger. Tilbyder de det nyeste tøj og tilbehør? Kan Blue&Cream stole på kvalitetsprodukter og ubegrænset service? Læs ærlige anmeldelser af Blue&Cream her, før du overvejer at besøge hjemmesiden.

Historie
Blue&Cream blev grundlagt i 2004 og er en Hamptons-baseret butik med flere mærker til mænd og kvinder. Siden åbningen af ​​sin første butik i foråret 2004, har B&C opbygget en loyal kundebase og opnået betydelig mediebevågenhed for sit unikke produktmix, indkøbsoplevelse og berømthedskundekreds. B&C er udtænkt af Jeffrey Goldstein, en marketingmedarbejder i underholdningsindustrien, der definerede B&C-livsstilen ved at appellere til Hamptonites jet-setting-liv. Ved at udnytte et omfattende netværk inden for public relations, underholdning og kommunikation skabte Jeffrey en niche på det stærkt konkurrenceprægede detailmarked. I dag er B&C et livsstilsbrand, der strækker sig ud over de 3 detailbutikker, som virksomheden i øjeblikket driver. Ud over sin hovedforretning med at drive detailbutikker, har B&C Company udvidet sin forretning til at designe eksklusive B&C t-shirts, skjorter og denim.

Om Blue&Cream
Blue&Cream, kendt som B&C, er en Hampton-baseret multi-label-kollektion, der tilbyder en bred vifte af tøj til mænd og kvinder. Virksomheden blev grundlagt i 2004 af Jeffrey Goldstein, en marketingmedarbejder i underholdningsindustrien, som tilpassede B&C-livsstilen med Hamptons-jet-setting-livsstilen. Blue&Cream er et livsstilsmærke, der tilbyder produkter som t-shirts, jakkesætsskjorter og denim. De tilbyder også produkter som tasker, ure, sokker og kasketter.

International forsendelse
For ordrer, der sendes uden for USA, er kunderne ansvarlige for forsendelsesomkostninger, som vil blive beregnet ved kassen. Internationale forsendelsesomkostninger beregnes af Fedex baseret på flere faktorer, herunder den samlede pris for varerne, pakkens vægt og destinationen. Indtast venligst din fulde adresse ved kassen for at bestemme forsendelsesomkostningerne.

BEMÆRK VENLIGST: Forsendelsesomkostninger inkluderer ikke skatter eller afgifter. Kontakt dit lokale toldkontor for at få oplysninger om disse gebyrer. Hvis du vælger at afvise en forsendelse fra Blue&Cream, er du ansvarlig for de oprindelige forsendelsesomkostninger til dig, eventuelle skatter, afgifter og/eller toldgebyrer på pakken, og omkostningerne ved at returnere pakken til Blue&Cream. Blue&Cream har gjort alt for at holde forsendelsesomkostningerne uden for USA så lave som muligt og tjener ikke på disse priser. De er ved lov forpligtet til at angive den fulde værdi af pakkens indhold og kan ikke ændre denne værdi. Hvis du har spørgsmål eller kommentarer om forsendelses- og håndteringsomkostninger, bedes du sende dem en e-mail til estore@blueandcream.com eller ringe til kundeservice på 888.517.7773.

Tak fordi du læste om Blue&Cream
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Blue&Cream kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.