BlueFin SUP

Alle anmeldelser

BlueFin SUP

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

BlueFin SUP

BlueFin SUP's rejse begynder i begyndelsen af ​​2010'erne, født af en ung, der har været brugt på vandet i det vestlige sydlige højland og en kærlighed til alt, hvad der er vand.

Fra deres entusiasme kom et ønske om at udvikle en linje af top-of-the-line oppusteligeboards, som hele familien kan have det lige så sjovt på, som de gør - og stadig gøre det uden at omkostningerne går igennem taget og uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Som en søelskende familievirksomhed har de arbejdet passioneret for at indfri dette løfte. De har investeret mange år, arbejdet utrætteligt på forskning og udvikling og konstant forbedret Bluefin-kollektionen.

BlueFin SUP sælger direkte til dig, fjerner mellemhandleren, giver disse besparelser videre og holder deres løfte.

I dag er de stolte over at kunne tilbyde et særligt udvalg af boards, der passer til alle - fra juniorer og totalamatører, der ønsker at komme ind i sporten for første gang, til erfarne oceangåendesejlere. Der er en blåfinnet for alle: Lavet med kærlighed af SUP-entusiaster.

5 års SUP-garanti
Alle køb af BlueFin SUP's boards foretaget den 1. september 2018 eller senere kommer med en 5-års producentgaranti, der dækker eventuelle fabrikationsfejl fra leveringsdatoen. Alle køb før denne dato er dækket af en 1 års garanti, der ville være startet på leveringsdatoen.

I de første 6 måneder af garantien giver vi dig en forudbetalt returlabel til returnering af defekte varer. De kan desværre ikke arrangere afhentning. Efter dette tidspunkt skal kunden selv betale for returfragten, og vi refunderer dig.

Når varen er returneret til os og rutinemæssigt kontrolleret, kan vi følge op på din sag og enten bytte, reparere eller refundere varen som aftalt. Bemærk venligst, at det kan tage op til 28 dage for en returnering at blive behandlet, når vi har modtaget din forsendelse. Tilbagebetalinger er kun tilgængelige inden for de første 60 dage fra starten af ​​garantien.

Hvis du ombestemmer dig og ønsker at annullere din ordre, har du 60 dage til at gøre det. Du skal dog betale omkostningerne ved returfragt og returnere varen i ubrugt stand med alle varer stadig i deres originale emballage.

Når vi modtager varen, udfører vi et kvalitetstjek for at sikre, at varen og dens modstykker er i ny og ubrugt stand, og først derefter vil tilbagebetalingen blive behandlet. Alle varer, der er fundet brugt, vil blive returneret til køber.

Hvilket bord skal jeg købe?
Her hos Bluefin har de lavet en SUP for alle. Deres boards er omhyggeligt designet til en bred vifte af evner, størrelser, vægte og padletyper, så der er mange forskellige faktorer at overveje, inden du køber et board.
Hvis du er en komplet novice til at padle, anbefaler de deres Cruise-model som en fantastisk allrounder til begyndere. For mere information om, hvilken SUP der er bedst for dig, tjek deres ultimative guide.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring BlueFin SUP?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.