BO BEDRE

Alle anmeldelser

BO BEDRE

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Frank F.
To af de ting jeg bedst kan lide ved BO BEDRE er; Først og fremmest er kundesupporten fantastisk. I denne dag, hvor det er næsten umuligt at tale med et rigtigt menneske, er deres medarbejdere kynd...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Spisestuemøbler

  To af de ting jeg bedst kan lide ved BO BEDRE er; Først og fremmest er kundesupporten fantastisk. I denne dag, hvor det er næsten umuligt at tale med et rigtigt menneske, er deres medarbejdere kyndige, høflige og går den ekstra mil for at hjælpe dig. For det andet sætter jeg stor pris på, at de sælger taburetter i forskellige højder, og de har et målesystem, der hjælper dig med at købe din stol/skammel i den passende højde. Billige stole er i den højde producenten vælger, ikke nødvendigvis hvad du har brug for. Jeg kan varmt anbefale BO BEDRE.

  Det er her jeg har fået mine spisestuemøbler. De får tingene til dig i tide. Den er både robust og behagelig, og den er pengene værd.


Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

BO BEDRE

Mange mennesker benytter tidsskrifter og blade til at finde inspiration til livets mange begivenheder, forskellige hobbyer, rejser, boligindretning m.fl. Man kan derfor finde et bredt udvalg af digitale magasiner fra både Danmark og udlandet, samt print udgaver og fysiske blade. Finder man et tidsskrift som man er specielt interesseret i, hvor man er imponeret over deres indhold, så kan man i de fleste tilfælde tegne et abonnement, så man hver måned får sendt bladet direkte til døren, samt får adgang til deres digitale indhold. I den forbindelse tegner man ofte abonnement for en længere periode, typisk 6-12 måneder. Derfor finder mange forbrugere det nyttigt, at læse anmeldelser fra andre abonnenter igennem, før de binder sig til et bestemt blad. Denne side indeholder anmeldelser fra andre kunder omrking boligmagasinet BO BEDRE, oftest med brugbare detaljer omkring indhold, kvalitet, pris, samt fordele ved at købe netop dette tidsskrift.

Om BO BEDRE
BO BEDRE blev først udgivet i 1961, som det første boligmagasin i Danmark, og har været en del af Bonnier Group siden 1983. Bladet udgives fra hovedkontoret på Frederiksberg én gang om måneden, og udgives desuden også på finsk og norsk. Første nummer af magasinet kostede på det tidspunkt kun 2,50 kr. per styk og blev trykt i 60.000 eksemplarer, hvilket blev udsolgt indenfor få dage. Idag er BO BEDRE ikke længere det eneste boligmagasin i Danmark, men harkonkurrence fra andre livsstilsmagasiner på det danske marked, såsom Boligmagasinet.

Produkter og Services hos BO BEDRE
Dette er et dansk tidsskrift, og er blandt Danmarks største boligmagasiner omhandlende inspiration til indretning, design og indkøb til private boliger, kontorer og andre former for ejendomme. BO BEDRE fokuserer både på Dansk og udenlandsk design, nye trends, klassiske investeringer, samt indblik i spændende hjem og boliger hos kendte og private med interessant indretningsstil. BO BEDRE er primært et magasin til folk der er interesserede i at indrette et moderigtigt og inspirerende hjem. Man kan enten købe den månedlige udgave af magasinet ad hoc hos lokale forhandlere såsom COOP butikker og kiosker, og derudover kan man vælge at tegne et abonnement på BO BEDRE, således at man hver måned bliver tilsendt en fysisk kopi af den nyeste udgave, samt adgang til digitale udgaver af bladet. De digitale udgaver kan tilgåes fra forskellige former for digitale enheder, såsom Ipads, bærbare computere, andriod telefoner m.fl. 
Man kan vælge at betale sit abonnement med enten betalingskort eller girokort, hvor sidstnævnte muligvis vil have ekstra administrationsgebyrer pålagt. Ved betaling med kreditkort bliver man tilmeldt automatisk betaling, hvormed betalingen for abonnementet herefter bliver trukket på betalingskortet på udgivelsesdagen.

Komplimenter, Klager og Tips til BO BEDRE
Når man står og skal beslutte om et abonnement er en god ide - enten som gave eller til eget brug - så tjekker mange danske forbrugere anmeldelser igennem fra andre kunder. Dette gør de for at sikre sig, at de kan regne med de betingelser, der er angivet på forlagets hjemmeside. Det vigtigste er, at man modtager bladene når man skal bruge dem, at de er i god stand og har relevant indhold. Derfor er det en stor hjælp for andre kunder, hvis du har et par minutter til at skrive et par ord omkring dine erfaringer med BO BEDRE, herunder deres serviceniveau og kvaliteten af deres artikler.