DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser BO BEDRE

  Mange mennesker benytter tidsskrifter og blade til at finde inspiration til livets mange begivenheder, forskellige hobbyer, rejser, boligindretning m.fl. Man kan derfor finde et bredt udvalg af digitale magasiner fra både Danmark og udlandet, samt print udgaver og fysiske blade. Finder man et tidsskrift som man er specielt interesseret i, hvor man er imponeret over deres indhold, så kan man i de fleste tilfælde tegne et abonnement, så man hver måned får sendt bladet direkte til døren, samt får adgang til deres digitale indhold. I den forbindelse tegner man ofte abonnement for en længere periode, typisk 6-12 måneder. Derfor finder mange forbrugere det nyttigt, at læse anmeldelser fra andre abonnenter igennem, før de binder sig til et bestemt blad. Denne side indeholder anmeldelser fra andre kunder omrking boligmagasinet BO BEDRE, oftest med brugbare detaljer omkring indhold, kvalitet, pris, samt fordele ved at købe netop dette tidsskrift.

  Om BO BEDRE

  BO BEDRE blev først udgivet i 1961, som det første boligmagasin i Danmark, og har været en del af Bonnier Group siden 1983. Bladet udgives fra hovedkontoret på Frederiksberg én gang om måneden, og udgives desuden også på finsk og norsk. Første nummer af magasinet kostede på det tidspunkt kun 2,50 kr. per styk og blev trykt i 60.000 eksemplarer, hvilket blev udsolgt indenfor få dage. Idag er BO BEDRE ikke længere det eneste boligmagasin i Danmark, men harkonkurrence fra andre livsstilsmagasiner på det danske marked, såsom Boligmagasinet.

  Skift-selv

  Produkter og Services hos BO BEDRE

  Dette er et dansk tidsskrift, og er blandt Danmarks største boligmagasiner omhandlende inspiration til indretning, design og indkøb til private boliger, kontorer og andre former for ejendomme. BO BEDRE fokuserer både på Dansk og udenlandsk design, nye trends, klassiske investeringer, samt indblik i spændende hjem og boliger hos kendte og private med interessant indretningsstil. BO BEDRE er primært et magasin til folk der er interesserede i at indrette et moderigtigt og inspirerende hjem. Man kan enten købe den månedlige udgave af magasinet ad hoc hos lokale forhandlere såsom COOP butikker og kiosker, og derudover kan man vælge at tegne et abonnement på BO BEDRE, således at man hver måned bliver tilsendt en fysisk kopi af den nyeste udgave, samt adgang til digitale udgaver af bladet. De digitale udgaver kan tilgåes fra forskellige former for digitale enheder, såsom Ipads, bærbare computere, andriod telefoner m.fl.
  Man kan vælge at betale sit abonnement med enten betalingskort eller girokort, hvor sidstnævnte muligvis vil have ekstra administrationsgebyrer pålagt. Ved betaling med kreditkort bliver man tilmeldt automatisk betaling, hvormed betalingen for abonnementet herefter bliver trukket på betalingskortet på udgivelsesdagen.

  Komplimenter, Klager og Tips til BO BEDRE

  Når man står og skal beslutte om et abonnement er en god ide - enten som gave eller til eget brug - så tjekker mange danske forbrugere anmeldelser igennem fra andre kunder. Dette gør de for at sikre sig, at de kan regne med de betingelser, der er angivet på forlagets hjemmeside. Det vigtigste er, at man modtager bladene når man skal bruge dem, at de er i god stand og har relevant indhold. Derfor er det en stor hjælp for andre kunder, hvis du har et par minutter til at skrive et par ord omkring dine erfaringer med BO BEDRE, herunder deres serviceniveau og kvaliteten af deres artikler.

  BO BEDRE
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om BO BEDRE

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er BO BEDRE et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af BO BEDRE I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette BO BEDRE?

  BO BEDRE er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Boligindretning

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van BO BEDRE gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.