Bobshop

Alle anmeldelser

Bobshop

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Bobshop

Bobshop er lige den forretning, du som cykelentusiast skal handle hos, for de har alt det i cykeltilbehør, som du som cykelentusiast kan få brug for. De har alle de store cykelholds tøj med logoer i deres sortiment, de har et stort udvalg af kvalitetsudstyr, de har altid det sidste nye, som er kommet på markedet, og de er altid opmærksom på det sidste nye, der er på vej, for at sikre kunderne får det bedste, som de kan byde på af udstyr.
Bobshop er det førende sted til cykeludstyr og den beklædning, sko og andet, som vil gøre køreturen lidt mere komfortabel.

Om Bobshop
Bobshop er stiftet i 1983 og har fra starten af været på markedet for at bringe den passion og glæde ved cykelsporten, som ejere og medarbejdere har, videre til kunderne, for det er en sport, som desværre har fået et blakket ry, men som mange dyrker, ser og nyder for den enorme præstation, som rytterne yder hver dag. Bobshop har alt det, som en cykelaficionado kunne tænke sig at have derhjemme. Det er alt i tøj, sko, sokker og andet, som er med til at gøre cykelturen en smule mere overkommelig. Bobshop har de bedste mærker på markedet, de er altid leveringsdygtige i det bedste,der findes, og de er som en klar med hjælp, så du får det bedste fra deres store sortiment.

Services hos Bobshop
Hos Bobshop kan du ikke kun få det, som du skal bruge til at være med på cykelmoden, men du kan også få den bedste rådgivning, der er på markedet, for det er passionerede mennesker med viden om cykeludstyr og hvad, hver enkelt kunde skal bruge for at få det ultimative ud af træning og konkurrence. Det er bare med at bestille det, som du skal bruge, så sørger de for, at det bliver sendt hurtigt, så du ikke står og venter længe på det grej, som du så gerne vil i gang med at bruge.

Klager og kundeservice
Kundeservice er vigtig for en forretning som Bobshop, og det kan man mærke, for de går langt for at sikre, deres kunder får det, som de er på jagt efter. Det store sortiment gør, at der stilles store krav til personalet, og det er derfor ikke hvem som helst, som kan arbejde hos dem. Om du har klager eller forespørgsler er lige meget, det er ganske let at få fat i kundeservice. Det er muligt at både ringe og skrive til dem, og du vil hurtigt få svar tilbage, om der er noget, de kan hjælpe med, og alle henvendelser er noget, som de tager meget seriøst.

Bedømmelse af Bobshop
Det er nu let og hurtigt at være med i koret blandt dem, som bedømmer firmaerne på en sober og effektiv måde. Det er jo med at holde en saglig tone, så kommende kunder får et realistisk billede af det firma, som de overvejer at handle med. Det er en service, som mange gør brug af, og som mange i fremtiden gerne vil gøre stor brug af, for der er mange, som gerne vil enten vide mere eller hjælpe andre.