DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bobshop

  Bobshop er lige den forretning, du som cykelentusiast skal handle hos, for de har alt det i cykeltilbehør, som du som cykelentusiast kan få brug for. De har alle de store cykelholds tøj med logoer i deres sortiment, de har et stort udvalg af kvalitetsudstyr, de har altid det sidste nye, som er kommet på markedet, og de er altid opmærksom på det sidste nye, der er på vej, for at sikre kunderne får det bedste, som de kan byde på af udstyr.
  Bobshop er det førende sted til cykeludstyr og den beklædning, sko og andet, som vil gøre køreturen lidt mere komfortabel.

  Om Bobshop

  Bobshop er stiftet i 1983 og har fra starten af været på markedet for at bringe den passion og glæde ved cykelsporten, som ejere og medarbejdere har, videre til kunderne, for det er en sport, som desværre har fået et blakket ry, men som mange dyrker, ser og nyder for den enorme præstation, som rytterne yder hver dag. Bobshop har alt det, som en cykelaficionado kunne tænke sig at have derhjemme. Det er alt i tøj, sko, sokker og andet, som er med til at gøre cykelturen en smule mere overkommelig. Bobshop har de bedste mærker på markedet, de er altid leveringsdygtige i det bedste,der findes, og de er som en klar med hjælp, så du får det bedste fra deres store sortiment.

  Services hos Bobshop

  Hos Bobshop kan du ikke kun få det, som du skal bruge til at være med på cykelmoden, men du kan også få den bedste rådgivning, der er på markedet, for det er passionerede mennesker med viden om cykeludstyr og hvad, hver enkelt kunde skal bruge for at få det ultimative ud af træning og konkurrence. Det er bare med at bestille det, som du skal bruge, så sørger de for, at det bliver sendt hurtigt, så du ikke står og venter længe på det grej, som du så gerne vil i gang med at bruge.

  Klager og kundeservice

  Kundeservice er vigtig for en forretning som Bobshop, og det kan man mærke, for de går langt for at sikre, deres kunder får det, som de er på jagt efter. Det store sortiment gør, at der stilles store krav til personalet, og det er derfor ikke hvem som helst, som kan arbejde hos dem. Om du har klager eller forespørgsler er lige meget, det er ganske let at få fat i kundeservice. Det er muligt at både ringe og skrive til dem, og du vil hurtigt få svar tilbage, om der er noget, de kan hjælpe med, og alle henvendelser er noget, som de tager meget seriøst.

  Bedømmelse af Bobshop

  Det er nu let og hurtigt at være med i koret blandt dem, som bedømmer firmaerne på en sober og effektiv måde. Det er jo med at holde en saglig tone, så kommende kunder får et realistisk billede af det firma, som de overvejer at handle med. Det er en service, som mange gør brug af, og som mange i fremtiden gerne vil gøre stor brug af, for der er mange, som gerne vil enten vide mere eller hjælpe andre.

  Bobshop
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Bobshop

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bobshop et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Bobshop I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Bobshop?

  Bobshop er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bobshop gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.