Bolig Magasinet

Alle anmeldelser

Bolig Magasinet

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Bolig Magasinet

Bolig og indretning er populært som aldrig før, og folk bruger i stigende grad både penge og energi på, at indrette deres rum med de seneste trends og møbeldesign. I den forbindelse er både online blogs, hjemmesider og modemagasiner blevet yderst populære blandt folk, der har interesse for indretning og som leder efter inspiration og nye ideer indenfor forskellige grene af møbeldesign og dekorationstilbehør.
Her er der et stigende antal af ressourcer at vælge imellem, og mange vælger derfor, at fokusere på magasiner og tidsskrifter af høj kvalitet. Da der er mange at vælge imellem, kan det være en stor fordel, at læse anmeldelser igennem fra andre kunder. Især er det vigtigt at være sikker på, at man læser magasiner, der passer ind i den ønskede stilart, har billeder af høj kvaliet, samt dækker emner og designere man er interesseret i.

Om Bolig Magasinet
Bolig Magasinet udgives af Bonnier Publications International A/S, en Nordisk udgiver af kendte magasiner såsom Illustreret Videnskab og Historie. Bonnier har især speciliseret sig indenfor hvad de selv kalder "cross border publishing", hvilket betyder, at de fleste af deres tekster skrives på dansk, og derefter oversætters og tilpassers teksten, således at materialet kan udgives på flere sprog. Bonnier har mere end 40 magasiner, som tilsammen udgives i 6 forskellige lande. Deres magasiner har til formål, at levere information inspiration indenfor forskellige former for specialinteresser, herunder sundhed og fitness, fotografering, historie, gør-det-selv-arbejde, indretning, mode og videnskab.

Produkter og Services hos Bolig Magasinet
Bolig Magasinet er et dansk boligindretningsmagasin, med indhold der er rettet mod folk der er interesserede i at indrette boliger og andre rum. Magasinet indeholder artikler til inspiration, herunder indhold der omhandler imponerende boliger fra Danmark, samt udlandet. Derudover kan man finde tips og viden, som man kan bruge til at indrette sit eget hjem. Magasinet indeholder både budgetkøb, samt de nyeste trends inden for boligtilbehør ogindretning, i forskellige prisklasser.
Man kan gennem deres hjemmeside købe abonnement på dette magasin, enten til sig selv eller som gave. Hvor der før i tiden kun var mulighed for at tegne abonnement på en fysisk udgave af magasinet, så har man i dag flere muligheder. Man kan vælge mellem en række produkter, der er tilpassede til individuelle behov, da Bonnier Publications ejer og driver en lang række forskellige magasiner, som man kan tegne samlet abonnement på, hvis man ønsker det. I 2015 lancerede virkomheden deres WYPE-tjeneste, som giver abonnenter digital adgang til magasiner online, via enten smartphones eller andre former for digitale enheder.

Komplimenter, Klager og Tips til Bolig Magasinet
Abonnerer du på nuværende tidspunkt på Bolig Magasinet, eller måske er du tidligere abonnent? Hvis du har gjort dig nogen erfaringer med Bolig Magasinet - både i forhold til magasinets indhold samt udgiverens serviceniveau og kvaliteten af deres tjenester - så vil det være af stor værdi, hvis du har et par minutter til at skrive en anmeldelse her på siden. På den måde kan du hjælpe andre, der deler din interesse i boligindretning, med at beslutte, om de kan få noget ud af at tegne abonnement på dette magasin.