Boohoo

Alle anmeldelser

Boohoo

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Boohoo

Boohoo blev grundlagt i 2006 og har været din bedste ven inden for mode lige siden. Style sover aldrig, og det gør de heller ikke - de er her for dig 24/7 og lancerer over 500 nye produkter hver uge, så du altid kan få det nyestelook for mindre. De gør mode overkommelig og sjov, så enhver kvinde kan få hendes drømmegarderobe.

En ting, de elsker endnu mere end din fantastiskestil, er din individualitet - de vil gerne hjælpe dig med at vise det, gøre dine ting og se fantastisk ud, når du gør det.

Boohoo's filosofi er enkel: De tager ikke livet eller mode for seriøst.

Som den bedste ven, du altid kan regne med, har de alt det outfit og den inspiration, du nogensinde kunne få brug for. Fra kjoler til en datenight til en pick-me-up, når du har haft en dårlig dag, de vil aldrig svigte dig.

Og med over 10 millioner følgere på sociale medier og fans over hele verden, har de skabt et fællesskab af kvinder, der inspirerer os hver dag.

Velgørenhedsprogram
Boohoo ved alle, at det er bedre at give end at modtage. Det er derfor, deres velgørenhedsprogram er så vigtigt for os. De har afholdt prøveudsalg til velgørenhed, kaffeformiddage, bagesalg, overtagelser af velgørenhedsbutikker, byttehandel, sponsorerede udfordringer og mere.

De har udviklet indsamlinger og doneret til velgørende organisationer såsom Pride og Breast Cancer Awareness Month med Coppa Feel.

Efter terrorangrebet i Manchester Arena i maj 2017 spillede de en aktiv rolle i at støtte og indsamle penge til Røde Kors 'We Love Manchester' ofrefond. Efter en indledende donation på £100.000 lancerede gruppen en OneLove-tøjkollektion til velgørenhed, hvor 100 % af overskuddet gik til Røde Kors-fonden.

I 2020 donerede gruppen mere end $300.000 til velgørende organisationer, der bekæmpede skovbrande i Australien.

Men de søger altid at gøre mere.

Boohoo's fremtid
De vil gerne hjælpe dig til at se godt ud og gøre det godt, og det er sådan, de arbejder sammen med dig. Deres For The Future Capsule-kollektion er lavet af genbrugsfibre, så du kan ikke kun bære #doyourthing, men du kan også gøre din del for miljøet.

Den største måde at reducere miljøpåvirkningen af ​​det tøj, du vælger, er at bruge det længere. Boohoo vil gerne have, at du elsker, bærer og genbruger alt, hvad du køber hos dem - deres guides, herunder 'We Got Renew' og 'Ways to Wear', viser dig præcis hvordan.

Og når du er færdig med dit gamle tøj, sko og tilbehør, kan du genbruge dem med Regain-appen – og få rabatkoder til at gøre det!

Boohoo's forsendelsesposer er lavet af 100 % genbrugsmateriale og er fuldt genanvendelige.

Global ambassadørprogram
Deres globale ambassadørprogram startede i 2016 med 15 studerende. De har nu over 200 ambassadører på tværs af 186 universiteter i Storbritannien og Irland og over 400 i Amerika og Australien, med over 4 millioner Instagram-følgere imellem dem.

Deres ambassadører er en del af Boohoo-familien og kommer til at nyde eksklusive rejser og begivenheder, bære mærket og promovere det på campus.

Ud over vores ambassadørprogram tilbyder vi studierabatter hele året og gratis første levering indtil eksamen.

Boohoo-gruppens bæredygtighedsplan
OP. FRONT er boohoo Groups bæredygtighedsplan. For at udvikle denne plan identificerede de deres prioriterede emner såsom bedre materialer, tekstilaffald og forsyningskædestyring, undersøgte kolleger og forbrugere og udviklede klare mål og mål.

Denne plan bygger på deres tidligere arbejde med at skabe et solidt grundlag for forandring. De har tilføjet flere eksperter i bæredygtighed og etisk handel til vores team og arbejder sammen for at gøre en større indflydelse hurtigere på almindelige brancheudfordringer. DeVi har sluttet os til grupper som Sustainable Apparel Coalition, Sustainable Clothing Action Plan og Microfibre Consortium.

Tak fordi du læste om Boohoo
Din erfaring tæller. Skriv en anmeldelse idag, så andre ligesom dig kan få indblik i hvad Boohoo kan tilbyde dem samt deres serviceniveau.