DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Bookbeat

  Verden er blevet mere digital og vi forbruger online services og lydbøger som aldrig før, til at fylde hverdagen med interessant information, ny læring, spændende fortællinger eller afslappende tidsfordriv. Især er abonnementsservices med variende indhold til hele familien, populært, og mange familier og enkeltpersoner har op til flere forskellige abonnementsservices, til at levere digitalt indhold til hverdagen. Med så stort et udbud af services, til så mange forskellige medier, kan det føles som lidt af en jungle at navigere rundt i, og finde de platforme eller services, der kan levere hvad netop du går og leder efter. Anmeldelser og feedback fra nuværende og tidligere kunder er en fremragende hjælp, hvis du står og mangler objektive vurderinger og brugererfaringer med de forskellige sider. Her kan du se andres anmeldelser af Bookbeat, som kan hjælpe med at give indsigt i, om deres indhold og services kan have værdi for dig.

  Om Bookbeat

  Virksomheden tilbyder deres kunder at streame audiobøger via deres mobiltelefoner og tablets. Bookbeat blev oprettet i 2015 af Bonnier Books, der samlede en række kreative digitale entreprenører og litteratureksperter, for at skabe en innovativ service der kunne tilbyde digitale bøger. Det blev sidenhen til Bookbeat, der nu kan benyttes af betalende abonnenter, via deres IOS eller Android enheder. Audiobøgerne kan enten streames live, eller man kan downloade dem til enheden, så man kan lytte til dem offlinepå et senere tidspunkt.

  Træflis pristjek - Spar op til 65 % [Sådan fandt jeg den laveste pris]

  Produkter og Services hos Bookbeat

  Hos Bookbeat kan man lytte til over 200.000 lydbøger, hvis man abonnerer på deres service. Man betaler et månedligt beløb der starter fra 79 kr. og desuden tilbyder de en gratis prøveperiode på to uger, hvis man vil afprøve deres services og se deres udvalg før man betaler. Services leveres via mobil applikation som man kan downloade fra app store, efter man har skrevet sig op og indtastet sine kundeoplysninger på deres hjemmeside. Man kan tilføje flere brugere til sin egen profil for 49 kr. om måneden oveni det eksisterende abonnement, per ny bruger. Bookbeat tilbyder forskellige pakker, alt efter hvor mange timer om måneden man lytter til deres indhold. Basic pakken indeholder 20 timers audio, hvor de efterfølgende pakker stiger i pris, samtidig med at de stiger i antal tilgængelige audiotimer per måned. Hvis man ønsker at starte et abonnement hos Bookbeat, så kan man betale med Visa, Mastercard eller Paypal. De trækker den første betaling med det samme, hvorefter man bliver trukket månedligt via samme betalingsmetode. Man kan afbestille sit abonnement til enhver tid uden ekstra omkostninger.

  Komplimenter, Klager og Tips til Bookbeat

  Er du en betalende kunde hos Bookbeat og lytter du til deres audiobøger på telefonen eller via andre enheder? Synes du, at de har et omfattende udvalg af bøger, bruger resten af familien også Bookbeat og hvad var det i øvrigt, der fik dig til at vælge netop denne service fremfor de andre på markedet? Skriv en kort anmeldelse her på siden, hvis du vil hjælpe andre potentielle kunder med at beslutte, om udvalget og serviceniveauet hos Bookbeat passer til deres behov.

  Bookbeat
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Bookbeat

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Bookbeat et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Bookbeat I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Bookbeat?

  Bookbeat er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Multimedia & Abonnementer

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Bookbeat gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.