Boomf

Alle anmeldelser

Boomf

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Boomf

Velkommen til Boomf - hjemmet for personligekort og gaver, der går den ekstra mil. Uanset om du ønsker at fejre en fødselsdag, sende et brudepigeforslag eller blot sige 'Tak!', så gør det på Boomf-måden. De har personlige kort og gaver, der vil få selv de hårdeste mennesker til at smile; fra eksploderende konfettikort kendt som Boomf Bombs til supersøde Personalized Marshmallows, som næsten er for gode til at spise.

Personlige kort til enhver lejlighed
Boomf's fotokort vil med sikkerhed skabe filmværdige øjeblikke, som du kan genopleve gang på gang! Deres bestseller Boomf Bomb er klar og venter på at give nogen en konfetti-fyldt overraskelse, og deres magiske Wild Cards og Flutter Cards vil komme til live lige foran dine øjne. De har det hele; fra fødselsdagskort, jubilæumskort, julekort, valentinsdagskort, mors dagskort og fars dagskort til takkekort, lykønskningskort, venskabskort og brudepige-forslagskort.

Boomf's personlige skumfiduser er den sødeste gave
Bliv mester i personlige gaver og tilfredsstil selv de mest kræsne spisende med hjælp fra deres udvalg af personligeskumfiduser! Vælg fra deres klassiske æske med ni personlige skumfiduser, eller prøv deres tilpassede Mallowpops. Print ethvert billede eller budskab på disse bløde søde sager, og læn dig tilbage, mens din yndlingsperson nyder at spise dine kreationer.

At finde den perfekte gave til nogen kan være lige så besværligt og tidskrævende som at finde et par nye jeans, løse dine høretelefoner ud eller parkere parallelt. Heldigvis har vi hos Boomf fundet løsningen.

Sned et minde
Boomf handler om at sende mere end et kort. Deres produkter giver dig mulighed for at sende et minde, en oplevelse og et minde alt i én, der længe varer længere end den første fejring.

Deres bestseller Boomf Bomb er lige så underholdende og mindeværdig at give, som den er at modtage. For lidt inspiration, tjek #boomf på Instagram - hvor der er mindst 25.000 videoer med glade, sjove og hjertevarmende videoer, inklusiv alt fra brudepigeforslag, jubilæumsfester, feriedekorationer, kærlighedserklæringer på lang afstand og endda en fuld på frieri! Så fortsæt og giv dem et løft ved disse vigtige livsbegivenheder, når du har brug for at overøse dem med kærlighed ... og konfetti!

Kanonkortet er bestemt et at råbe op om! Den affyrer med et udbrud af konfetti for at afsløre dit billede og dit budskab. Til timevis af sjov kan du genindlæse konfettien i kortet igen og igen eller fjerne kortet og rammen som det perfekte minde for at huske den særlige lejlighed.

Deres nyeste tilføjelse til vores Boomf-familie er Ta-Dah! Kort - Tilbyder den spændende skjulte afslørende besked om at erklære en ferie, de altid har ønsket, eller muligvis et nyt lille familiemedlem på vej? Også selvom du bare vil have et lykønskningskort med en ekstra speciel konfettipop!

På samme måde tilbyder de Flutter Card - kortet, der virkelig kommer til live. Ideel til at pranke dine kære på deres fødselsdag! (Mindre ideel til folk, der er bange for at flyve, flagrende ting! Ornitofobi er tilsyneladende en ting.)

Alternativt springer deres udvalg af Wild Card-karakterer ud af deres konvolut klar til at deltage i festen. Wild Card-banden skifter altid med årstiderne, og du kan nu sende alt fra en enhjørning og en julealf til en lama!

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Boomf
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.