Børn i balance

Alle anmeldelser

Børn i balance

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Stine K.
Jeg bestilte et produkt torsdag formiddag, og fredag kl. 13.32 var pakken klar til afhentning i pakkeshoppen! Jeg nåede ikke at få rabatkoden, men der var slet ingen problemer: den blev fratrukket ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fin service :)

  Jeg bestilte et produkt torsdag formiddag, og fredag kl. 13.32 var pakken klar til afhentning i pakkeshoppen! Jeg nåede ikke at få rabatkoden, men der var slet ingen problemer: den blev fratrukket manuelt.
  Sikke en flot service! Meget venlige medarbejdere der virkelig går den ekstra meter for en, især når man står og har mange spørgsmål. Nem hjemmeside at overskue, hurtig og effektiv levering. Fin kundeservice.

  Hurtig levering, forsvarligt indpakket, og hurtig svar fra Jette/Børn i balance!
  En fed on-line-shoppe-oplevelse, og ikke sidste gang der bliver handlet der! Vil helt klart anbefale jer til venner og familie. Vi ses snart igen.
  Tak for det, Stine :)


Andre læste også

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo CoolPriser

CoolPriser

1 anmeldelser

 Er det ikke fedt, når alt er samlet på et sted? Én indkøbskurv, én transaktion, én levering at holde ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Børn i balance

 

Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antallet af online legetøjsforhandlere steget voldsomt. Som forælder vil man selvfølgelig altid have det bedste til sit barn og gerne til en rimelig pris. Men hvor får man lige det? På denne side kan du læse anmeldelser om forhandleren Børn i Balance, som er en netbutik, der specialiserer i motorisk fremmende legetøj og andre redskaber til gavn for barnets miljø.

Om Børn i Balance
Ifølge Børn i Balance, er deres formål at støtte børns fysiske, psykiske og mentale udvikling samtidigt med at tage vare på miljøet. Det fysiske perspektiv dækker børns bevægelseskoordination, balanceevne og motorik. Børn i Balance sælger produkter, som de mener har positive virkninger på barnets udvikling og omgivelser. Firmaets base ligger i Ballerup, hvor de har kontorer og lager. Børn i Balance forhandler ikke deres varer i fysiske butikker, men forhandler alle deres produkter via webshoppen, boernibalance.dk.
Børn i Balance støtter op om Dania Emballages initiativ, Miljøvenlig Pakning. Papkasser brugt til emballage er derfor ofte genbrugt eller de er skåret til, så virksomheden undgår at bruge fyld, som er skadeligt for miljøet.

Produkter og Services
På hjemmesiden boernibalance.dk kan man shoppe efter flere forskellige kategorier, heriblandt mærker, miljøvenlige produkter og motorik. Man kan også shoppe efter alder under kategorien gaveideer. I legetøjskategorien kan man finde et større udvalgt af legesager til udvalgte lejligheder. Der er leg og læring, kreativt legetøj, udelegetøj med mere. Produkterne, som primært er importeret fra Tyskland, er udvalgt med omtanke for støtte til barnets udvikling og et harmonisk miljø. Grundlæggeren, Jette Hjortshøj, har valgt at importere legetøj fra Tyskland, for at tilbyde noget andet, end hvad de større legetøjskæder tilbyder, og fordi hun mener, at det tyske marked byder på et mere spændende udvalg af produkter.
Hjemmesiden indeholder en blog, der beskriver og diskuterer forskellige perspektiver af børns udvikling og de legetøj og redskaber, der kan hjælpe det nye lille menneske bedst på vej.
Pakker kan leveres til nærmeste pakkeshop for 39 kr. eller til døren for 59 kr. mens afhentning ved lageret i Ballerup er gratis. Forsendelse af ordrer over 799 kr. er ligeledes gratis. Der kan både bestilles fragt til privat adresse eller til institution.  Børn i Balance tilbyder 30 dages fortrydelsesret. Varen må gerne være afprøvet på samme niveau som hvad man ville med en udstillingsmodel i en fysisk butik. Er der tegn på at varen er taget i brug eller vasket, påvirkes refunderingen.

Komplimenter, Klager og Tips til Børn i Balance
Som forælder kan det være svært at finde rundt i de mange udbydere af legetøj og tilbehør til børn. En anmeldelse af Børn i Balance kan være med til at hjælpe andre forældre med at navigere markedet og finde de allerbedste løsninger til deres familier. Hvis du har erfaringer med Børn i Balance håber vi, du vil dele din oplevelse. Kom leveringen til tiden? Var kundeservicen kompetent og hjælpsom? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse.