DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Børn i balance

  Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antallet af online legetøjsforhandlere steget voldsomt. Som forælder vil man selvfølgelig altid have det bedste til sit barn og gerne til en rimelig pris. Men hvor får man lige det? På denne side kan du læse anmeldelser om forhandleren Børn i Balance, som er en netbutik, der specialiserer i motorisk fremmende legetøj og andre redskaber til gavn for barnets miljø.

  Om Børn i Balance
  Ifølge Børn i Balance, er deres formål at støtte børns fysiske, psykiske og mentale udvikling samtidigt med at tage vare på miljøet. Det fysiske perspektiv dækker børns bevægelseskoordination, balanceevne og motorik. Børn i Balance sælger produkter, som de mener har positive virkninger på barnets udvikling og omgivelser. Firmaets base ligger i Ballerup, hvor de har kontorer og lager. Børn i Balance forhandler ikke deres varer i fysiske butikker, men forhandler alle deres produkter via webshoppen, boernibalance.dk.
  Børn i Balance støtter op om Dania Emballages initiativ, Miljøvenlig Pakning. Papkasser brugt til emballage er derfor ofte genbrugt eller de er skåret til, så virksomheden undgår at bruge fyld, som er skadeligt for miljøet.

  Produkter og Services
  På hjemmesiden boernibalance.dk kan man shoppe efter flere forskellige kategorier, heriblandt mærker, miljøvenlige produkter og motorik. Man kan også shoppe efter alder under kategorien gaveideer. I legetøjskategorien kan man finde et større udvalgt af legesager til udvalgte lejligheder. Der er leg og læring, kreativt legetøj, udelegetøj med mere. Produkterne, som primært er importeret fra Tyskland, er udvalgt med omtanke for støtte til barnets udvikling og et harmonisk miljø. Grundlæggeren, Jette Hjortshøj, har valgt at importere legetøj fra Tyskland, for at tilbyde noget andet, end hvad de større legetøjskæder tilbyder, og fordi hun mener, at det tyske marked byder på et mere spændende udvalg af produkter.
  Hjemmesiden indeholder en blog, der beskriver og diskuterer forskellige perspektiver af børns udvikling og de legetøj og redskaber, der kan hjælpe det nye lille menneske bedst på vej.
  Pakker kan leveres til nærmeste pakkeshop for 39 kr. eller til døren for 59 kr. mens afhentning ved lageret i Ballerup er gratis. Forsendelse af ordrer over 799 kr. er ligeledes gratis. Der kan både bestilles fragt til privat adresse eller til institution. Børn i Balance tilbyder 30 dages fortrydelsesret. Varen må gerne være afprøvet på samme niveau som hvad man ville med en udstillingsmodel i en fysisk butik. Er der tegn på at varen er taget i brug eller vasket, påvirkes refunderingen.

  Komplimenter, Klager og Tips til Børn i Balance
  Som forælder kan det være svært at finde rundt i de mange udbydere af legetøj og tilbehør til børn. En anmeldelse af Børn i Balance kan være med til at hjælpe andre forældre med at navigere markedet og finde de allerbedste løsninger til deres familier. Hvis du har erfaringer med Børn i Balance håber vi, du vil dele din oplevelse. Kom leveringen til tiden? Var kundeservicen kompetent og hjælpsom? Vi glæder os til at modtage din anmeldelse.

  Collect In-store

  Børn i balance
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Børn i balance

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Børn i balance et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Børn i balance I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Børn i balance?

  Børn i balance er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Babyer og Børn

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Børn i balance gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.