Boutiquefeel

Alle anmeldelser

Boutiquefeel

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

L
Louise H.
Var inde og lede efter noget lækkert undertøj, men vidste ikke helt hvad je skulle vælge, indtil jeg faldt over den her side. De har ikke overdrevet mange produkter, men i skal nok finde piger det ...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Min kæreste er helt blown away med min nye bikini!!

  Var inde og lede efter noget lækkert undertøj, men vidste ikke helt hvad je skulle vælge, indtil jeg faldt over den her side. De har ikke overdrevet mange produkter, men i skal nok finde piger det i leder efter. Deres kollektion er meget frækt og man går ikke galt i byen her.

  Jeg har købt ved flere lejligheder fra denne side. Jeg har været yderst tilfreds med mine køb. Kvaliteten til prisen er fantastisk. Mine erfaringer med kommunikation fra siden er også gode. Vil købe fra igen.

  De sender hurtigt og effektivt uden for meget ventetid

  Husk de har også gode tilbudet hvis man er hurtig :D


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Boutiquefeel

Det kan kræve lang tid at søge efter det rette, hvis man leder efter en modebutik der har lige det man skal bruge. Ofte kan det være et puslespil at vide, hvor man skal starte med at lede. Leder man efter kjoles, så er der mange steder kan man kigge. Her kan Boutiquefeel være hjælpsom, eftersom dette er et af deres formål.

Om Boutiquefeel
Virksomheden blev stiftet i 2010, det betyder at der er flere års erfaring. Boutiquefeel er ikke bare en en modebutik, men også et modefirma. Derudover har de også fokus på design. Kunne Boutiquefeel være en mulighed? I dette tilfælde kunne du tjekke deres en detailbutik, hvor du så kan finde ud af om det er noget for dig.

Produkter og tjenester
Boutiquefeel tilbyder flere forskellige slags produkter. Dette kunne f.eks. være kjoler. Ved at bruge deres tjenester som de har til rådighed lige så vel som ved at købe deres produkter, så kan du være sikker på at du køber fra en virksomhed der er stilistisk. Jagten efter en firma der har fokus på det rigtige, kan tit være krævende i forhold til tiden man bruger. Dog er dette ikke et problem med Boutiquefeel, fordi de har fokus på mode. Dette gør at du ikke behøver at kigge længere, hvis du har brug for noget nyt tøj. Boutiquefeel har det til rådighed. Der kan også findes andre produkter på deres hjemmeside.

Kundeservice og klager
Boutiquefeel har gjort det nemt at finde information på deres hjemmeside. Så hvis du har brug for hjælp, så er dette nemt at få adgang til. For at kontakte deres support direkte, så er der flere måder at gøre dette på. Boutiquefeel har en live-chat der kan være nyttig hvis du skal have svar hurtigt. Hvis du hellere vil sende dem en mail, så kan dette gøres til support@boutiquefeel.com. Derudover så er der også nem adgang til at tracke sin ordre. Det er muligt at du ikke er den første der har det spørgsmål, som du har. Så derfor kunne det være nyttigt at tjekke deres sektion med ofte stillede spørgsmål. Udover dette så har de også en masse andet information på siden.

Anmeldelse
Har du erfaring med Boutiquefeel? Du må meget gerne skrive om din oplevelse. Du må beskrive lige det du har lyst til, så længe det er relateret til Boutiquefeel og hvad de tilbyder. Hvis du skriver din mening, så kommer din anmeldelse til at være offentlig, hvilket har mulighed for at hjælpe andre, eftersom folk kan være i tvivl om kvaliteten på produkterne som Boutiquefeel tilbyder. Du kan vælge at skrive om flere ting. Hvordan var deres kundeservice? Hvordan er det at bruge Boutiquefeel hjemmeside? Hvad synes du om produkterne eller tjenesterne? Dette og meget mere kan du skrive om her på DanskeAnmeldelser.