BraceAbility

Alle anmeldelser

BraceAbility

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

BraceAbility

BraceAbility mener, at alle skal kunne bevægesigfrit og behageligt, uden at akutte eller kroniskesmerter forhindrer dem i det. Det er derfor, at BraceAbility tilbyder overkommelige, højkvalitets og komfortable ortopædiskeseler og støtte, der er tilgængelige i en lang række størrelser. Du kan regne med, at BraceAbility hjælper dig med at bevæge dig mere komfortabelt, så du kan komme tilbage til at deltage i livet.

BraceAbility's værdier
Hos BraceAbility ved de, at smerter, skader og medicinske problemer kan være udfordrende for krop og sind. De ønsker, at deres kunder skal være i stand til at leve et trygt, behageligt liv, fordi de tror på et bedre liv, både inde og ude.

De har et lagerhold i Cedar Falls, Iowa, og teammedlemmer, der arbejder fra kyst til kyst. De stræber alle efter at forbedre deres produkter, processer og kundeservice for at give dig den bedst mulige oplevelse.

BraceAbility er her for at give dig den bedste personlige kundeservice, lytte til din feedback og gøre hvad der skal til for at sikre, at du får en positiv oplevelse med BraceAbility..

BraceAbility's produkter
De er forpligtet til at give dig et unikt udvalg af højkvalitets, effektive ortotiske seler og støtter leveret til dit hjem så hurtigt som muligt. De tilbyder et omfattende udvalg af størrelser og leverer ressourcer og ekspertise til at hjælpe dig med at genvinde og revitalisere din bevægelse.

Hos BraceAbility vil de gerne hjælpe dig tilbage til livet og lover at gøre alt, hvad de kan for at sikre, at du får en positiv oplevelse med deres virksomhed. Hvis varen du har bestilt ikke passer eller lever op til dine forventninger, tager de den gerne retur, så længe du er berettiget til at returnere den i henhold til deres returpolitik.

Indtast blot dit ordrenummer for at anmode om en bekvem, forudbetalt forsendelsesetiket. Du kan finde dit ordrenummer i din ordrebekræftelsesmail eller på følgesedlen, der fulgte med din pakke. Glem ikke at gemme din originale forsendelsesæske eller taske og genbruge den, når du returnerer dine varer!

BraceAbility behandler normalt returnering og ombytning inden for 1-3 hverdage efter modtagelse af varen. Der kan gå op til ti hverdage, før din refusion vises på din oprindelige betalingsmetode. Bemærk venligst, at de refunderer den fulde produktpris og eventuel moms, men de kan desværre ikke refundere forsendelsesomkostningerne for din oprindelige ordre.

Den eneste undtagelse herfra er, hvis du anmoder om returnering eller ombytning på grund af en forsendelsesfejl på vores lager. Hvis du føler, at der var en fejl med din ordre, eller du har modtaget den forkerte vare, bedes du kontakte os for at starte din returnering. Vedlæg dit ordrenummer og en beskrivelse af problemet, så sørger de for, at den korrekte vare bliver sendt til dig hurtigst muligt. BraceAbility tilbyder gerne returnering eller ombytning til deres internationale kunder, men de beder dig dække omkostningerne ved returfragten. Indtast venligst dit ordrenummer og postnummer på braceability.com/returns for at anmode om en returnerings- eller byttegodkendelse, og udskriv returformularen, der skal inkluderes i din pakke. Sørg derefter for forsendelse af en fragtmand efter eget valg til ovenstående adresse.

BraceAbility vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside