Brasnarstvi Tlusty

Alle anmeldelser

Brasnarstvi Tlusty

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Brasnarstvi Tlusty

Læder er slutproduktet af garvning af et dyrs rå hud for at gøre det fleksibelt og holdbart. Det er normalt lavet af okseskind, men huden på ethvert andet dyr kan garves til læder. Ifølge arkæologer kan domesticeringen af ​​dyr dateres tilbage til 8.000 f.Kr. Det betyder, at læderets oprindelse og garvningsprocessen kan dateres så langt tilbage som 10.000 år! Empiriske beviser tyder på, at oprindelsen går meget længere tilbage, da de første mennesker i moderne tid var jæger-samlere og derfor bar dyreskind som tøj. Læderfremstilling har været praktiseret som en gammel kunst i over 7.000 år. Dyrehuder blev tørret i solen, banket med animalsk fedt og hjerne og derefter konserveret ved rygning og saltning. Processen med kommerciel moderne læderfremstilling involverer tre grundlæggende trin: forberedelse til garvning, garvning og behandling af garvet læder.

Der er mange anvendelsesmuligheder for læder, hvoraf de fleste er inden for mode- og indretningsverdenen. Læder bruges ofte til at lave forskellige typer polstrede møbler såsom stolebetræk, sæderyg og sofaer. Møbler lavet af læder kaldes "lædermøbler", når alle synlige og ikke-synlige dele er beklædt med læder. Læder bruges også til at lave sko, tasker, håndtasker, urremme, tegnebøger, dokumentmapper, bogomslag, tøj og en række andre modeartikler. Brasnarstvitlusty. cz er en online butik, der er specialiseret i salg af varer lavet af læder. Læs ærlige kundeanmeldelser om Brasnarstvitlusty.cz her for at lære mere om virksomheden.

Om Brasnarstvi Tlusty
Brasnarstvi Tlusty er en tjekkisk online detail- og forudbestillingsbutik, der tilbyder et stort katalog af læderprodukter såsom bælter, tegnebøger, notesbøger og dagbøger, bordmåtter, tasker, håndtasker, dokumentmapper, beskyttendebetræk og puder og urremme til en rimelig pris. De hævder også at have et værksted, hvor de laver disse produkter og varer af læder på forudbestilling. Kunderne har også mulighed for at vælge, hvordan deres produkter er lavet, de anvendte materialer, syfarverne og sammensætningen af ​​deres ønskede produkt. Brasnarstvi Tlusty blev grundlagt af Ivan Petrův og ligger i Prag - Vršovice i Tjekkiet.

Produkter og tjenester
Brasnarstvi Tlusty tilbyder adskillige kataloger af varer eller produkter fremstillet af læder såsom bælter, tegnebøger, notesbøger og dagbøger, bordmåtter, tasker, håndtasker, dokumentmapper, beskyttelsesbetræk og puder, urremme. Brasnarstvi Tlusty hævder at tilbyde sine kunder en eksklusiv service, såsom en standard leveringstid på 4 uger for forudbestilte specialfremstilledeprodukter eller ekspresforsendelse for specialfremstillede produkter, der kan leveres tidligere end 4 uger (med eksprestillæg) . Betaling for købte produkter sker online med kort og bankoverførsel eller kontant på værkstedet og via Gopal betalingsgateway-service til online kortbetalinger.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Brasnarstvi Tlusty
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.