Budapester

Alle anmeldelser

Budapester

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Budapester

I dag er folk mere opmærksomme end nogensinde før på, at identificere bæredygtige virksomheder, hvilket især har indflydelse på luksusmærker. Mange forbrugere har for længst indset, at deres forbrugsvaner har konsekvenser for samfundet, og at man altid bør overveje, hvor man investerer sine penge. Især lægger folk vægt på aspekter såsom kvalitet, leveringsmetoder og leveringshastighed, virksomheders etos og ansvar og til at hjælpe dem med at undersøge disse ting, anvender en stor del i dag erfaringer og brugeranmeldelser fra andre danskere. 

Om Budapester
Siden grundlæggelsen af butikken i 1939, har Budapester Schuhe i Berlin fremstillet og solgt herresko, i den klassiske Budapester model, der oprindeligt er blevet fremstillet i Budapest siden starten af 1900-tallet. Butikken Budapester Shuhe blev overtaget af Andreas Schläwicke i 1993, som havde en visionen om at være en af verdens mest eksklusive skobutikker for både kvinder og mænd, med et bredt udvalg af mange forskellige kendte luksusmærker. I den forbindelse åbnede han endnu en filial af Budapester Schuhe i Hamborg, der i dag sælger designersko, tasker og lædertilbehør.

Produkter og Services hos Budapester
Man kan handle hos Budapester Schuhe både i deres fysiske butikker, hvor man kan prøve, føle og røre ved alle designer produkterne, samt online, hvor virksomheden driver en netbutik, der har været online siden 2015. Netbutikken er tilgængelig på flere forskellige sprog, herunder tysk, engelsk, polsk, kinesisk, samt andre og understøtter i den forbindelse adskillige valutaer, såsom Euro og Amerikanske Dollars.

Budapester sælger mærkevarer indenfor mange forskellige produktkategorier, såsom sko, accessories og smykker, tasker, solbriller, bælter, samt mange andre. Virksomheden fokuserer primært på mærkevarer og man kan i den forbindelse finder produkter fra globalt anerkendte mærker, herunder Dior, Jimmy Choo, Gucci, Dolce & Gabbana m.fl. Ved at anvende de forskellige søgefunktioner på hjemmesiden, kan man enten finde specifikke produkter, hvis eksempelvis man leder efter en monogram shopper fra Burberry eller stiletter fra Gianvito Rossi, eller man kan søge mere overordnet indenfor de forskellige varekategorier.  

Vil man bestille en eller flere varer på Budapesters netbutik, så kan man anvende følgende betalingsmuligheder: Visa betalingskort, Mastercard, American Express, Paypal og Alipay, blandt andre. Virksomheden anvender DHL Express til forsendelser og alle ordrer der afsendes af virksomheden er forsikret mod tyveri og beskadigelse mens de er undervejs. Fortryder man sit køb af mærkevarer, eller har man modtaget produkter der ikke passer, så oplyser virksomheden at returneringer accepteres inden for 14 dage fra leveringsdatoen, hvis varen returneres i original stand. Pengene vil blive refunderet inden for 10-14 dage fra den dag, hvor returpakken er leveret til Budapester.

Komplimenter, Klager og Tips til Budapester
Hvis man er interesseret i at handle hos en netbutik, som man ikke kender meget til i forvejen, hvordan finder man da bedst ud af mere omkring denne virksomhed, så man kan føle sig mere sikker omkring sit kommende indkøb? I dag er brugeranmeldelser fra andre kunder blevet voldssomt populære hos danskerne og vi opfordrer derfor alle, der tidligere har handlet hos Budapester, til at skrive en anmeldelse her på siden, således at andre handlende kan få gavn af disse erfaringer, hvilket vil hjælpe dem med at træffe en mere velovervejet købsbeslutning.