Buff

Alle anmeldelser

Buff

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sanne O.
Jeg er så tilfreds med mit køb. Jakken var bedre end jeg kunne forestille mig. Føles så blød. Jeg elsker det ægte læder. Først var jeg skeptisk over for at bestille herfra, fordi jeg aldrig hørte o...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Kanon

  Jeg er så tilfreds med mit køb. Jakken var bedre end jeg kunne forestille mig. Føles så blød. Jeg elsker det ægte læder. Først var jeg skeptisk over for at bestille herfra, fordi jeg aldrig hørte om Buff, men fandt dem på Google-søgning. Jeg læste anmeldelserne og stoler på pilotvurderinger og tænkte, at jeg ville prøve det. Så glad for, at jeg gjorde det. Priserne er fantastiske for sådanne fantastiske produkter.

  Vi ønskede en stor trenchcoat til vores sønner Christmas og de leverede en kvalitetsvare og leverede den før tidsplanen. Samlet oplevelse var stor, og jeg vil bestemt anbefale dette firma.

  Vil helt klart give thumbs up


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Buff

Skal du bruge en hue ellers noget til at dække halsen, så du ikke bliver kold og får en af vinterens utallige infektioner, så er det hos Buff, du skal kigge, for i deres store sortiment finder du alt i hovedbeklædning, og du finder også andre produkter, som er med til at beskytte hovedet i den kolde tid. Det er vigtigt holde hovedet varmt, for det er der, hvor du mister en stor del af den varme, kroppen producerer, for at undgå hypotermi om vinteren. At det også er en god idé at holde halsen varm er også noget som buff kan klare. Halsedisser i forskellige design og farver er noget, som du let finder på deres hjemmeside.

Om Buff
Buff er startet i Spanien, hvor ejerne manglede noget til at holde halsen varm på de lange køreture. Derfra er det gået stærkt, og i dag er der blevet en verdensopspændende firma, som leverer halsedisser i microfiber til over 50 lande verden over. Halsedisserne er i en rigtig god kvalitet, de er holdbare i mange år fremover, og det samme er de huer, som de har i deres sortiment. Designet er meget forskelligt på de forskellige halsedisser, huer og andre produkter, så det er altid muligt at finde en model eller flere, som passer ind i din garderobe.

Services hos Buff
Hos Buff er det hovedbeklædning og halsbeklædning, som tager udgangspunkt i naturen. Det er huer og halsedisser, som ikke kun er brugbare, men som også er flot og meget elegant tilbehør til den moderne urbane garderobe. Buff har efter en start i det spanske fået udvidet deres onlineshop, så den dækker en stor del af verden, og de har mulighed for at sende til det meste af verden også. Du kan på hjemmesiden søge på hvilke produkter, de har, der passer til fx netop din sport, og hvad du kan få, som vil være perfekt for dig, for der er stor forskel på, om det er skisport eller fodbold.

Klager og kundeservice
Når du står og skal handle med et firma online, så er der mange, som tøver, for det er svært med kundeservice, men det skal du ikke være bange for hos Buff, for på deres hjemmeside finder du let og hurtigt alle de oplysninger, du skal bruge for at komme i kontakt med dem, og så er det op til dig, om du vil kontakte dem på mail eller på telefon. Lige meget hvilken metode du vælger, er det kompetente medarbejdere, du møder, og det er med at give alle kunder, som henvender sig til Buff, en god oplevelse.

Bedømmelse af Buff
Det er vigtigt for firmaerne, at der er gode bedømmelser af dem, for det er ofte online, at kunderne søger oplysninger. Derfor er det vigtigt, at de holder sig klar med gode produkter og god service. Nu er der så en god mulighed for, at du selv kan være en af dem, som melder sig under fanerne og sørger for, at der kommer anmeldelser af dem, du handler med, for der er en ny hjemmeside, hvor du kan få mulighed for at give en objektiv og konstruktiv bedømmelse af firmaet, som andre kan bruge, og som firmaerne kan lære af.