Bullstrap

Alle anmeldelser

Bullstrap

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Bullstrap

Det hele startede i begyndelsen af ​​2018, da to mænd ledte efter et Apple Watch-armbånd, der var både høj kvalitet og holdbart nok til at modstå deres hurtige livsstil. Desværre var der intet, de fandt, der levede op til deres forventninger. Så de satte sig for at lave deres egne. De landede hurtigt i Italien, søgte efter de mest velrenommerede, stramt kontrollerede lædergarverier, de kunne finde, og begyndte at lave strømlinede designs. Et par måneder senere hyrede holdet et eksperthold af håndværkere og lancerede armbåndene. Et par måneder senere sagde de to deres job op, købte et fuldtidsværksted/kontor og begyndte at lave læderprodukter til alle samfundslag.

At designe og lave produkter som alle kan bruge
Bullstrap som virksomhed har altid fokuseret på ét hovedmål: At designe og lave produkter, som alle kan bruge, uanset hvad deres rejse indebærer. De har fra begyndelsen bestræbt os på at hæve niveauet, når de tænker på begrebet "kvalitet". De stræber efter ikke at skære hjørner og fortsætter med at hæve niveauet i form af design, materialer og forholdet mellem brand og kunde. "Bygget til din rejse" er ikke kun vores slogan, men også deres forpligtelse over for dig.

Grib din telefon, tænd for noget musik, tag en roadtrip, bestig et bjerg, luk en aftale, start et nyt forhold, rejs til udlandet, hop ud af et fly... Uanset dit eventyr, vil Bullstrap-produkter ledsage dig på din vej .

I nogle lande pålægges moms, skatter og afgifter på forsendelser modtaget fra USA. Selvom Bullstrap bestræber os på at give dig den bedst mulige forsendelse på alle internationale ordrer, er Bullstrap® ikke ansvarlig for gebyrer eller skatter pålagt af din regering.

Retur og bytte
Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds med dit Bullstrap-produkt, tager de det tilbage inden for 45 dage efter købsdatoen.

Forsendelsesomkostninger kan ikke refunderes.

Produktet skal være ubrugt, gensalgsbart (ny stand) og i original emballage for at være berettiget til refusion.

Returneringer vil blive behandlet inden for 3 hverdage, når produktet er ankommet til deres hovedkvarter.

Det kan tage op til 3-5 hverdage, før tilbagebetalingen er krediteret din konto, efter at de har behandlet returneringen.

Bullstrap behandler alle tilbagebetalinger med den samme betalingsmetode, som du brugte på købstidspunktet. Venligst e-mail os på contact@bullstraps.com, før du sender noget tilbage.

Bullstrap LLC er ikke ansvarlig for forsendelsesomkostninger, når kunder returnerer en vare.

Ombytninger er kun tilgængelige inden for 45 dage efter din bestilling.

Bullstrap LLC tilbyder en begrænset livstidsgaranti på alle produkter. De vil til enhver tid erstatte din ordre, hvis den er defekt! Garantien omfatter fabrikationsfejl og strukturelle/funktionelle fejl. Som en ekstra fordel er deres iPhone-covers berettiget til op til to kosmetiske udskiftninger om året. Læder er et naturprodukt og ældes naturligt med tid og slid. Bullstrap beder dig sende det beskadigede produkt ind, så deres kvalitetskontrolafdeling kan se nærmere på problemet for yderligere at forbedre vores produkter. Kvaliteten af ​​vores produkter og vores kunders tilfredshed er meget vigtigt for os.

Begrænset livstidsgaranti
Denne begrænsede livstidsgaranti kan ikke overdrages og gælder kun for den oprindelige slutbrugerkøber. Der kræves en original eller kopi af købsbevis fra den autoriserede Bullstrap-forhandler. Denne begrænsede garanti gælder ikke for produkter købt fra uautoriserede forhandlere (herunder, men ikke begrænset til, online tredjepartssælgere, der sælger på auktionssider). Online auktionsbekræftelser accepteres af NOT til garantibekræftelsesformål.

Garantien dækker alle funktionelle aspekter af produktet ved normal brug. Kun originale, uændrede og uændrede materialer og udførelse er dækket af garantien.

Problemer forårsaget af misbrug, misbrug, overdreven varme, væsker, sand eller andre forurenende stoffer eller Guds handlinger, såsom oversvømmelse, tørke, jordskælv eller anden naturkatastrofe, er ikke dækket. Garantien dækker ikke erstatning af mistede eller stjålne produkter. Den eneste undtagelse fra disse vilkår er vores udskiftningspolitik for iPhone-covers. Op til to kosmetiske erstatningsprodukter om året er tilladt til vores iPhone-covers, med forbehold for Bullstraps godkendelse. Alle erstatningsprodukter er til samme SKU som det oprindelige køb.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Bullstrap?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.