DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Burkerwatches

  Moderne ure til kvinder online, smart og hurtigt leveret til din dør. Europæisk baseret onlineshop.

  Om Burker Watches

  Burker Wathces er et ungt firma, startet i Holland i 2016 og beliggende i byen Zaandam. Firmaet har et mål om at bevæge sig med tiden og levere ure der bærer tidens præg til den moderne kvinde. Virksomheden lægger stor vægt på at alle ure skal være moderne og super elegante.

  Burker ure, sådan justerer du tiden

  Om Produkter fra Burker Watches

  Burker Watches er et ungt, hurtigt voksende urmærke til kvinder. At bevæge sig med tiden får en helt ny betydning hos Burker Watches. Tid er essensen for denen spændede virksomhed. Det er simpelthen hjertet i deres forretning. Vi kender det alle, tid er et af livets vigtigeste elementer, vi måler så mange ting i tid og netop derfor er det vigtigt at når vi kigger på vort håndled ser vi ikke bare tiden, vi ser også en dejlig måde at måle den på. Burker Wathces er en Hollandsk virksomhed, der tager temperaturen på moden i den ultra moderne by Amsterdam og afspejler trends i sine skønne produkter. På siden Burker Wathches online shop finder du utroligt mange fine ure, de kommer i de moderne farver og materialer som passer netop til tidens tøj-trend. Men du finder meget andet end blot ure på denne side. Du finder de skønneste tasker, smarte moderne looks af dame tasker der kan bruges til fest og fritid, arbejde og skole. Du finder den smarte, den praktiske med plads til alt du bruger til en lang dag, du finder smarte rygsække og den moderne clutch. Du kan også finde dit næste armbånd på siden, der naturligvis vil klæde et af de smukke ure fra siden perfekt. Du kan købe en gaveboks og give til en kær veninde eller ven, en genial julegave eller fødselsdagsgave, måske gaven til den unge konfirmant eller mors dag. Gaveboksene indeholder f.eks. ur og armbånd, eller ur og en alternativ urrem.
  På siden finder du også det smarte koncept af par-ure. Adam og Eva til mænd og kvinder, to ure, der er præcis ens på nær størrelsen, et lidt mindre til hende og et lidt større til ham. Fint maskulint ogfeminint på samme tid, ikke for meget ikke for lidt. Måske en ide når du vil forkæle din kæreste og vise dit kommitment og din kærlighed. Eller gaven til dine forældre, der har forkælet dig hele dit liv, nu har du chancen for at give lidt af al den kærlig-hed tilbage og vise dem hvor meget de betyder, giv dem to ure, et til mor og et til far, en simpel men ufattelig smuk gave. Du bestiller nemt og enkelt. Siden er let overskuelig, estetisk enkel som urene og de andre design artikler, en skøn siden man nemt finder rundt på. Siden er på Engelsk, men meget let at forstå. Alle varer er virkelig fint beskrevet, du ved hvad du får leveret og der er rigtig fine skarpe og store billeder af alle varer. Når du har bestemt dig for en vare lægger du den nemt i kurven, forsendelsen er gratis og du skal bare klikke dig til de sidste oplysninger og betaling inden du får en email med bekræftelse af din ordre per email. Du kan altid følge hvor din ordre er og skulle du fortryde har du 14 dages fuld returret.

  Kundeservice og klager

  Burker Watches tilbyder dig 14 dages fuld returret, du kan altid henvende dig i kunde service online via en form eller du kan skrive til kundesupport her.

  Har du handlet hos Burker Watches

  I så fald hører vi gerne om dine erfaringer, skriv en anmeldese på siden her og hjælp andre ur kunder.

  Burkerwatches
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Burkerwatches

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Burkerwatches et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Burkerwatches I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Burkerwatches?

  Burkerwatches er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Mode, Elektronik

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Burkerwatches gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.