Buump

Alle anmeldelser

Buump

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Buump

Det kan være en jungle, at forsøge at navigere i alle de produkter, du har brug for som kommende eller nybagt mor før, under og efter graviditeten. Hos Buump er deres mission at gøre det nemt og sikkert at handle efter de produkter, en kvinde har brug for under graviditet, fødsel og efter fødslen. De er en dansk webshop og sælger kun produkter, der er sikre for både mor og barn. Samtidig værdsætter vi økologi og bæredygtighed.

Stort udvalg
Buump har et stort udvalg af produkter, som du kan få brug for, eller som kan gøre din tid som gravid og efter fødslen nemmere. Disse omfatter pædagogiske og underholdende bøger om graviditet, fødsel og efter fødslen, vitaminer og andre kosttilskud, graviditetspuder, ammepuder og varmepuder, sikker hud- og hårpleje såsom cremer og olier til strækmærker og tør hud, sportsprodukter som Rebozo tørklæder, yogamåtter og meditationspuder, støttebælter og strømpebukser, amme-bh'er og bløde hjemmesko og badekåber.

Buump har også ægløsningstest, graviditetstest, kosttilskud og bøger til dig, der prøver at blive gravid.

Derudover tilbyder de ind imellem rabatkoder, f.eks. til modtagere af vores nyhedsbrev eller som led i kampagner. Rabatkoderne giver besparelser på ikke nedsatte varer, kontantrabatter, gratis hjemmelevering, 2 for 1 rabatter, gratis gave og meget mere. Hold øje med deres websted.

Berømte mærker
Buump lagerfører og udvider løbende sortimentet med de bedste danske og udenlandske mærker, herunder Fossflakes, SARDkopenhagen, Ecooking, momkind, WithWhite, Prik og Streg, Carriwell, Medela, Pukka, Lavinde Copenhagen, KongWalther, Zenz og Bbhugme.

Hurtig, overkommelig levering
Buump sender normalt samme dag, hvis du bestiller før kl. 13 på hverdage. De betaler fragt til pakkeshoppen når du køber for kun 395,- og ellers koster det kun fra 29 kr.

60 dages returret
Fortryder du dit køb, kan du selvfølgelig få dine penge tilbage. Vi har udvidet den almindelige returpolitik til hele 60 dage.

Sikker betaling og køberbeskyttelse
Betal med Visa/Dankort, Visa, Mastercard, Mobilepay, ViaBill eller Apple Pay. Du er omfattet af e-mærkets køberbeskyttelse på op til 10.000 kr. pr.

Dansk webshop og kundeservice
Buump er en dansk webshop. Din ordre vil blive behandlet i Danmark i overensstemmelse med danske regler. De reagerer hurtigt på kundeønsker og altid inden for 24 timer.

Leveringstider, forsendelses- og returpolitik
Du vil normalt modtage varer på lager inden for 1-3 hverdage. Bestiller du på en hverdag inden klokken 13, sender de pakken afsted i princippet stadig samme dag. De bruger primært PostNord og GLS.

Er den samlede købsværdi over 395 kr., er fragt til pakkeshops i Danmark (med undtagelse af Færøerne og Grønland) gratis. Mod et mindre tillæg kan du også vælge hjemlevering.

Hos Buump har de udvidet den sædvanlige 14-dages returret til 60 dage. Du kan læse betingelserne her. Du kan bestille en returseddel og fragtlabel her. Bemærk venligst, at returnering kan tage op til 10 dage.

Hvis du har spørgsmål, kan du kontakte dem på kundeservice@buump.com.

Din mening er vigtig
Har du også handlet spændende graviditets produkter fra Buump? Så er du velkommen til at skrive en anmeldelse, så andre interesserede kan få inspiration fra din erfaring.