Calendars

Alle anmeldelser

Calendars

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Staples

Staples

1 anmeldelser

Det er de færreste virksomheder, der ikke har brug for et eller andet løbende. Det kan være alt fra toner til en printer over h&...

Logo Spreadshirt

Spreadshirt

1 anmeldelser

Uniformer til virksomhedsbrug, matchende t-shirts til alle bryllupsgæsterne eller nye klistermærker til børnenes madkasser: lige...

Logo Alternate

Alternate

1 anmeldelser

Er det ikke herligt, når vi kan få alt på en gang? Jo, og det er derfor vi elsker webshops, der samler alt hvad vi har brug for p...

Calendars

Calendars gennem moderselskabet Go! Retail Group, blev grundlagt i 1999 og huser et udvalg af kalendere. Med mere end 12.000 produkter online tilbyder Calendars også et bredt udvalg af spil, legetøj, puslespil og gaver.

Virksomheden tilbyder primært kalendere, men udvalget af spil, legetøj og puslespil vokser hvert år. Calendars sælger omkring 8.700 forskellige kalendere af kunstnere som Charles Wysocki, Thomas Kinkade, Mary Engelbreit, Linda Nelson Stocks og Lowell Herrero. Calendars har også licenserede kalendere med populære musikkunstnere som: Taylor Swift, Beatles, Elvis Presley, BTS, Billie Eilish, Ed Sheeran, RUSH, John Lennon og mange flere.

Blandt de kendte
Virksomhedens største franchise har over 65 licenserede versioner af The Walking Dead, Big Bang Theory, The Hobbit og endda The Legend of Zelda. Hvis brætspil ikke er noget for dig, er der et udvalg af over 500 puslespil online, hvor der tilføjes nye dagligt.

Gennem sine internationale partnere har Calendars udvidet sit udvalg og service til onlinekunder i Canada, Storbritannien og Australien/New Zealand på webstederne Calendarclub.ca, Calendarclub.co.uk og Calendars.com.au.

Medstiftet i 1993 af CEO Marc Winkelman, Go! Retail Group er en operatør af sæsonbestemte pop-up butikker i indkøbscentre. Retail Group er moderselskab for flere stærke detailbrands, herunder Go!, Calendars.com og Attic Salt. Retail Group har en levende og unik kultur, der lægger vægt på sjovt og hårdt arbejde. Ud over sin voksende e-handelsvirksomhed driver virksomheden mere end 500 sæsonbestemte butikker og op til 100 helårsbutikker i indkøbscentre, outlets og livsstilscentre i USA, Canada, England, Irland, Australien og New Zealand. Retail Group-mærker er blevet omtalt i Good Morning America, Huffington Post, BuzzFeed og mange andre medier.

Retur og bytte
Calendars tilbyder en 30 dages pengene-tilbage-garanti. Hvis du ikke er tilfreds med dit køb, kan du returnere det til dem inden for 30 dage for en øjeblikkelig tilbagebetaling, eller du kan bytte det til en vare af samme eller mindre værdi.

Alle varer skal være i deres originale stand. Venligst returner varer i deres originale emballage. De er villige til at gøre undtagelser, hvis det er nødvendigt, så længe varen ikke er beskrevet eller ikke har brugsspor såsom folder, folder mv. Alle varer skal returneres med passende emballagemateriale for at sikre, at de ikke krølles eller på anden måde beskadiges under returneringen. Du vil få refunderet den fulde købspris for produktet minus den oprindelige fragtomkostning. Deres mål er at behandle alle returneringer inden for 2 hverdage efter modtagelsen på vores lager. I højsæsonen skal du tillade op til 7 dage for at tage højde for den ekstra mængde ferier.
Calendars er ikke ansvarlig for tabte returneringer. Kunden er ansvarlig for omkostninger og tilrettelæggelse af returforsendelse.

Hvordan var det at prøve Calendars?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Calendars. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.