Canva

Alle anmeldelser

Canva

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

S
Sofie G.
Jeg var en gratis bruger i årevis. Og canva var min mest foretrukne software som ikke-designer marketingmedarbejder. Jeg var helt vild med canva på grund af hvor nemt det var at bruge, og hvordan d...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Fed 2D funktioner

  Jeg var en gratis bruger i årevis. Og canva var min mest foretrukne software som ikke-designer marketingmedarbejder. Jeg var helt vild med canva på grund af hvor nemt det var at bruge, og hvordan det fik en ikke-designer som mig til at blive en anstændig designer. På det tidspunkt havde jeg erklæret, at når mit firma har råd til en premium-software, vil det være canva.

  Og nu hvor jeg bruger canva premium, kan jeg kun sige, at jeg ikke kunne have haft mere ret. Med Canva kører vi vores markedsføring så glat, som det kan blive. Jeg anbefaler denne fantastiske service til alle. Fantastisk app gør simpelt 2d grafisk design nemt, og de forbedrer konstant tjenesten med tonsvis af nye funktioner og tilbud


Andre læste også

Logo Startselect

Startselect

0 anmeldelser

Do you have the best solution for buying digital games ? With an ever-growing number of providers and game types to choose from, the gaming world h...

Logo eBay

eBay

0 anmeldelser

Hvis du leder efter noget at købe, eller en måde at sælge det på, så er den store markedsplads eBay måske en m...

Logo Bookbeat

Bookbeat

1 anmeldelser

Verden er blevet mere digital og vi forbruger online services og lydbøger som aldrig før, til at fylde hverdagen med interessant info...

Logo Voidu

Voidu

1 anmeldelser

Her finder du spil og videoer online til helt specielle priser. Priser vises også i Danske Kroner. Om Voidu Voidu er en del af Azerion gr...

Canva

Hvor man i gamle dage skulle bruge en lang række forskellige materialer til at fremstille og udgive reklamer og marketingsmaterialer, såsom eksempelvis speciel maling, farver, et trykkeri, papir eller andre medier, samt kreative professionelle som grafiske designere eller fotografer, så kan man i dag fremstille sine materialer online, gratis. Der er et stort udvalg af platforme og services online til både virksomheder og private som man frit kan vælge imellem, så hvordan kan man vælge den bedste service? Mange vælger at læse kundeanmeldelser igennem fra andre, der selv har stået i samme situation tidligere og som således kan dele deres erfaringer og råd omkring den mest hensigtsmæssige platform at anvende.

Om Canva
Canva blev grundlagt i 2013, samme år som de lancerede deres online design- og publiceringsværktøj for private og virksomheder. Deres virksomhedsmission er at gøre det muligt for folk over hele verden at designe hvad som helst online, samt at publicere alt deres skabte indhold hvor som helst i verden. Canva er i dag tilgængeligt i 190 lande, understøtter 100 forskellige sprog og har over 2000 medarbejdere. 
Virksomheden har vundet en række priser, herunder 2019 Great Place To Work Award i Australien, Vinder af Google Play Award 2019, samt Enterprise Tech 30 Award, hvor de vandt Mid Stage-kategorien i 2019.

Produkter og Services hos Canva
Canva er et online værktøj som man kan tilgå fra stort set alle steder i verden, for at oprette online designs og derefter udgive dem. Canva kan benyttes af både privatpersoner og virksomheder, og der er i den forbindelse tre forskellige muligheder, man kan vælge mellem på deres hjemmeside; en gratis version, Canva Pro og Canva Enterprise. De sidste to muligheder henvender sig primært til virksomheder, der ønsker at muliggøre samarbejde på Canvas platform for kollegaer, der derved kan dele designs og skabeloner, kommentarer mm. med hinanden. Disse koster under normale omstændigheder penge, dog tilbyder Canva gratis premium versioner til uddannelsesinstitutioner og non-profit organisationer, der bliver skræddersyet til netop behov.
På Canva skal man oprette en brugerprofil, hvorefter man kan begynde at benytte deres skabeloner til plakater, SoMe posts, visitkort og CV'er, samt ikoner, grafik, logoer og meget andet. Man har desuden opbevaring i skyen, der linkes til ens brugerprofil, således at man kan gemme og genbruge de forskellige designs man opretter online, som man derefter kan tilgå når man skal bruge dem. Man kan benytte Canva fra flere forskellige typer af digitale enheder, såsom Laptop, Ipad, almindelig PC, smartphone mm. Virksomheden har desuden en app, som man kan hente i App Store og Google Play Store.
Ønsker man at tegne et betalt abonnement på Canva, så kan man betale med enten Canva credits, kredit eller debet kort, Paypal, Ideal eller Sofort.

Komplimenter, Klager og Tips til Canva
Hvis du benytter Canva i forbindelse med dit arbejde, din virksomhed eller til privat brug og har erfaring med at anvende deres platform, så vil vi sætte stor pris på en kundeanmeldelse her på siden. Selv en kort tekst indeholdende de informationer du tror andre danskere kan være interesserede i, kan hjælpe andre med at spare både tid og penge, og vælge den rigtige platform til netop dem og deres behov.