Carter's

Alle anmeldelser

Carter's

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Carter's

Langt de fleste er enige om, at når det handler om børn og de produkter og tøjgenstande de bruger, så er kun det bedste godt nok. Især når man handler online, kan det være svært at afgøre om aspekter såsom kvalitet, god pasform, behagelige og skånsomme materialevalg etc. er i orden, da man hverken kan se, føle eller prøve produkterne, før man køber dem. Derfor benytter mange sig af kundeanmeldelser fra andre handlende, der tidligere har indkøbt produkter hos en given forhandler, for at læse mere om netop denne type parametre. 

Om Carter's
Carter's er en amerikansk virksomhed med hovedkontor i Atlanta, Georgia, der blev oprettet i 1865. Virksomheden er blandt en lang række mærkevareforhandlere af baby- og børnetøj i USA og de markedsfører tøj under to kendte mærker: Carter's og OshKosh B'gosh. Virksomheden fokuserer ifølge dem selv på kvalitet, innovation og værdi for pengene.
Virksomheden investerer i godtgørende tiltag, og herunder er det specielt vigtigt for dem, at de gør alt hvad de kan for at sørge for, at ingen af deres produkter, der kan bruges af et barn i nød, nogensinde bliver kasseret.
Carter's mission er at give tilbage til de samfund, hvor de driver forretning, uddanne deres medarbejdere i hvorledes de kan gøre en forskel, søge at inddrage deres kunder i de sager, de støtter, samt donere overskydende lagerbeholdning både nationalt og internationalt gennem deres partnerorganisation "Delivering Good".

Produkter og Services hos Carter's
Carter's tøj og tilbehør sælges i over 600 fysiske butikker samt i tusindvis af nationale stormagasiner og nogle af USAs største detailhandlere, såsom Babies 'R Us, Kohl's, Macy's og Sears. Derudover ejer og driver virksomheden netbutikker på mange forskellige sprog og med priser i forskellige valutaer. Virksomheden har en lang række forskellige mærker, herunder Carters, OshKosh B'gosh, Child of Mine og Genuine Kids.
Da varerne sendes fra USA, vil der i nogle tilfælde blive pålagt skatter og afgifter. Den samlede ordrepris, herunder varer, forsendelse, skatter og afgifter, vil blive vist under kassen i den valgte valuta, hvilket er det præcise beløb, som man vil blive faktureret. Der vil altså ikke blive faktureret yderligere omkostninger ved levering. Forsendelsesomkostningerne beregnes på grundlag af leveringsstedet, antal produkter, samt den samlede vægt af ordren. Levering til Europa, herunder Danmark, tager nomalt mellem 6 - 13 kalenderdage fra afsendelse af ordren.
Ønsker man at returnere sin ordre med posten, så bedes man først kontakte virksomhedens kundeservice, der vil udstede en returtilladelse og give yderligere instruktioner. Virksomheden er ikke i stand til at acceptere returneringer uden forudgående kontakt.

Komplimenter, Klager og Tips til Carter's
Hvordan kan man sikre sig, at man får købt de bedste og mest skånsomme produkter til sine børn? Hjælp andre med at finde de bedste produkter til deres børn, der lever op til forventningerne og deres behov, ved at skrive en kundeanmeldelse af Carter's her på siden. Rigtig mange andre handlende læser med her og kan derfor få stor gavn af at høre, hvilke erfaringer du har gjort dig med denne virksomhed og hvilke tips og anbefalinger du vil give i den forbindelse.