Cavaier

Alle anmeldelser

Cavaier

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

K
Kim T.
Købte for nylig en helt ny Rolex Batman 126710BLNR GMT Master II på Cavaier. En del af min grund var at undersøge de tidligere anmeldelser, legitimiteten af at have en egentlig butiksfacade og resu...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Ægte ure man kan stole på

  Købte for nylig en helt ny Rolex Batman 126710BLNR GMT Master II på Cavaier. En del af min grund var at undersøge de tidligere anmeldelser, legitimiteten af at have en egentlig butiksfacade og resultaterne af deres gennemsigtighed for autenticitet. Gav min håndledsmåling ved køb og inden for 24 timer ankom uret helt nyt med æske, papirer og garantikort via FedEx. Jeg fik også sporing af pakken. Den var i størrelse og klar til at gå til, så jeg kunne have den på! Jeg er fuldstændig tilfreds med købet og vil ikke tøve med at købe igen fra Cavaier.

  Det var virkelig glat at arbejde med Cavaier. Time-stykket var helt fantastisk, og servicen kunne ikke være nemmere. Helt klart tommelfinger op til denne butik.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Cavaier

Kronometret, vi har om armen, har ændret sig meget. Fra de klassiske lommeure, som skulle trækkes op hver dag, til de superdigitale, over dem, som lader sig selv op, når du bevæger dig. Fra dem, som koster nogle få hundrede, til dem, som koster millioner, dem som er oversået med masser af diamanter og krystaller, og dem, som er så enkle, det virker, som om de består af intet. Cavaier er ure, og de giver dig muligheden for at få ikke kun ure, men også smykker fra deres store og meget elegante sortiment af smykker og ure til de modebevidste. Cavaier er design og elegance i et, og ja funktionaliteten i urene kan vi jo ikke komme udenom.

Om Cavaier
Cavaier er et firma, som rammer ned i den moderne livsstil. De lander i en moderne og meget minimalistisk stil, og både deres ure og deres smykker er enkle og elegante med fokus på designet og den gode kvalitet. Cavaier er et firma, som er klar over, at deres ure er lige så meget smykker, som det er et kronometer. Det er et firma, som kræser om deres kunder, og de garanterer gratis levering over hele verden, når du bestiller noget hos dem. Firmaet er moderne og enkelt, noget som Skandinavien er kendt for, og som er anerkendt over hele verden.

Services hos Cavaier
Hos Cavaier kan du få moderne smykker og ure i et elegant og enkelt design. De bruger de bedste materialer og ansætter de absolut bedste designere, som giver deres smykker og ure lige den stil, som er så populære og tidsløse i deres design. Cavaier er stedet, hvor du kan få et flot designerur eller et elegant smykke, som bliver sendt gratis til hele verden, og det er noget, som vil få venner og familie til at åbne munden og ønske, det var dem, som stod med dette flotte smykke eller ur. Det er nemlig det helt unikke og specielle, der er i fokus hos denne virksomhed.

Klager og kundservice
Hvis du har en klage eller en forespørgsel og gerne vil have fat i Cavaier, så er det noget, som faktisk er ganske let. På deres meget overskuelige hjemmeside finder du hurtigt og let både telefonnumre og mailadresser, så du kan ringe og skrive til dem. Det giver sig selv, at de selvfølgelig svarer hurtigere på telefonen, men også på mail svarer de hurtigt, og deres kompetente medarbejdere giver alle kunder den samme behandling, lige meget hvad det er, kunderne henvender sig med.

Anmeldelse af Cavaier
Når du leder efter et firma, du gerne vil handle med, så tjekker du nok som os andre internettet og de hjemmesider, som bedømmer firmaerne. Nu er der så kommet en ny side, og denne side tillader dig at skrive en mere nuanceret og konstruktiv bedømmelse. En type bedømmelse, som mange andre gerne vil læne sig op af, når de vælger det firma, de vil handle med, og hvor firmaerne kan bruge dem til at blive bedre, hvis de vil lytte til deres kunder.