Cbazaar

Alle anmeldelser

Cbazaar

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Cbazaar

Cbazaar er en onlineshoppingbutik, der mener, at enhver kvinde skal kunne være sin egen slags skønhed, da ordet skønhed varierer fra person til person. For nogle betyder det at være modig og selvsikker, mens det for andre betyder at være rolig og yndefuld. De mener, at enhver kvinde skal kunne være moderigtig uanset hendes race, farve eller størrelse. De stræber efter at give alle chancen for at være en EthnoVogue, et koncept, de var pionerer med og som stolt står ved. Cbazaar begyndte sin rejse som en pioner inden for EthnoVogue i 1998 som ChennaiBazaar med en vision om at lave smukt etnisk tøj til enhver smuk kvinde rundt om i verden. Siden starten har virksomheden stræbt efter at skabe nye trends for trendsætterne derude med sine in-house brands BollywoodVogue og EthnoVogue.

Cbazaar er ankommet til den ultimative adresse for etnisk mode. De henvender os hovedsageligt til Storbritannien, Canada, USA, Californien, Texas, New York, Florida og 180 andre lande. Dette er din chance for at få den bedste etniske mode leveret til dit hjem.

Damemode
Saree er tøjet, der får dig til at se sexet og elegant ud på samme tid. De tror på, at sarees kan bæres til enhver lejlighed for at opnå det look, du ønsker. Derfor har de en bred vifte af sarees som sarees, halve sarees, lehengasarees, flettede sarees, klar til at bære plisserede sarees, butterflypallu sarees og meget mere. Er du lidt kræsen med det materiale, du pynter dig med, så har vi en god nyhed til dig. De har et stort udvalg af ren silke, fauxsilke, crepe, fauxchiffon, fauxgeorgette og bomuld. Du kan vælge mellem et hvilket som helst af disse stoffer eller dem alle. Indiske kjoler er lavet af en række lette stoffer, og Cbazaar tilbyder dem alle. Hvis du leder efter traditionelle håndvævede kjoler, tilbyder vi et bredt udvalg af tussarsilke, tussarbomuld, kanchipuram, banarasisilke, bengalskekjoler og meget mere. Cbazaar har tilføjet et moderne touch til sarees ved at fremvise sarees med indviklede broderier, udsmykninger, prints, digitale print og dyreprint, der er perfekt udformet og med sikkerhed vil fylde en stor del af din garderobe. De tilbyder en bred vifte af brudekjoler herunder deres Kanchipuram, Banarasi, Uppada og Bhagalpurisilkekjoler og lehengaer med broderi og udsmykning. De ved, hvor meget du elsker broderede salwars og har derfor en stor samling, som du kan vælge imellem.

Salwar er en af ​​de mest populære beklædningsgenstande blandt de mange indiskekjoler, der findes. Uanset hvad anledningen er, er der altid en perfekt salwar til det. Af alle de indiske kjoler har salwar spillet den største rolle i at skabe modetrends. De forskellige varianter af salwars som salwar-dragter, lige jakkesæt, lige buksedragter, palazzobukser, palazzobuksedragter, churidars, patialas og mange flere, foretrækkes af mange mennesker. Cbazaar imødekommer alle disse behov med sine samlinger af klassiske, trendy og moderne salwar-dragter, så du kan lave EthnoVogue med Bollywood-salwars, festlige salwars og brudesalwars.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Cbazaar
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.