Cesdeals

Alle anmeldelser

Cesdeals

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Cesdeals

Cesdeals er en online e-handelsvirksomhed, der tilbyder mere end 150.000 produkter, herunder mærkevarer, forbrugerelektronik, autotilbehør, hjem og have, køkkengadgets, boligforbedring, elektriske apparater og værktøjer, belysning, udendørs, skønhed, tøj, smykker og ure til gode priser og pålidelig kvalitet.

God pris
CesDeals har en bred vifte af leverandører og har implementeret et løbende omkostningsbesparelsesprogram med alle underleverandører. Når du handler hos dem, får du 10-70% rabat over E-bay og andre sider. Hvis du søger efter et produkt på CesDeals.com og finder ud af, at prisen er højere end andre sælgere, kan du indtaste en anden URL i afsnittet "Prismatch". Cesdeals vil tjekke dette og justere prisen i overensstemmelse hermed.

Produktvariabilitet
Kina har spillet en vigtig rolle på det internationale marked med sin stærke evne til at introducere og producere nye produkter. Og Guangdong, hvor de fleste af deres producenter er placeret, er Kinas højdepunkt på dette område. CesDeals udnytter disse fordele og introducerer løbende produkter med banebrydende design, pålidelig kvalitet og uovertrufne priser for at imødekomme kundernes efterspørgsel.

Derudover betragter CesDeals det som sit mål at "imødekomme kundernes skiftende efterspørgsel". De sporer omgående topsælgerne på det globale e-marked og kommunikerer løbende med kunderne for at vide, hvad de virkelig har brug for. Dette øger også populariteten af ​​vores produkter.

Optimeret forsendelsesproces
CesDeals har en strømlinet proces til at forkorte tiden mellem betalingsmodtagelse, ordrebekræftelse, ordreudskrivning og forsendelse. Desuden letter deres stærke supply chain management også forsendelsesprocessen. Når du gemmer hos Cesdeals, vil din ordre i gennemsnit sendes 24 timer hurtigere end andre websteder.

Konkurrencedygtig kvalitet
Cesdeals udvælger de produkter, de sælger, for deres overlegne design og dokumenterede pålidelighed. Deres produkter er ikke kun unikt designet, men også lavet af holdbare materialer. De har også etableret et meget strengt og omfattende kvalitetskontrolsystem. Produkterne gennemgårIQC (Incoming Quality Control),IPQC (In-process Quality Control) og OQC (Out-going Quality Control), før de sendes. Cesdeals implementerer også CLCA (Closed Loop Corrective Action) mekanisme til at overvåge kvalitetsstatus og løbende forbedre kvaliteten.

Førsteklasses service
CesDeals har bygget et førende serviceteam i B2C-industrien. De tilbyder serviceadgang såsom FAQ, sporingsservice, live chat, MSN, mail, webbesked og forum. Derudover er en telefonservice tilgængelig for vores kunder hos VIP. Mails og beskeder vil blive besvaret inden for 24 timer eller mindre. Derudover har Cesdeals overraskelser i form af kuponer eller gaver til VIP-kunder på deres fødselsdag eller vigtige højtider, som VIP-kunder kan bruge til at belønne deres egne kunder eller familiemedlemmer.

Støtte til virksomhedsudvidelse
CesDeals stræber efter at skabe en win-win situation med sine kunder. De har et omfattende webmarketingteam og er klar til at hjælpe deres kunder med at ekspandere på hjemmemarkedet. Kunder, der opfylder deres VIP-hierarki og modtager deres godkendelse, nyder godt af passende support og regelmæssig træning.

Forbrugerelektronik
Cesdeals har en høj global placering i kategorien forbrugerelektronik, da de fokuserer på at levere de bedste elektronikprodukter til vores kunder. De har en stærk og stabil forsyningskæde til at levere de nyeste elektronikprodukter, herunder mærketelefoner, mobiltilbehør, kameraer, bærbare computere og tablets, flashdrev, spilletilbehør, opladere og kabler og så videre. Cesdeals har arbejdet med mange små virksomheder i lang tid, for at forsyne dem med deres nyeste produkter, ikke kun med hensyn til kvalitet, men også uovertruffen pris.

Har du prøvet et af Cesdeals produkter?
Det vil være til stor gavn for andre potentielle kunder, hvis du gad at dele din erfaring med vores læsere :)