DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Chain Reaction Cycles

  I dag har langt de fleste danskere en hobby eller en fritidssportsgren, som de flittigt dyrker udenfor arbejde eller skole, og som de gerne investerer både tid og ressourcer i. Mange handler online, for at finde de rette produkter og tilbehør til deres fritidsinteresser: specialiserede cykler, udstyr der måler puls og tæller kilometer, træningssko tilpassede til forskellige discipliner, støttende undertøj eller tights mm. Man kan finde produkter og services til stort set alle afkroge af fritidsinteresser og især indenfor sportsgrene, kan de rette produkter gøre en stor forskel for både ydeevne og komfort. Det er derfor vigtigt, hvor man køber sine produkter fra, idet de skal være af høj kvalitet og derfor fra en troværdig forhandler. Derfor, hvis man overvejer at handle online, så anbefales det altid, at man læser kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, således at man kan sikre sig, at netop dette er tilfældet.

  Om Chain Reaction Cycles

  Virksomheden Chain Reaction Cycles blev oprettet i 1985 i Ballynure, Nordirland, som en lille familievirksomhed. Virksomheden har i dag hovedkontor i Belfast, hvor de driver en stor butik på 10.000 fod, som dækker alle discipliner inden for cykling og løb. Der er over 180 cykler udstillet og et stort udvalg af tilbehør og tøj relateret til disse to sportsgrene. Virksomheden driver desuden netbutikker på adskillige sprog, herunder engelsk, tysk, spansk og fransk, således at de kan kommunikere med kunder over store dele af Europa og sælge produkter til forskellige lande, fra deres lokaliserede netbutikker.

  Produkter og Services hos Chain Reaction Cycles

  På Netbutikken Chain Reaction Cycles kan man købe en lang række forskellige produkter indenfor cykling og løb, herunder mountainbikes, bycykler, elektriske cykler, bmx, samt mange andre. Derudover har virskomheden et stort varesortiment indenfor tilbehør.
  Via deres hjemmeside kan man betale med Mastercard, Visa Elektron, Visa Debit, Mastro, American Express og JCB, samt Paypal.
  Man har en række forskellige leveringsmuligheder på deres hjemmeside, herunder standard tracked levering, samt Hermes levering. Hvis ordren bliver leveret af Hermes, så kan man nu downloade deres app for at tjekke status på sin levering, samt opdatere sine præferencer, således at man kan udskyde leveringen, samt oplyse hvor pakken kan lægges, for kontaktfri levering.
  Hvis man ændrer mening omkring sine bestilte varer og ønsker at returnere hele eller dele af ordren, så har man 365 dage til at sende produkterne tilbage og modtage sine penge retur. Der er dog en række produkter der ikke er inkluderet i denne returpolitik, såsom madvarer, tilpassede og personlige genstande, gavekort m.fl.
  Alle varer der sendes retur skal være ubrugte, i samme stand som de blev modtaget og i deres originale emballage, med alle etiketter stadig påsat.

  Komplimenter, Klager og Tips til Chain Reaction Cycles

  Vi vil være meget interesserede i at høre fra dig her på siden, hvis du tidligere har handlet hos Chain Reaction Cycles og derved kan fortælle nærmere omkring din købsoplevelse som kunde hos denne virksomhed. Især er det interessant at læse en kundeanmeldelse med fokus på produktkvalitet, serviceniveau, samt leveringstid, da dette er noget andre kunder vil lægge stor vægt på.

  Chain Reaction Cycles
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Chain Reaction Cycles

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Chain Reaction Cycles et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Chain Reaction Cycles I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Chain Reaction Cycles?

  Chain Reaction Cycles er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter, Kontor, Hobby & Fest

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Chain Reaction Cycles gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.