Chain Reaction Cycles

Alle anmeldelser

Chain Reaction Cycles

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

T
Tine F.
Min cykel himmel, jeg køber alle slags og har aldrig nogen klager. Nogle gange tager jeg fejl og bestiller den forkerte størrelse på tøjet og aldrig et problem at sende det tilbage. Jeg har også ha...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Stort udvalg

  Min cykel himmel, jeg køber alle slags og har aldrig nogen klager. Nogle gange tager jeg fejl og bestiller den forkerte størrelse på tøjet og aldrig et problem at sende det tilbage. Jeg har også haft nogle rigtige gode tilbud. Bedste cykelbutik langt...Må det fortsætte CRC

  Jeg har brugt Chain Reaction ret meget i løbet af de sidste par år, (mest til dæk til familiestalden til MTB'er). Godt prissat sæt, super hurtig levering selv til vores lille hjørne af kloden, og dejlig miljøvenlig emballage. Højt anbefalet. Jeg har også ledt efter en bestemt jakke (DHB) farve og endnu vigtigere størrelse. De havde den, og det var til en god pris. Meget hurtig og præcis info om levering - hurtig med god kommunikation.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Chain Reaction Cycles

I dag har langt de fleste danskere en hobby eller en fritidssportsgren, som de flittigt dyrker udenfor arbejde eller skole, og som de gerne investerer både tid og ressourcer i. Mange handler online, for at finde de rette produkter og tilbehør til deres fritidsinteresser: specialiserede cykler, udstyr der måler puls og tæller kilometer, træningssko tilpassede til forskellige discipliner, støttende undertøj eller tights mm. Man kan finde produkter og services til stort set alle afkroge af fritidsinteresser og især indenfor sportsgrene, kan de rette produkter gøre en stor forskel for både ydeevne og komfort. Det er derfor vigtigt, hvor man køber sine produkter fra, idet de skal være af høj kvalitet og derfor fra en troværdig forhandler. Derfor, hvis man overvejer at handle online, så anbefales det altid, at man læser kundeanmeldelser igennem fra andre handlende, således at man kan sikre sig, at netop dette er tilfældet. 

Om Chain Reaction Cycles
Virksomheden Chain Reaction Cycles blev oprettet i 1985 i Ballynure, Nordirland, som en lille familievirksomhed. Virksomheden har i dag hovedkontor i Belfast, hvor de driver en stor butik på 10.000 fod, som dækker alle discipliner inden for cykling og løb. Der er over 180 cykler udstillet og et stort udvalg af tilbehør og tøj relateret til disse to sportsgrene. Virksomheden driver desuden netbutikker på adskillige sprog, herunder engelsk, tysk, spansk og fransk, således at de kan kommunikere med kunder over store dele af Europa og sælge produkter til forskellige lande, fra deres lokaliserede netbutikker. 

Produkter og Services hos Chain Reaction Cycles
På Netbutikken Chain Reaction Cycles kan man købe en lang række forskellige produkter indenfor cykling og løb, herunder mountainbikes, bycykler, elektriske cykler, bmx, samt mange andre. Derudover har virskomheden et stort varesortiment indenfor tilbehør.
Via deres hjemmeside kan man betale med Mastercard, Visa Elektron, Visa Debit, Mastro, American Express og JCB, samt Paypal.
Man har en række forskellige leveringsmuligheder på deres hjemmeside, herunder standard tracked levering, samt Hermes levering. Hvis ordren bliver leveret af Hermes, så kan man nu downloade deres app for at tjekke status på sin levering, samt opdatere sine præferencer, således at man kan udskyde leveringen, samt oplyse hvor pakken kan lægges, for kontaktfri levering.
Hvis man ændrer mening omkring sine bestilte varer og ønsker at returnere hele eller dele af ordren, så har man 365 dage til at sende produkterne tilbage og modtage sine penge retur. Der er dog en række produkter der ikke er inkluderet i denne returpolitik, såsom madvarer, tilpassede og personlige genstande, gavekort m.fl. 
Alle varer der sendes retur skal være ubrugte, i samme stand som de blev modtaget og i deres originale emballage, med alle etiketter stadig påsat.

Komplimenter, Klager og Tips til Chain Reaction Cycles
Vi vil være meget interesserede i at høre fra dig her på siden, hvis du tidligere har handlet hos Chain Reaction Cycles og derved kan fortælle nærmere omkring din købsoplevelse som kunde hos denne virksomhed. Især er det interessant at læse en kundeanmeldelse med fokus på produktkvalitet, serviceniveau, samt leveringstid, da dette er noget andre kunder vil lægge stor vægt på.