Chi Chi London

Alle anmeldelser

Chi Chi London

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Chi Chi London

Chi Chi London er på en mission om at blive dit one-stop modemærke. De specialiserer sig i feminine, håbefulde stile til en overkommelig pris, så du altid ser fantastisk ud. Uanset din begivenhed, har de dækket dig med deres smukke udvalg af kjoler, og deres styles er altid designet med dig i tankerne.

Deres kollektioner er virkelig iøjnefaldende og skaber en følelse af individuel stil sammen med løftet om, at når du bærer en Chi Chi-kjole, vil du aldrig være langt fra fabelagtig. De er stolte af eksklusive, levende og udtryksfulde stilarter og er unikke i både produkt og service, med fordelen ved at have en familieejet fabrik til at hjælpe med at producere deres kollektioner.

Chi Chi London's fulde produktsortiment strækker sig fra en lille størrelse 4 til en størrelse 26 i vores Curve-sortiment. De har også en høj-serie, der henvender sig til kunder over 5 fod 8, samt en barselsserie designet specielt til at fladere bump i alle størrelser.

Hvad Chi Chi London gør
Chi Chi London anerkender, at de som brand har en stemme og er mere end bare smukttøj. De elsker at fejre mode og samtidig sørge for, at de spreder positivitet og styrker deres kunder. De bestræber sig på at give tilbage til deres samfund ved at arbejde med velgørende organisationer, støtte industrien og sætte sig selv mål for at gøre endnu mere. De ønsker at fremvise stil lavet til mennesker i alle aldre, baggrunde og størrelser og vise, at selvkærlighed og selvtillid er nøglen. De er inkluderende og mangfoldige både inde og ude og bruger en række influencers og modeller fra alle baggrunde for virkelig at repræsentere vores brandværdier og integritet som virksomhed.

Chi Chi London ved, at de intet ville være uden deres kunder, så de bestræber sig altid på at gå foran med et godt eksempel i alt, hvad de gør, og sikre, at den måde, de kommunikerer med deres kunder på, afspejler deres brandværdier. Det gør de ved ikke kun at håndtere ordreforespørgsler omhyggeligt, men ved at sikre, at deres produkter og kommunikation er ansvarlige, inkluderende og hylder mangfoldighed.

Virksomhedsansvar
Chi Chi London forbliver forpligtet til bæredygtig praksis og fortsætter med at sætte mål for at forbedre deres bæredygtighed i alt fra de stoffer, de bruger, til deres vaner omkring kontoret. Alle deres post- og pakkeposer er lavet af bæredygtig polyethylen udvundet af sukkerrør. De er genanvendelige, fremstillet i Storbritannien og de bidrager til at reducere drivhusgasemissioner. De er på vej til at opfylde deres bæredygtighedsmål i 2021, og de arbejder i øjeblikket på en måde at introducere bæredygtigestoffer i deres kollektioner.

I 2018 var de beærede over at være blevet inviteret til at deltage i House of Lords Modern Slavery Pledge i samarbejde med ASOS, som opfordrer brands til at arbejde sammen for at sikre, at deres forsyningskæder er etiske og gøre moderne slaveri til fortiden.

Danske Anmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Chi Chi London
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.