Ciha

Alle anmeldelser

Ciha

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Børn i balance

Børn i balance

1 anmeldelser

 Legetøj og tilbehør til børn er en af de ting vi danskere køber allermest på nettet. Som resultat er antall...

Logo iELM

iELM

1 anmeldelser

De fleste er enige om, at når det handler om tøj og tilbehør til børn, så er kun det bedste godt nok. Derfor g&ari...

Logo Reima

Reima

1 anmeldelser

Det danske vejr er foranderligt, og det ved Reima, så derfor har de tøj de familiens yngste medlemmer til alle former for vejr, og de ...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Ciha

Online Shop med alt til leg og bøger, som du behøver til dine høre babyer med høretab eller børn med sprogudfordringer generelt, også når de bliver størrere, Legetøj til piger og drenge op til 10 år, der har specielle behov.

Om Ciha 
Ciha er ejet og drevet af Blogger og Mor Rikke Amdisen, hun og hendes mand Jens har års erfaringer med børn der benytter Høreapparater, Cochlear implantater og AVT og fordi det har været en stor del af familien liv, har de besluttet med udgangspunkt i egne erfaringer, at hjælpe andre familier i samme situation. Således har Rikke og Jens egen udviklet et produkt der hjælper børn og forældre til børn med høreapparatar. Firmaet er belligende i Randers og er rent Danskejet. Udvalget af legetøj på siden er afstemt efter disse helt specielle behov.

Ciha.dk produkter og ydelser
Ciha.dk er mere end bare en webshop, det er viden og oplysning og en blog, der hjælper familier med børn, der har specielle udfordinger fordi hørelsen ikke er optimal. Børn med hørebesvær har naturligvis helt specielle og meget konkrete udfordringer med sprog og læring. Det er netop disse udfordringer som familien, der har to børn med høre implantater, hjælper andre familier til at komme videre i livet med. På siden finder du en blog, der handler om alt omkring indlæring, barnets sprog, hvordan omverden reagerer, anmeldeser af bøger og legetøj og tilmed egne personlige oplevelser og tanker. På siden finder du også alt rundt om legetøj og bøger, specielle test produkter til hørelse, lyd og motorik produkter, musikinstrumenter og meget meget andet. Du finder naturligvis både det meget specielle legetøj, men også et bredt udvalg i alt det legetøj som alle børn har behov for og glæde af. Legetøjet er nøje udvalgt udfra, hvad Ciha mener kan bidrage positivt til barnets sproglige udvikling gennem leg.  Du kan have tillid til, at når du handler hos Ciha er det legetøj du køber testet og opfylder alle krav omkring kvalitet, råmaterialer, sundhed og etik. Ciha gør virkelig umage med at udvælge og beskrive hver enkelt vare, derfor finder du også ualmidelig gode beskrivelser af legetøjet og formålet med legen på shoppen. Der forklares virkelig hvordan du kan bruge legetøjet i sprogstimulerende aktiviteter. 
Alt legetøj er særlig udvalgt med tanke på, at kunne bidrage til meningsfuld leg med barnet, og det med et helt særligt fokus på aktiviteter der styrker barnet sprogligt og auditivt, samtidig med man naturligvis behøver anden indlæring og udvikling. Find legetøj i alle kategorier og find det nemt, siden har mange gode søge og stikords funktioner, du kan vælge at søge efter alder, hvor populært et legetøj er, du kan anvende et pris filter eller bruge nogle af de mange kategorier der er på siden, f.eks. Babylegetøj, Biler og køretøjer, Børnebøger, Børnespil og puslespil, Dukker og dukketilbehør, Dukkehuse og tilbehør, Gaver til barnedåb eller barsel, Klistermærke- og malebøger, Konstruktion, Legekøkken og legemad, Kreativ fordybelse, Udklædning og rolleleg, Magnetlegetøj, Musikinstrumenter til børn, Teater, Udeleg og udendørs legetøj, Legetøj for Fin- og grovmotorik, Linglyds check og droptest, Noisemakers, Ordforråd og kommunikation, Læring og kognition, Musikinstrumenter til børn, Pande-bånd og special tape og meget meget mere.

Kundeservice hos Ciha
Varer bliver sendt hver dag, bestiller du inden 15.00 sendes varene samme dag. Du kan også læse meget mere om kundeservice hos Ciha her.

Erfaringer med Ciha?
Så del gerne dine oplevelser her på siden, skriv en anmeldelse af siden og service her på siden, tak.