Clean Sneaks

Alle anmeldelser

Clean Sneaks

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Clean Sneaks

CleanSneaks er Danmarks første sneakerrengøringsfirma. De tilbyder en komplet løsning til rengøring af sneakers med mulighed for imprægnering. Hos CleanSneaks kan du aflevere dine snavsede sneakers, hvorefter de sørger for professionelrengøring, inddampning og imprægnering for at få dem rene og friske igen.

CleanSneaks blev grundlagt i 2012 af André Kondrup Rasmussen & Casper Pade. Begge er store sneaker-entusiaster, Casper med baggrund i detailhandlen og André som en kreativ og passioneret sneakersamler.

Deres fælles fascination af sneakers og erkendelsen af, at der ikke var nogen egnede rengørings- og plejeprodukter til sneakers på markedet, fik dem til at udvikle deres egne. I samarbejde med et apotek udviklede de deres egen formel til et renseskum, som blev det første rengøringsskum på det danske marked.

Siden byggede de en renserivirksomhed i en kælder på Nørrebro, hvor de rensede sneakers til en hund for andre. Et netværk af indleveringssteder i København satte yderligere fart på forretningen, og de har siden også åbnet et renseri i Aarhus. I 2019 blev samarbejdet udvidet til også at omfatte afleveringssteder i Rezet Sneaker Stores, et samarbejde der stadig er under udvikling.

I foråret 2021 købte KarlsKicks® CleanSneaks for at tage forretningen til nye højder og tilbyde yderligere tjenester såsom sneakerrestaurering og salg af limited editions og endnu mere sneakertilbehør. CleanSneaks har i dag flyttet rengøringen til Sankt Peders Stræde i centrum af København, ikke langt fra KarlsKicks. André og Karl har kendt hinanden i mange år og er begge en del af den danske sneakerscene, der bidrager til den videre udvikling af sneakerkulturen i Danmark.

Produkt information
På Cleansneaks er produktets hovedkarakteristika angivet. For mere information eller spørgsmål om eksisterende information, kan du maile til Cleansneaks.dk på Info@cleansneaks.dk.

Alle priser er dagspriser og gælder kun på reservationsdagen. Priserne kan ændres hele tiden. Køber vil blive opkrævet den pris, der er gældende på ordredagen, når CleanSneaks accepterer ordren. Alle priser er oplyst inklusive dansk moms.

Præsentation af varer sammen med en pris på Cleansneaks.dk er ikke et bindende tilbud, men kun en opfordring til at afgive tilbud. Købers bestilling af varer fra Cleansneaks.dk udgør ikke en bindende accept, men et bindende tilbud til Cleansneaks.dk om at købe varerne på de angivne vilkår. En bindende kontrakt mellem Køber og Cleansneaks.dk er først indgået, når Cleansneaks.dk accepterer det af Køber afgivne tilbud via ordrebekræftelse.

De kontooplysninger, du indtaster ved køb af varer, sendes direkte til PBS i krypteret form (SSL), så kun du og PBS kan læse dem. Så ingen andre ser eller gemmer oplysningerne om dig. Køber du med dankort eller kreditkort, hæves beløbet på din konto, så snart varen forlader Cleansneaks.dk.

Først i det øjeblik, hvor de bestilte varer er kommet i købers besiddelse, overgår risikoen for tab eller beskadigelse af de bestilte varer på grund af hændelige omstændigheder til køber.

I henhold til købeloven er der 2 års reklamationsret fra købsdatoen. Ved køb af varer gælder følgende: Reklamation skal ske inden for rimelig tid efter varens modtagelse. Køber er derfor forpligtet til at besigtige varen hurtigst muligt efter modtagelsen.

Fortrydelsesret
Du har 7 dages fortrydelsesret, hvis du har købt en skorensning hos CleanSneaks og ikke har indløst værdibeviset. Der er 14 dages fortrydelsesret på alle ubrugte produkter.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Clean Sneaks?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.