Closed

Alle anmeldelser

Closed

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Closed

Closed er en familievirksomhed. Det er ikke kun et faktum, det er deres filosofi. De arbejder kun med mennesker, de stoler på og kan lide. Og de er meget stolte af deres voksende team - i alt omkring 400 fantastiske mennesker, der arbejder i vores hovedkvarter i Hamborg og i deres butikker og showrooms over hele Tyskland, Europa og USA.

Som virksomhed trækker de i høj grad på deres egen europæiske arv – franskfantasi, italienskhåndværk og tysktradition. Deres rødder giver dem jordforbindelse. Deres erfaring er grundlaget for deres konstante innovation. Og apropos rødder: Denim er en vigtig del af deres DNA. De startede jo som et denimmærke. De har lavet jeans siden 1978, og de ved, hvor vigtig hver enkelt detalje er. Signaturdetaljerne i deres traditionelle stilarter fortsætter med at inspirere deres designteams. De vil altid spille en rolle i deres kollektioner. Ligesom deres mere end 40 års erfaring med at designe og fremstille mode.

Closed's ejere: Venner & Partnere
Til Nadler. Gordon Giers. Hans Redlefsen. Tre mænd, én beslutning: Kun at arbejde med mennesker, de kan lide. Denne ånd har formet deres filosofi fra begyndelsen. Og garanterer deres klare vision. Dengang og nu. Som forretningspartnere, ejere og venner.

Efter at have studeret business i London og boet sammen i et stykke tid, gik de i starten hver deres vej. Gordon Giers til Firenze, Til Nadler til Milano, Hans Redlefsen til Hamborg. Men tanken om at arbejde sammen en dag blev ved. I dag styrer de alle afdelinger hos Lukket og supplerer hinanden perfekt: Gordon Giers står for design og markedsføring, mens Til Nadler står for salget og Hans Redlefsen står for virksomhedens økonomi. Som et team har de udviklet en dynamisk vision for virksomheden: Altid at skabe sofistikerede designs af høj kvalitet - og at gøre hvert trin i produktionsprocessen så bæredygtigt som muligt. Sammen med venner. Nu og for altid.

Denim
Idéen var enkel og smart: At skabe Italiens første denim-label. Det er det. C'est ça. 'ÇA' for kort. Et passende navn for et mærke, der ville blive benchmark for ubesværet sportstøj og radikalt design. De franske modedesignere Marithé og François Girbaud grundlagde ÇA - nu lukket - med absolut tillid. Tilbage i 1968.

Problemer var ikke langt væk. En større tekstilkæde var ikke så tilfreds med sit navnevalg. En appel blev indgivet under journalnummer 11342. ÇA måtte omdøbes. Hvorfor ikke bare bruge det nummer som varemærke? Så det gjorde de.

To år senere, i 1978, blev sagen Closed. Og navnet blev ved. Siden starten har Closed forblevet en virksomhed med stærke bånd til sin arv. Årti efter årti stræber den efter at innovere. Sætter altid nye standarder. Grundlagt af Marithé og François Girbaud. Solgt til Hamburgs forretningspartnere Hans Leplow og Guenther Giers i begyndelsen af ​​1990'erne. Overtaget i 2009 af Giers' søn Gordon og hans venner Til Nadler og Hans Redlefsen.

Closed's engagement: I går og i dag
Fransk fantasi. Italiensk håndværk. tysk tradition. Disse påvirkninger kan findes i deres produkter. Over hele verden. Og de former dem. Som virksomhed. Som et mærke. Som en familievirksomhed. At bryde ny vej uden at fare vild. Altid med en æstetisk tilgang af høj kvalitet.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Closed
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.