Coffee Friend

Alle anmeldelser

Coffee Friend

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Coffee Friend

Coffee Friend ved det – god kaffe derhjemme er et øjebliks forkælelse. Nogle gange er det alt, du behøver. De sørger for, at din kaffe altid er perfekt. Frisk og aromatisk.

Derfor uddanner de dem altid om de forskellige kaffetyper og tilberedningsmetoder. De ved, hvordan man laver en fremragende kop kaffe, og hvis du ønsker det, med et tryk på en knap. De taler ikke sproget i brugsanvisninger - de er her for en venlig snak: enkel, præcis og hjertelig. De er her for at hjælpe dig med at vælge alt, hvad du har brug for, så du altid har en god kop kaffe derhjemme.

En passion for kaffe blev født på et loft
Coffee Friend er en international omnichannel-forhandler af kaffe- og kaffemaskiner, der opererer i Europa under lokale navne på alle markeder. De fokuserer på en enestående salgsoplevelse og høj kvalitet i produktionen.

Deres vej til succes begyndte i 2010 i Litauen, da to venner besluttede at forfølge deres drøm om at være i kaffebranchen. Deres passion for kaffe og vennekreds voksede hurtigt. Nu er vi ifølge en undersøgelse fra "Business Research Center Group" en af ​​de førende forhandlere inden for kaffe- og kaffemaskineindustrien i de baltiske lande. Men det er ikke alt – vi drømmer om at dele god kaffe med resten af ​​verden.

Coffee Friend' værdier
De værdsætter venskab. De stræber efter at opbygge et oprigtigt forhold til enhver kunde, kollega og forretningspartner. Vi er opmærksomme og i stand til at tilbyde alle, hvad der er vigtigst og bedst for dem.

De er eksperter inden for deres felt og kender til alt nyt i kaffebranchen. De forbedrer os hele tiden og deler gerne ud af deres viden om kaffe og kaffemaskiner.

Kaffe er ikke kun en drink for os. Det er kultur, livsstil, glade stunder med venner, endeløse smagsoplevelser og oplevelser. Kaffe er vores liv

De er enkle, ægte og åbne. Dette hjælper dem med at identificere, hvad der er vigtigt og eliminere resten.

Hvornår bliver min ordre leveret?
Coffee Friend' forsendelsescenter vil begynde at behandle din ordre inden for 2-5 hverdage efter afsendelse af din ordre. Husk at pakker ikke transporteres i weekender og lokale helligdage. Normalt vil pakken nå frem til kunden inden for 1-2 uger.

Bemærk venligst, at leveringstiden kan være længere for nogle varer, såsom pro-line kaffemaskiner eller specialbestilte kaffevarer. Vær ikke urolig. Hvis din levering tager længere tid end forventet, vil du få besked på e-mail. Når din pakke er klar til afsendelse, vil du modtage et sporingsnummer i din e-mail. Du kan spore din pakke i kurerens sporingssystem.

Tilbyder Coffee Friend garanti?
Ja. De fleste hjemmekaffemaskiner kommer med 2 års producentgaranti. Nogle enheder kan dog have 1 års garanti (Pro-Line kaffemaskiner, nogle halvautomatiske modeller osv. - dette er angivet i produktbeskrivelsen).

Coffee Friend vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. DanskeAnmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside