Colorful Standard

Alle anmeldelser

Colorful Standard

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Colorful Standard

Colorful Standard står for mange ting. En af dem er at holde modeindustrien op på en højere standard, som ikke længere bringer arbejdernes sundhed eller miljøet i fare. I dagens verden burde det ikke være så svært at træffe et bæredygtigt valg. Derfor har de udviklet et koncept, der går imod modebranchens sæsonbestemte modeller.

Lad os give hvor vi tager
Industrien har haft et desperat behov for en omvæltning siden begyndelsen. Stop overforbruget, forureningen, affaldet og menneskerettighedskrænkelserne. Colorful Standard er nødt til at give tilbage, hvad de tager, og stå op over for industrien, der tager en dødelig vejafgift på vores planet.

Ud fra dette behov har de udviklet et regenerativt koncept med langtidsholdbareprodukter, etisk og vertikalt integrerede, fremstillet i deres eget produktionscenter. Deresd mål har altid været at finde alle de måder,e vi kan lave tøj på og samtidig beskytte klimaet. Med det blev vores brand født.

Lad os farve verden ansvarligt
Colorful Standard betyder at hæve barren for, hvordan industrien fungerer, og at fokusere på beklædningsgenstande, der er ansvarligt og gennemsigtigt lavet til et større formål. De hylder mangfoldighed og inklusion, til dristighed, livlighed og unikhed. Hos Colorful Standard er der en farve eller tone til enhver slags person.

I dag er deres produkter tilgængelige online og på verdensplan hos over 1000 forhandlere og i deres forskellige flagskibsbutikker. De vil fortsætte med at skabe høj kvalitet og tidløse kønsneutrale designs i fremtiden.

Alt deres tøj er lavet af 100% økologisk bomuld, som er bomuld dyrket uden genmodificerede frø. Økologisk bomuld kan dyrkes med naturligt regnvand og kræver ikke skadelige kemikalier. Ved at bruge økologisk bomuld kan vi reducere brugen af ​​pesticider og udledningen af ​​drivhusgasser med op til 94 %.

100% genanvendt ekstra fin merinould
Colorful Standard's uldprodukter er lavet af 100 % genanvendt ekstra fin merinould, certificeret af Global Recycled Standard (GRS). Ulden er lavet af genbrugsfibre fra uldtrøjer, og produktionsprocessen er både etisk og ansvarlig. Brugen af ​​genbrugsuld reducerer spinde- og farvningsprocessen, hvilket sparer vand og energi.

Gennemsigtighed og retfærdighed i hver søm
Deres produkter er fair, grønne og ligetil fra start til slut, og det samme gælder deres produktionsproces. De deler gerne rejsen fra produkt til kunde. De har trods alt intet at skjule og er stolte af deres proces.

Colorful Standard starter med rå, økologiske og pålidelige materialer
Som et ansvarligttøjmærke er det op til dem at vælge de bedst mulige materialer, både for deres kunder og deres økosystem. De har ledt efter disse materialer i lang tid, og vi er glade for at kunne sige, at alle deres produkter er lavet af 100% økologisk bomuld og ekstra fin merinould.

Stolt lavet i Portugal
Når disse materialer er klar til brug, sendes de til deres eget produktionscenter i Portugal til fremstilling. Deres produktionscenter, RTG Textiles, blev grundlagt af grundlæggeren af ​​Colorful Standard med retfærdighed og gennemsigtighed som deres hovedmål. De besluttede ikke at samarbejde med fabrikker for at sikre etik i forsyningskæden.

Colorful Standard valgte Portugal, fordi landet har en lang tradition for at producere tekstiler af høj kvalitet. Som europæisk virksomhed er det også vigtigt for os at holde produktionen indenfor EU. Så de overholder europæiske love og giver deres europæiske kunder mulighed for at besøge deres faciliteter og overvåge produktionsprocessen.

DanskeAnmeldelser vil sætte rigtig stor pris på en anmeldelse om Colorful Standard
Dette gør vi, da det vil hjælpe andre kunder med at træffe den rigtige beslutninger omkring deres køb. Husk også at tage de små detaljer med omkring din erfaring i din anmeldelse.