Contact Lens King

Alle anmeldelser

Contact Lens King

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Contact Lens King

Siden 2004 har Contact Lens King gjort det til deres mission at give kontaktlinsebrugeremærkekontaktlinser til de lavest mulige priser. Disse linser er nøjagtig de samme linser, som din øjenlæge sælger til dig. Forskellen er, at når du køber hos Contact Lens King, sparer du pengee og din ordre bliver sendt direkte hjem til dig. Contact Lens King er blevet en af ​​de førende i branchen, og de sætter en stor ære i deres arbejde. Deres kunder nyder altid stor værdi for pengene og fremragende kundeservice.

Så enkelt er det
Contact Lens King tilbyder dig specielle lave priser hver dag. De har gjort vores arbejde for at give dig de tilbud, du skal bruge for at spare penge. Acuvue Oasys, Acuvue Advance, Dailies Aqua Comfort Plus, Air Optix Aqua, Biofinity, Proclear og Purevision - alle førende mærkenavne til priser, du har brug for. Hold øje med deres Køb Mere Spar Mere fordel og spar endnu mere.

Vidste du, at du nu kan bestille til familiemedlemmer og venner?
Contact Lens King har gjort det nemt for dig at bestille til din familie og venner. Se efter linket "Min familie og venner", når du er logget ind. Du skal bruge din øjenlæges oplysninger eller en gyldig kontaktlinserecept til den person, du vil tilføje til din konto. Resten er enkelt og nemt.

Contact Lens King er her for dig
Contact Lens King-teamet er her for dig mandag til fredag ​​fra 8:30 til 18:00 Eastern Time. Live chat er tilgængelig hele dagen, hvis det er mere bekvemt for dig at kommunikere med kundeservice på denne måde. Hvis du har spørgsmål uden for disse åbningstider, bedes du efterlade os en telefonsvarerbesked eller sende en e-mail til vores Service Desk på: customerservice@contactlensking.com.

Få dine linser uden besvær
Uanset om det er til dig, et familiemedlem eller en ven, så leverer vi din ordre så hurtigt som muligt. Alt du behøver at vide om fragtomkostninger og leveringstider kan findes på Contact Lens King's hjemmeside.

Contact Lens King's kundeserviceteam er forpligtet til at behandle din ordre så hurtigt som muligt. Det hele starter med din gyldige kontaktlinse-receptinformation. Derfor har de brug for din hjælp til at gennemføre den bekræftelsesproces, der kræves ved lov. Fax eller upload af din gyldige kontaktlinserecept betyder, at din ordre kan behandles med det samme. Ellers bliver de nødt til at indhente din øjenlæges kontaktoplysninger, så de kan sende en fax med anmodning om bekræftelse af receptoplysninger. Dette trin er ekstremt vigtigt og nødvendigt. Bekræftelse fra din øjenlæge kan forsinke behandlingen af din ordre med op til 8 arbejdstimer. Dette er den tid, som loven giver øjenlægen til at reagere på vores anmodning.

Hvordan var det at prøve Contact Lens King?
Fortæl os om din erfaring fra start til slut med Contact Lens King. Hvordan var dit førstegangsindtryk? Var det let at finde rundt? Hvad kunne forbedres? Husk at komme med alle detaljer, så den næste kunde har et bedre overblik.

Din anmeldelse er rigtig vigtig for os og mange andre læsere glæder sig til at læse den idag.