Contacts America

Alle anmeldelser

Contacts America

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo EMP

EMP

1 anmeldelser

Samfundet er gået online, og det er kommet som et lyn fra en klar himmel, at det er gået så stærkt. Der er firmaer som EMP,...

Logo Fortnum & Mason

Fortnum & Mason

1 anmeldelser

Fortnum & Mason (i daglig tale ofte forkortet til bare Fortnum's) er et eksklusivt stormagasin i Piccadilly, London, med yderligere butikker p&...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo HelloPrint

HelloPrint

1 anmeldelser

Der er ikke noget, som i dag er vigtigere, end at få dit navn ud, så dem, som kan og bør bruge dine services også finder d...

Contacts America

Contacts America blev grundlagt i 1994 og er nu en af ​​de hurtigst voksende direkte-til-forbruger kontaktlinser på internettet. De ved, at fordelene ved at bruge kontaktlinser kan overskygges af omkostningerne og besværet forbundet med at genopfylde din recept.

Contacts America er den hurtigst voksende online butik med kontaktlinser i dag. De ved, at fordelene ved at bære kontaktlinser kan overskygges af omkostningerne og besværet ved at genopfylde din recept. De har det mest omfattende lager af nedsatte kontaktlinser. Ingen er mere tilbøjelige til at have dit mærke af kontaktlinser på lager og i stand til at sende dem til dig med det samme. Du får de samme kontaktlinser som din læge har ordineret, men til dybt nedsatte priser og leveret lige til døren.

Kontakter America produkter og tjenester: De tilbyder alle større mærker som Acuvue, luftoptik, bioinfinity, focus, freshlook, biomedicin, biotrue, boston, klarhed, klarsyn, encore, udtryk, frekvens, myday, o2 optix, optima, soflens, ultra og vertex. De er verdens største online kontaktlinseforhandler og har udfyldt mere end 15 millioner ordrer til mere end 10 millioner kunder. De tilbyder endagslinser, ugentlige engangslinser, månedlige engangslinser, silikonehydrogellinser, farvelinser, toriske og bifokale linser, sfæriske linser, nat- og endagslinser og multifokale linser. For at sikre kvaliteten af ​​dine kontaktlinser gennemgår virksomheden din recept med din øjenlæge, inden de afleveres til dit hjem. Firmaet tilbyder kontaktlinser med en rabat på op til 70 & leveret lige til døren, restlager, når det er tid til at genopfylde din recept, og dedikeret kundeservice. De tilbyder 100% kundetilfredshed. Hvis du ikke er 100% tilfreds med dit køb, refunderer de gerne alle dine penge.

Contacts America tilbyder et praktisk alternativ
- Kontaktlinser med op til 70 % rabat på udsalgsprisen.
- Kontaktlinser sendes direkte til dit hjem
- Påmindelser, når det er tid til at genopfylde din recept
- Dedikeret og personlig kundeservice
- Største udvalg af mærkenavne kontaktlinser online
- Contacts America er et alternativ til at købe hos din øjenlæge.

Contacts America er dedikeret til at give dig de bedst mulige linser fra alle de store kontaktlinsemærker. De tjekker dagligt priserne på alle større online kontaktlinseforhandlere, så vi kan tilbyde dig de lavest mulige priser.

Contacts America er ved at blive en af ​​de største onlinekontaktlinseforhandlere på internettet ... og til disse utroligt lave priser leverer vi dine kontaktlinser lige til døren.

Hos Contacts America garanterer de, at du vil modtage den nøjagtige type og mærke af kontaktlinser, som du har angivet i din bestilling, og som er ordineret af din øjenlæge. Hvert par vil ankomme forseglet i producentens emballage, eller du vil modtage fuld refusion. De garanterer også, at alle kontaktlinser vil blive leveret fri for producentens fejl, eller vi vil erstatte dem uden ekstra omkostninger for dig.

Contacts America's garanti er enkel
Hvis du ikke er 100 % tilfreds med dit køb i Contacts America, refunderer de gerne alle dine penge.

Det er meget enkelt at returnere kontaktlinser til Contacts America. Alle kontaktlinser skal være i den originale producents uåbnede æsker og/eller hætteglas. Du skal blot ringe til dem, og en af ​​deres venlige kundeservicemedarbejdere vil løse problemet.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Contacts America?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.