Cosmetico

Alle anmeldelser

Cosmetico

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Jordklok

Jordklok

1 anmeldelser

Jordklok er et firma, som rammer lige i hjertekulen på en trend, som lige nu blæser over den vestlige verden som en orkan - økol...

Logo Lensway

Lensway

1 anmeldelser

Der er mange, som bruger briller og kontaktlinser, men det er ofte en bekostelig affære, og der er mange, som leder efter det gode tilbud ell...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Sephora

Sephora

1 anmeldelser

Det er ikke tit, åbningen af en forretning med makeup og hudpleje har været så hypet, som tilfældet var med den franske k&a...

Cosmetico

I takt med at verden er blevet mere digital og vi er blevet forbundet til både beauty brands og forbrugere fra hele verden, så er der en større interesse end nogensinde før, for kosmetik og skønhedsprodukter. Den almene dansker kan i gennemsnit bruge flere hundrede kroner om måneden på makeup, shampoo og kropslotion og derfor kan man nu finde tusinder af brands og online forhandlere, der alle tilbyder produkter indenfor netop dette segment. De fleste kan hurtigt blive enige om, at ikke alle produkter er skabt lige og at det har stor betydning, hvilke produkter og brands man anvender. Lige så vigtigt er det, at man kan få genopfyldt sine produkter hurtigst muligt når man er løbet tør, således at man kan vedligeholde sin normale makeup eller skønhedsrutine. Langt de fleste køber deres favorit produkter online, men ikke før de har læst kundeanmeldelser igennem fra andre for derved at sikre sig, at både produktkvaliteten og leveringstiden er som forventet. 

Om Cosmetico
Den danske netbutik Cosmetico er registreret med CVR nummer 37447188 under AnitaLK, som har virksomhedsadresse på Strandlodsvej 18 V 1 2, beliggende i København S. Udover en dansk netbutik, henvendt til dansktalende kunder, så kan man derudover tilgå en engelsk version af virksomhedens hjemmeside, der er rettet mod kunder bosiddende i forskellige EU lande.

Produkter og Services hos Cosmetico
På netbutikken Cosmetico kan man handle produkter indenfor skønhed og velvære, herunder hårpleje, makeup, hudpleje, kropspleje og parfumer. Blandt virksomhedens varer kan man blandt andet købe produkter såsom mascara fra mærker som Artdeco og Maybeline i brun og sort, både normale og vandfaste, shampoo fra mærker som Aussie og Aveda, til forskellige hårtyper og med mulighed for både veganske, naturskånsomme og miljømærkede produkter. Man kan derudover købegaver på denne hjemmeside, hvor man blandt andet kan vælge mellem forskellige gaveæsker såsom et sæt med Olaplex Salon Introsæt med 3 varer, hvor man får forskellige hårprodukter samlet i en gaveæske, eller Paco Rabanne Lady Million Eau De Perfume Spray 50ml sæt med 3 forskellige produkter, i en samlet æske. Virksomheden forhandler mere end 100 forskellige danske og internationale brands, herunder globalt anerkendte mærker såsom Tommy Hilfiger, Bond no. 9 New York, Garnier, samt en lang række andre.
Bestiller man på Cosmeticos netbutik, så kan man forvente, at de bestilte skønhedsprodukter bliver afsendt indenfor 1-2 hverdage, hvis de er på lager. Virksomheden benytter GLS til hjemmelevering og man får desuden gratis fragt hos Cosmetico.dk, ved køb over 249 kroner. På hjemmesiden kan man betale med Visa betalingskort, Mastercard, Maestro betalingskort, Mobile Pay, samt andre betalingsmetoder. 

Komplimenter, Klager og Tips til Cosmetico
Har du handlet makeup eller kropspleje hos Cosmetico? Hvis dette er tilfældet, har du da mulighed for at skrive dine erfaringer ned her på siden i form af en kundeanmeldelse, som andre danskere kan få glæde af? Især indenfor kosmetik og skønhedsprodukter er folk specielt interesserede i at høre, om produkterne virker efter hensigten, om de bliver leveret hurtigt, om du vil anbefale dem til andre, og om du planlægger at købe dem igen.