COTTON ON

Alle anmeldelser

COTTON ON

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

COTTON ON

COTTON ON er Australiens største globale forhandler, kendt for sine mode- og papirvaremærker. Virksomheden har over 1.500 butikker i 18 lande og beskæftiger 22.000 mennesker på verdensplan. Virksomheden driver i øjeblikket syv mærker: Cotton On, Cotton On Kids, Cotton On Body, Factorie, Typo, Rubi, Supré og Cotton On Foundation.

Selvom virksomheden fokuserer meget på beklædning, sælger den også husholdningsartikler og papirvarer gennem Typo-mærket. Cotton On er også hovedsponsor for AFL Women's, den australske fodboldliga for kvindelige spillere.

Historie
Cotton On blev grundlagt i 1991 med sin første butiksåbning i Geelong, Australien. Fra 2020 består Cotton On Group af 7 mærker med over 1.500 butikker i 18 lande.

Virksomheden blev grundlagt af Nigel Austin i Geelong, Australien. Siden da har virksomheden lanceret en række nye brands; Cotton On Kids lanceret i 2004, efterfulgt af Cotton On Body og Factory i 2007. Det udvidede til Typo (papirvarer og gaver) og også Rubi i 2008. I 2013 købte Cotton On det australske ungdomsmærke Supré.

Cotton On åbnede sin første butik uden for Australien i Queensgate Shopping Center i New Zealand i 2006, og har nu en tilstedeværelse i 19 lande.

Designteamet i virksomhedens australske kontor kontrollerer produktionstrinene fra vareplanlægning til specifikationsindstilling. Produktionen er outsourcet til cirka 850 leverandører og fabrikker verden over. Cotton On Group henter sine materialer og produkter fra en række steder rundt om i verden, med de fleste leverandører i Kina, Bangladesh, Indien og Australien. De arbejder også med leverandører i Sri Lanka, Hong Kong, USA og andre dele af Asien. Disse steder bruges til horisontal arbejdsdeling og er ikke integrerede.

I oktober 2016 underskrev Cotton On Group en 3-årig kontrakt med AFL Women's League om at være den eksklusive uniformsleverandør til alle deres hold.

Retur- og byttepolitik
Fejlagtige returneringer: COTTON ON ønsker, at du skal være tilfreds med dit køb, men hvis produkterne er defekte, forkert beskrevet eller afviger fra et vist eksemplar, beklager de meget! De vil overholde deres juridiske forpligtelser i det land, hvor produkterne er købt. Du skal blot følge returproceduren beskrevet ovenfor i butikken eller online.

Vend tilbage for at ændre mening: Hvis du skifter mening om et produkt, du har købt hos dem online eller i butikken, refunderer vi købsprisen eller ombytter den i købslandet (kun muligt i butikker), forudsat at følgende betingelser er opfyldt: Varer købt online kan returneres i butikken med købsbevis. For onlinekøb inkluderer refusionen ikke forsendelsesomkostninger, undtagen som angivet nedenfor.

Produkter købt i enhver Cotton On Group detail- eller onlinebutik kan til enhver tid returneres af kunden med købsbevis. Varerne må ikke være undertøj, øreringe, kosmetik, smilefremstillingsprodukter, velgørenhedsartikler, varer efter køb, prøver, personlige varer eller gavekort. De accepterer kun returnering af badetøj, hvis hygiejnemærkatet og tags er knyttet til produktet.

Hvis det er muligt, vil alle tilbagebetalinger blive refunderet til det originale betalingsmiddel, ellers vil der blive lavet et alternativt tilbagebetalingstilbud. Varerne skal være i original stand (ubrugt, uvasket eller på anden måde ubrugt og med de originale tags/etiketter påsat); Du kan blive bedt om at give personlige oplysninger, når du foretager en returnering eller ombytning. Disse oplysninger vil blive brugt til at behandle returneringen. Varer købt online kan returneres til butikken med købsbevis. Forsendelsesomkostninger refunderes ikke for onlinekøb, medmindre følgende bestemmelser gælder.

Forsendelsesomkostninger kan kun refunderes for defekte varer, hvis hele ordren returneres, og kunden fremlægger bevis for forsendelsesomkostningernes størrelse.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring COTTON ON?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.