Cozy Earth

Alle anmeldelser

Cozy Earth

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo XL Møbler

XL Møbler

1 anmeldelser

Vi kan jo slet ikke forestille os et liv uden møbler, og det er noget, som vi tit skifter ud. Det er faktisk noget, vi bruger meget tid p&ar...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Cozy Earth

Det er en velkendt historie, der udspiller sig i millioner af husstande rundt om i verden: Én person er varm, den anden er kold, og ærligt talt, det er fordi det meste sengetøj ikke løser dette problem.

For år siden introducerede Cozy Earth silketæpper, der i høj grad forbedrede deres nattetemperaturregulering. Kort efter indså de, at der var behov for dyner af højere kvalitet, end hvad de allerede havde. Med deres baggrund i oversøisk fremstilling fandt de den rigtige producent til at lave noget helt specielt.

Cozy Earth's proces
Cozy Earth udvælger personligt kun de bedste materialer, hvilket sikrer topkvalitet, ansvarlig produktion, banebrydende teknologi og naturlige materialer. De udvælger personligt alt og bekymrer os om, hvor deres materialer høstes, og hvem der laver vores etiketter. De går meget op i at opretholde personlige relationer til hver producent.

Med denne produktion har de skabt et støbt tekstil af høj kvalitet, der forbedrer fordelene ved temperatur, hypoallergenicitet og luksus. Dette banede vejen for opfindelsen af ​​deres banebrydende Trøster!

Cozy Earth's værdier
For at være den bedste skal du konstant stræbe efter kvalitet og samtidig give praktiske fordele og merværdi. Aldrig tilfreds, aldrig færdig, altid forbedret, altid nyskabende. Det kan ikke bare være det blødeste eller smukkeste, det skal kunne mere!

Deres værdier afspejler en holdning af ydmyg enkelhed, minimalistisk stil og ekspertise, der taler for sig selv. De mener, at hvis du vil bygge noget, skal du tage dig god tid, det skal holde, det skal være fremragende, og du skal elske kunden.

For dem handler livet ikke kun om at tjene penge. De tror på, at det handler om at leve godt, leve rigtigt og tjene andre. Det er kernen i hvert produkt, de laver, og det ligger i deres hjerter, når de putter vores familier i seng ved slutningen af ​​hver dag.

Cozy Earth's hyggelige jordfamilie
Cozy Earth's største belønning er strømmen af ​​positiv feedback fra deres kunder, Cozy Earth Family. Det er en vidunderlig følelse at vide, at deres produkter hjælper mennesker over hele verden med at levebedre og sovebedre. De, der har prøvet Cozy Earth, sover bedre, nyder de hypoallergene fordele og sparker ikke længere betrækket af om natten.

Tusind tak for din fortsatte kærlighed og støtte. Cozy Earth er beærede over at have dig som en del af Cozy Earth-familien!

Alle deres produkter kan returneres eller ombyttes inden for 100 dage - med yderligere 10 års garanti mod defekter. Og de vil dække omkostningerne ved returnering, hvis du er i USA. Returneringer vil blive refunderet med den oprindelige betalingsmetode eller som butikskredit, når de er modtaget på vores lager.

Vedligeholdelsesinstruktioner
Maskinvaskes koldt, normalt vaskemiddel, ingen skyllemiddel, ingen blegemiddel. Maskintørrer normalt. For at minimere rynker skal du fjerne den fra tørretumbleren og sætte bøjler på med det samme.

Cozy Earth vil rigtig gerne have en anmeldelse fra dig
Så skriv en anmeldelse om din erfaring. Danske Anmeldelser vil sørge for at dele den på deres hjemmeside