Cubavera

Alle anmeldelser

Cubavera

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo Cellbes

Cellbes

3 anmeldelser

At købe tøj, mode og de vigtige ting tl hjemmet må gerne være nemt. Derfor har Cellbes skabt et stormagasin med alle diss...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Cubavera

I 1967 etablerede den cubanskfødte George Feldenkreis og hans bror Isaac Supreme International. De startede med at importere børneskoleuniformer fra Japan til Puerto Rico og fokuserede derefter på guayaberas, den broderede tropiskeskjorte med fire lommer, der er et af de mest autentiske symboler på latinsk kultur. George udvidede virksomheden til Miami, hvor han blev kendt som "Guayabera-kongen."

I 1993 afsluttede Supreme International sit børsnoterede udbud på NASDAQ-aktiemarkedet. Virksomheden vedtog en strategi for varemærkekøb, baseret på den forudsætning, at forbrugerne køber produkter, som de identificerer sig med og har tillid til. Virksomhedens nøgleopkøb kom i 1999 med købet af rettighederne til Perry Ellis-varemærket. Virksomheden skiftede navn fra Supreme International til Perry Ellis International for bedre at afspejle den navneanerkendelse, som mærket gav. Perry Ellis International er et af de største sportstøjsfirmaer til mænd i verden.

Med udgangspunkt i Perry Ellis Internationals succes besluttede George og Oscar Feldenkreis at udnytte væksten, potentialet og appellen i den latinske kultur ved at udvide til et komplet livsstilsmærke, og lancerede i 2000 Cubavera.

Siden starten har Cubavera-mærket forvandlet den latinske kulturs idealer, glæde og "nydelse" til tøj. Ved at tage autentiskegrundelementer fra den traditionelle guayabera, kombinerer mærket innovative stoffer og design for et nyt twist på en traditionel basisvare. Linjen har udviklet sig fra sine signaturskjorter til en kollektion, der tilbyder en række forskellige jakkesæt, skjorter, jakker, bukser og shorts.

Designinspiration repræsenterer cool, rene og afslappede elementer kombineret med innovation, unikhed og farverigappel. Kollektionen er passende til nutidens diversificerede livsstil, og derfor passende til en lang række forskellige sociale omgivelser.

Skjorten
Cubavera's produkter, der vises på webstedet, er generelt tilgængelige i de fleste tilfælde i udvalgte afdelinger og/eller virksomhedsejede butikker i USA og udvalgte udenlandske markeder, så længe lager haves. I nogle tilfælde er merchandise vist på webstedet muligvis ikke tilgængeligt i butikker, og Cubavera giver ingen erklæringer eller garantier for, at nogen af de produkter eller tjenester, der vises på webstedet, vil være tilgængelige på noget tidspunkt eller sted.

Farver
CubaveraVi har gjort alt for at vise så præcist som muligt farverne på vores produkter, der vises på webstedet. Men da de faktiske farver, du ser, afhænger af din elektroniske skærm, kan de ikke garantere, at visningen af enhver farve vil være nøjagtig.

Hos Cubavera ønsker de, at alle, der besøger deres hjemmesider, skal føle sig velkomne og finde oplevelsen givende. De er forpligtet til tilgængelighed. De mener, at alle deres kunder nemt skal kunne handle online og få adgang til vores digitale tilbud.

Uanset om du bruger hjælpeteknologier eller ej, er vores mission at gøre Cubavera til din foretrukne shoppingdestination ved at levere enestående værdi, kontinuerlig innovation og oplevelser, der opfylder dine forventninger.

Mange derude vil gerne læse din ærlige mening omkring Cubavera?
Skriv en anmeldelse idag, som vi med glæde vil dele. Var produktet som beskrevet? Hvordan var deres kundeservice? Er det en erfaring du vil anbefale til andre? Vi glæder os til at høre om din erfaring.