Cubot

Alle anmeldelser

Cubot

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

Alle anmeldelser (0)

  • Ingen anmeldelser endnu!

    Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

Andre læste også

Logo Phonetrade

Phonetrade

1 anmeldelser

Tiden er til genbrug også på teknologifronten, og det har Phonetrade fundet ud af, så hos dem kan du finde mobiltelefoner, som ha...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Lampe Guru

Lampe Guru

1 anmeldelser

Belysning er vigtigt i alle rum og også udendørs i haven, på terrassen eller på altanen - ja selv i det offentige rum. Sam...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Cubot

I takt med den øgene globalisering og digitalisering, kan man i dag som dansk forbruger køber elektroniske produkter og services fra alle verdens hjørner. Man kan finde et hav af spændende og gode produkter såsom smartphones online, men man bør dog være opmærksom på, at en lille andel af virksomheder og produkter online ikke lever op til en række krav i forbindelse med eksempelvis kvalitet og kundeservice. Derfor kan det gøre en stor forskel, hvis man blot husker at undersøge markedet, før man bestiller hos en virksomhed man ikke i forvejen kender til. Her er kundeanmeldelser et glimrende værktøj, da man derigennem kan lære fra andre, der allerede har været gennem processen og selv har gjort sig erfaringer med den virksomhed man overvejer at handle hos. Nedenfor kan man læse anmeldelser omkring Cubot, for at lære mere om denne virksomhed og deres produkter, fra kunder der allerede har handlet hos dem.

Om Cubot
Cubot er en kinesisk virksomhed, der ejer og driver en netbutik under samme navn, som er specialiseret indenfor teknologi og elektronik og som blev etableret i 2012. Navnet "Cubot" er en hjemmebrygget kombination af "Cool" og "Robot", hvilket virksomheden selv synes enkapsulerer deres overordnede virksomhedsmålsætning, hvilket går ud på at levere smarte produkter af høj kvalitet, der samtidig anses for værende smarte og cool.
Virksomheden har lagre i både Hong Kong og Europa, således at de kan sende ordrer til kunder fra stort set alle steder i verden, herunder Nordamerika, Asien, Afrika, Singapore og Europa.

Produkter og Services hos Cubot
Netbutikken Cubot er specialiseret indenfor elektronik og teknologi og man kan her bestille især smartphones og ure, der er af virksomhedens eget mærke. Virksomhedens smartphones kan bestilles i forskellige farver såsom rød, sort og sølv, understøtter adskillige sprog, samt et android styresystem. 
Hvis man bestiller varer hos Cubot fra Europa, herunder Danmark, så bliver disse oftest send via GLS eller DHL leveringsservices, og virksomheden oplyser, at levering normalt tager mellem 15 til 25 forretningsdage. Mange af virksomhedens elektroniske produkter kan afsendes med gratis forsendelse, men for nogle EU-lande, som virksomhedens lager ikke dækker over, vil man som kunde blive opkrævet et forsendelsesgebyr for deres smartphones, hvis man vælger forsendelsen fra virksomhedens lager beliggende indenfor EU. Alle detaljerne kan man se på virksomhedens hjemmeside, før man betaler og gennemfører sin ordre. Så snart ordren er afsendt vil man blive tilsendt et tracking nummer, således at man kan følge pakken fra lageret til levering på den valgte adresse. 
Priserne på virksomhedens hjememside er angivet i Euro for kunder i Europa, og man kan anvende en lang række forskellige betalingsmuligheder, herunder American Express, Mastercard, Paypal, Apple Pay og Google Pay.

Komplimenter, Klager og Tips til Cubot
Har du købt en ny telefon eller et smartwatch hos Cubot? Hvis du har mulighed for at bekræfte, om virksomhedens produkter er af god kvalitet, om deres leveringstider stemmer overens med den oplyste tidsramme, om deres kundeservice er tilgængelig og hjælpsom, samt andre ting, du tror kan være interessant for andre forbrugere, så vil en kundeanmeldelse være værdsat. Hjælp andre handlende med at vurdere, om Cubots produkter er investeringen værd.