DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cykel Experten

  Cykling

  og forskellige former for cykelsport har altid været populært i Danmark, hvor folk gerne tager cyklen til arbejde eller skole, fremfor bil eller offentlig transport. Derfor er der et stort udvalg af cykelforhandlere at vælge mellem, både online og på gågaderne rundt omkring i landet. Med så stort et udvalg, hvordan vælger man så den rigtige forhandler? Mange forbrugere kigger anmeldelser igennem fra andre danske kunder, for at se hvad de har oplevet hos de forskellige cykelforhandlere. På den måde kan man bedre sikre sig, at man får valgt en pålidelig forhandler med produkter og services af høj kvalitet, til rimelige priser. Nedenfor kan man læse nærmere om Cykel Experten, og se hvad andre kunder har oplevet, når de har handlet hos denne forhandler.

  Om Cykel Experten

  Virksomheden driver både en hjemmeside og netbutik, hvor man kan købe cykler og relateret udstyr, samt en fysisk butik med adresse på Slotsherrensvej 103 i Vanløse. Virksomheden tilbyder 6 års garanti på nye cykler, så længe de har deres servicehæfte i orden. Ved hvert cykelkøb medfølger et service hæfte, som man selv skal opretholde for at bibeholde din udvidede 6 års garanti givet af Cykel Experten.

  Produkter og Services hos Cykel Experten

  Hos Cykel Experten kan man købe en lang række forskellige cyckler, herunder damecykler, herrecykler, børnecykler, racercykler, elcykler samt mange andre. Virksomheden forhandler en lang række kendte cykelmærker, såsom Kildemoes, Centurion og Raleigh, samt cykeltilbehør i mange forskellige kategorier. Man kan finde andre produktkategorier såsom beklædning, tilbehør og reservedele, der alle er relaterede til cykling og cykelsport i både Cykel Expertens fysiske butik, såvel som på deres hjemmeside.
  Vælger man at bestille produkter fra deres hjemmeside, kan man vælge at modtage sin nye cykel 100% samlet, man har 365 dages fuld returret, samt levering via enten Postdanmark eller chauffør, afhængigt af hvad man har bestilt på deres netbutik. Man betaler altid for sine varer i danske kroner, og man har følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa betalingskort, Mastercard eller Mobile Pay.
  Har man af forskellige årsager, ikke lyst til at betale for produkterne med det samme, hvad end det drejer sig om cykler eller tilbehør, så tilbyder virksomheden at hjælpe med at finansiere købet, i samarbejde med Santander Consumer Bank, der kan tilbyde et rentefrit forbrugslån til at dække omkostningerne, hvorefter man tilbagebetaler i månedlige afdrag.

  Komplimenter, Klager og Tips til Cykel Experten

  Har du købt din seneste mountainbike hos Cykel Experten, eller måske fået din gamle cykel serviceret hos dem? Hvordan var deres serviceniveau, havde de en hurtig behandlingstid, var det nemt og bekvemt at bestille hos dem, og betalte du med det samme, eller optog du et lån gennem virksomheden, for at sprede betalingen ud over en række månedlige afbetalinger? Alle disse aspekter, samt mange andre, vil være meget interessant for andre forbrugere at læse nærmere om her på siden, da mange personer der overvejer at handle gennem Cykel Experten, vil læse med her, for bedre at kunne danne sig et overblik over om dette er en pålidelig forhandler med gode produkter eller ej.

  Cykel Experten
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Cykel Experten

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Cykel Experten et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Cykel Experten I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Cykel Experten?

  Cykel Experten er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med Sport & Udendørs Aktiviteter

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cykel Experten gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.