Cykel Experten

Alle anmeldelser

Cykel Experten

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

A
Andy R.
Jeg havde en fantastisk oplevelse her. Butiksassistenterne var tålmodige, tog sig tid til at vise mig forskellige muligheder og forklare forskellene, fordelene; ulemper osv. De skiftede også til en...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Kan varmt anbefales

  Jeg havde en fantastisk oplevelse her. Butiksassistenterne var tålmodige, tog sig tid til at vise mig forskellige muligheder og forklare forskellene, fordelene; ulemper osv. De skiftede også til engelsk, da de indså, at jeg ikke helt forstår dansk. Jeg vil klart anbefale dem! De leverede, hvad de lovede. Enestående kvalitetsprodukter med rettidig levering.

  Stor samling af cykler og udstyr. Sætter virkelig pris på den hurtige og hjælpsomme kundeservice. Jeg havde bestilt en cykel online, som desværre blev udsolgt kort efter min bestilling. Jeg blev omgående kontaktet af personalet, som tilbød mig en opgradering til den nyeste version af cyklen til samme pris. Den skinnende nye cykel blev leveret til mig, alt samlet og klar til brug.


Andre læste også

Logo Superdry

Superdry

1 anmeldelser

Anmeldeser af SuperdrySuperdry giver den perfekte kombination af vintage look og moderne komfort, luksus og perfekt kvalitet.Om SuperDryHos Superdr...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo Ikaika

Ikaika

1 anmeldelser

IKAIKA er et nyt sportsmærke på det danske marked, der gerne vil sælge kvalitetsprodukter til især kvinder. Brandet er...

Cykel Experten

Cykling og forskellige former for cykelsport har altid været populært i Danmark, hvor folk gerne tager cyklen til arbejde eller skole, fremfor bil eller offentlig transport. Derfor er der et stort udvalg af cykelforhandlere at vælge mellem, både online og på gågaderne rundt omkring i landet. Med så stort et udvalg, hvordan vælger man så den rigtige forhandler? Mange forbrugere kigger anmeldelser igennem fra andre danske kunder, for at se hvad de har oplevet hos de forskellige cykelforhandlere. På den måde kan man bedre sikre sig, at man får valgt en pålidelig forhandler med produkter og services af høj kvalitet, til rimelige priser. Nedenfor kan man læse nærmere om Cykel Experten, og se hvad andre kunder har oplevet, når de har handlet hos denne forhandler.

Om Cykel Experten
Virksomheden driver både en hjemmeside og netbutik, hvor man kan købe cykler og relateret udstyr, samt en fysisk butik med adresse på Slotsherrensvej 103 i Vanløse. Virksomheden tilbyder 6 års garanti på nye cykler, så længe de har deres servicehæfte i orden. Ved hvert cykelkøb medfølger et service hæfte, som man selv skal opretholde for at bibeholde din udvidede 6 års garanti givet af Cykel Experten.

Produkter og Services hos Cykel Experten
Hos Cykel Experten kan man købe en lang række forskellige cyckler, herunder damecykler, herrecykler, børnecykler, racercykler, elcykler samt mange andre. Virksomheden forhandler en lang række kendte cykelmærker, såsom Kildemoes, Centurion og Raleigh, samt cykeltilbehør i mange forskellige kategorier. Man kan finde andre produktkategorier såsom beklædning, tilbehør og reservedele, der alle er relaterede til cykling og cykelsport i både Cykel Expertens fysiske butik, såvel som på deres hjemmeside. 
Vælger man at bestille produkter fra deres hjemmeside, kan man vælge at modtage sin nye cykel 100% samlet, man har 365 dages fuld returret, samt levering via enten Postdanmark eller chauffør, afhængigt af hvad man har bestilt på deres netbutik. Man betaler altid for sine varer i danske kroner, og man har følgende betalingsmuligheder: Dankort, Visa betalingskort, Mastercard eller Mobile Pay.
Har man af forskellige årsager, ikke lyst til at betale for produkterne med det samme, hvad end det drejer sig om cykler eller tilbehør, så tilbyder virksomheden at hjælpe med at finansiere købet, i samarbejde med Santander Consumer Bank, der kan tilbyde et rentefrit forbrugslån til at dække omkostningerne, hvorefter man tilbagebetaler i månedlige afdrag.

Komplimenter, Klager og Tips til Cykel Experten
Har du købt din seneste mountainbike hos Cykel Experten, eller måske fået din gamle cykel serviceret hos dem? Hvordan var deres serviceniveau, havde de en hurtig behandlingstid, var det nemt og bekvemt at bestille hos dem, og betalte du med det samme, eller optog du et lån gennem virksomheden, for at sprede betalingen ud over en række månedlige afbetalinger? Alle disse aspekter, samt mange andre, vil være meget interessant for andre forbrugere at læse nærmere om her på siden, da mange personer der overvejer at handle gennem Cykel Experten, vil læse med her, for bedre at kunne danne sig et overblik over om dette er en pålidelig forhandler med gode produkter eller ej.