Cykelshoppen

Alle anmeldelser

Cykelshoppen

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

F
Flemming O.
Der er ikke meget at sige. Jeg bestilte 3 cykelkurve fra webshoppen og de blev leveret inden for den lovede tidsramme i perfekt stand. Produkterne så bedre ud, end jeg havde forventet, så jeg var m...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  Er meget glad for mine cykelkurve

  Der er ikke meget at sige. Jeg bestilte 3 cykelkurve fra webshoppen og de blev leveret inden for den lovede tidsramme i perfekt stand. Produkterne så bedre ud, end jeg havde forventet, så jeg var meget tilfreds. Den eneste lille ulempe (hvis det overhovedet kan betragtes som et problem) var, at produkterne var pakket i en papkasse, der var lidt større end nødvendigt - så det gjorde transporten derhjemme en smule mere smuldrende. Kurvene blev leveret meget hurtigt selv på en søndag (!), efter jeg fik besked på mail og SMS. De ser ud til at have god service, f.eks. et tjek efter to måneder.


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Cykelshoppen

Danmark er et cykelland, og det kan man sagtens se, for der er masser af forhandlere og cykelsmede over hele landet. Det er desuden meget normalt, at du i gadebilledet, specielt i de større byer, har masser af folk som cykler hver eneste dag. Det er den kategori, Cykelshoppen kommer ind i. Det er nemlig en af de store cykelhandlere, og de kan sørge, for at du kan få cykler til hele familien, og du kan få alle typer af cykler. Fra de klassiske til dem, som er mere moderne som mountainbikes, og dem, som kommer med en elektrisk hjælpemotor, som har vundet så stor indpas over hele landet.

Om Cykelshoppen
Fra forretningen i Skanderborg har Cykelshoppen i over 20 år serviceret cykelfolket, og som internettet kom til, så tog de tid til at etablere en stor og flot onlineforretning med et stort sortiment, så det ikke kun er Skanderborgs beboere, som får glæde af Cykelshoppen. Det er alle dele af cyklen, som de sælger, det er både de moderne og de klassiske, de har i deres sortiment, og de har også alle de former for tilbehør, der er til de mange forskellige modeller af cykler, der findes i dagens Danmark. Det er en verden i konstant udvikling, det er noget, som Cykelshoppen forstår, og de holder sig på forkant med udviklingen.

Services hos Cykelshoppen
Hos Cykelshoppen kan du få alt til cyklen, og du kan sågar købe selve cyklen hos dem. Det er for dem, som bor i Skanderborg, let at gå ned i deres fysiske forretning og få en god snak med personalet om cykler, tilbehør og hvad de har brug for, men der er også den mulighed, at du som kunde kan kigge på deres onlineforretning og finde det, som du skal bruge og så bestille det. Med en af de bedste leverandører i landet er du sikker på, at du får dine varer hurtigt og til en god pris.

Klager og kundeservice
Hvis du vil have fat i kundeservice hos Cykelshoppen, fordi du har enten en forespørgsel eller en klage, så er det noget, som du kan gøre ganske let. Du kan enten tage ned i forretningen i Skanderborg og tage en snak med personalet, du kan bruge de oplysninger, der er på hjemmesiden, eller du kan oplyse dem din mail og de vender tilbage. Du kan også ringe til dem eller sende en almindelig e-mail. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefonen, men også på mail er de hurtige til at svare, og det er de samme kompetente mennesker, som giver dig svar, og for dem er det lige meget om det er en klage eller en forespørgsel.

Anmeldelse af Cykelshoppen
Når du som os andre står og skal finde et nyt firma, som du gerne vil handle med, så er det ofte nettet og de sider, som bedømmer firmaer, som du kigger på. Nu er der så kommet en helt ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at give en objektiv, konstruktiv og udførlig bedømmelse af de firmaer, som du handler med. Noget som andre forbrugere i fremtiden vil sætte stor pris på, og som firmaerne selv kan bruge til at blive bedre, hvis de vil tage kritikken til sig.