DanskeAnmeldelser

  Anmeldelser Cykelshoppen

  Danmark er et cykelland, og det kan man sagtens se, for der er masser af forhandlere og cykelsmede over hele landet. Det er desuden meget normalt, at du i gadebilledet, specielt i de større byer, har masser af folk som cykler hver eneste dag. Det er den kategori, Cykelshoppen kommer ind i. Det er nemlig en af de store cykelhandlere, og de kan sørge, for at du kan få cykler til hele familien, og du kan få alle typer af cykler. Fra de klassiske til dem, som er mere moderne som mountainbikes, og dem, som kommer med en elektrisk hjælpemotor, som har vundet så stor indpas over hele landet.

  Om Cykelshoppen

  Fra forretningen i Skanderborg har Cykelshoppen i over 20 år serviceret cykelfolket, og som internettet kom til, så tog de tid til at etablere en stor og flot onlineforretning med et stort sortiment, så det ikke kun er Skanderborgs beboere, som får glæde af Cykelshoppen. Det er alle dele af cyklen, som de sælger, det er både de moderne og de klassiske, de har i deres sortiment, og de har også alle de former for tilbehør, der er til de mange forskellige modeller af cykler, der findes i dagens Danmark. Det er en verden i konstant udvikling, det er noget, som Cykelshoppen forstår, og de holder sig på forkant med udviklingen.

  Innokrill

  Services hos Cykelshoppen

  Hos Cykelshoppen kan du få alt til cyklen, og du kan sågar købe selve cyklen hos dem. Det er for dem, som bor i Skanderborg, let at gå ned i deres fysiske forretning og få en god snak med personalet om cykler, tilbehør og hvad de har brug for, men der er også den mulighed, at du som kunde kan kigge på deres onlineforretning og finde det, som du skal bruge og så bestille det. Med en af de bedste leverandører i landet er du sikker på, at du får dine varer hurtigt og til en god pris.

  Klager og kundeservice

  Hvis du vil have fat i kundeservice hos Cykelshoppen, fordi du har enten en forespørgsel eller en klage, så er det noget, som du kan gøre ganske let. Du kan enten tage ned i forretningen i Skanderborg og tage en snak med personalet, du kan bruge de oplysninger, der er på hjemmesiden, eller du kan oplyse dem din mail og de vender tilbage. Du kan også ringe til dem eller sende en almindelig e-mail. Det giver sig selv, at de svarer hurtigere på telefonen, men også på mail er de hurtige til at svare, og det er de samme kompetente mennesker, som giver dig svar, og for dem er det lige meget om det er en klage eller en forespørgsel.

  Anmeldelse af Cykelshoppen

  Når du som os andre står og skal finde et nyt firma, som du gerne vil handle med, så er det ofte nettet og de sider, som bedømmer firmaer, som du kigger på. Nu er der så kommet en helt ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at give en objektiv, konstruktiv og udførlig bedømmelse af de firmaer, som du handler med. Noget som andre forbrugere i fremtiden vil sætte stor pris på, og som firmaerne selv kan bruge til at blive bedre, hvis de vil tage kritikken til sig.

  Cykelshoppen
  Anmeldelser, klager og kundeoplevelser (0)

  10
  100% Vil købe her igen!
  Bestilling
  rating
  10
  Service
  rating
  10
  Pris
  rating
  10
  Levering
  rating
  10

  Alle anmeldelser

  Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

  Skriv din egen anmeldelse om Cykelshoppen

  Din anmeldelse

  FAQ

  Er Cykelshoppen et troværdigt firma?

  Dette er for nuværende 1 kundes bedømmelse af Cykelshoppen I gennemsnit. De modtog følgende 10 ud af 10 med 100% af dem som har bedømt som viser at de ville købe noget fra det firma igen.

  Hvilke ydelser eller produkter tilder dette Cykelshoppen?

  Cykelshoppen er for hovedparten aktiv I Webshops, mere specifikt med

  Jeg har læst alle bedømmelserne, hvad gør jeg så nu?

  Heb je een positieve indruk gekregen door de reviews? Dan kun je naar de website van Cykelshoppen gaan en je bestelling plaatsen. Zo niet, zoek dan hier verder naar een ander bedrijf.