Daek-online.dk

Alle anmeldelser

Daek-online.dk

100% Vil købe her igen

Anmeldelser, klager og kundeoplevelser Skriv en anmeldelse

Læs uafhængige anmeldelser, klager og oplevelser her!

I fokus: Hvad siger vores kunder?

P
Peter J.
Disse fyre gik ud over grænsen for mig. UPS havde skruet op for leveringen af mine stød og MPS tog initiativ til at finde min ordre. Alt gik fint, men UPS tabte bolden ved at forsøge at aflevere pa...Læs om

Alle anmeldelser (1)

 • Ingen anmeldelser endnu!

  Find virksomheder, du har erfaring med, og skriv anmeldelser! Dine anmeldelser bidrager til et gennemsigtigt marked og forbedrer virksomhedernes pålidelighed..

 • Bestilling

  Service

  Pris

  Levering

  Vil købe her igen
  Generelt

  God hjul :D

  Disse fyre gik ud over grænsen for mig. UPS havde skruet op for leveringen af mine stød og MPS tog initiativ til at finde min ordre. Alt gik fint, men UPS tabte bolden ved at forsøge at aflevere pakken næsten 80 miles fra mit hus. Kudos.

  Fantastisk firma at købe fra. Jeg bestilte en julegave online og fik et opkald om, at de var udsolgt, men de ringede straks til producenten og fik varen overnattet. Den herre, der ringede til mig, fulgte op to gange via e-mail og telefon for at sikre, at der blev taget hånd om mig. Virkelig god kundepleje. Min søn var begejstret juledag! Tak gutter - godt gået!


Andre læste også

Logo Björn Borg

Björn Borg

1 anmeldelser

Du kender helt sikker til navnet. Björn Borg er kendt over hele verden for sin kvalitet, specielt inden for undertøj. Igennem tide...

Logo GlobalTools

GlobalTools

1 anmeldelser

E-Mærket netshop der sælger kvalitets værktøj til handy manden og håndværkeren.Om Globaltools ApS  Moder...

Logo Gearbest

Gearbest

1 anmeldelser

Elektronik butik på nettet, find alt det nyeste i elektronik og andre varer med super deals online, få sendt til døren hjemme.Om...

Logo UNIG

UNIG

1 anmeldelser

Gardiner online og gennem gardin bus et koncept der inkluderer montage service når du har behov for detOm UNIGgardiner A/S UNIGgardin A/S bl...

Daek-online.dk

Der er mange, som skal have nye dæk til familiens transportmiddel - bilen - og det er ikke altid noget, som man kan klare selv. Derfor har vi firmaet Daek-online.dk. De har nemlig alt det, som skal bruges til din personbil, når du tænker dæk og fælge til sommer og vinter. Og det er til næsten alle de modeller, der kører på de danske veje. De er klar med dæk af alle typer, og de er også hjælpsomme, hvis du mod forventning står og har spørgsmål til deres produkter, eller om de har den model, som du leder efter på lager.

Om Daek-online.dk
Daek-online.dk rammer lige ned i den moderne livsstil. Det er et koncept, som er kommet til, efter det nu er muligt for alle at have internettet som en del af hverdagen. Her er det let at bestille, og det er let for Daek-online.dk at finde den model, som du kører i, og dermed de dæk og fælge, som du skal bruge. Daek-online.dk er et gammelt firma med et nyere koncept, og de har formået at opdatere deres forretning, så de hele tiden er med på moden, når det gælder forretning og den måde, som de servicerer deres kunder på. Der skal være fart på, og det hele skal kunne fikses næsten med det samme.

Services hos Daek-online.dk
Hos Daek-online.dk kan du få alt i dæk og fælge, og det er ikke mange modeller, som de ikke servicerer på det danske marked. Hvis du er i tvivl, om de kan hjælpe dig, så kan du på forsiden af deres hjemmeside finde en søgemaskine, som let viser dig, om de har det, som du leder efter, og hvilket værksted, som de samarbejder med, der er tættest på dig, så du hurtigt kan få skiftet dæk og fælge og få det hele kalibreret, så det er sikkert at komme ud på vejene igen.

Klager og kundeservice
Der er adskillige måder, du kan kontakte Daek-online.dk på, og det er for dem lige meget, om det er med en klage eller en forespørgsel. Du får den samme gode og kompetente behandling, lige meget hvad det er, du kommer med til kundeservice. Du finder let de måder, du kan kontakte dem på, og det er telefon eller mail. Det giver sig selv, at du får det hurtigste svar på telefonen, men også på mail sikrer de, at du får et hurtigt og kompetent svar, og det er lige meget, hvad du henvender dig med eller hvornår på dagen.

Anmeldelse af Daek-online.dk
Når du som os andre står og skal finde et nyt firma, som du gerne vil handle med, så er det ofte nettet og de sider, som bedømmer firmaer, du kigger på. Nu er der så kommet en helt ny hjemmeside, som giver dig mulighed for at give en objektiv, konstruktiv og udførlig bedømmelse af de firmaer, som du handler med. Noget som andre forbrugere i fremtiden vil sætte stor pris på, og som firmaerne selv kan bruge til at blive bedre, hvis de vil tage kritikken til sig.